Προς το περιεχόμενο

Νεο κουτί 250e

kid4computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε όλους :-)

Ένας φίλος μου θα διαθέσει 250e για κουτί. Θέλει τον καλύτερο συνδιασμό για gaming!!

Επίσης ξέρει ότι δεν γίνονται και πολλά σε αυτά τα λεφτά αλλα του καρφώθηκε η ιδέα.

Τα 250e είναι ταβάνι και γίνεται να ξεφύγει για κάτι πραγματικά καλλό!!! Δεν τον ενδιαφέρει αν θα είναι intel ή AM, Nvidia ή ΑΤΙ...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!! :-)

edit: Το κουτί θα περιέχει:cpu-mobo-vga-ram-psu(ενσωματωμένο ή ανεξάρτητο)-hdd (80-160GB)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Gaming και 250€ για πληρες κουτι... εεεεεε.... παιχνιδια <2006 θα τα παιζει στο low :P

Οπως καταλαβαινεις ειναι εννοιες ασυμβατες..

Δημοσ.
Gaming και 250€ για πληρες κουτι... εεεεεε.... παιχνιδια <2006 θα τα παιζει στο low :P

Οπως καταλαβαινεις ειναι εννοιες ασυμβατες..

Εγώ έχω άλλη άποψη!!:-) Για ρίξε μια ματιά στην σύνθεση μου!!! link

@Αδμιν: Όχι case. Κουτί με όσα προανέφερα πίσω!!

• Moderators
Δημοσ.

Μακαρι το λινκ απο το καλαθι αγορας σου να επιανε (να εκανα στη παραγγελια για μενα απο το δικο σου καλαθι :P )

Δημοσ.

Σκληρό/DVD έχει;

Δε μ αρέσει το PSU κι η κάρτα γραφικών. Μια 4670 τουλάχιστον.

edit: Οκ κι εγώ τώρα είδα το edit. Δίσκο καλό θα είναι να βάλεις :P

• Moderators
Δημοσ.

Ααα εε τωρα ειδα το edit :-)

Τοτε ναι...

Απλα με αυτο το ''cooler'' που εβαλες εννοειται οτι απαγορευεται το παραμικρο Overclock...

Ειχα εναν Ε6750 για λιγο καιρο αναγκαστικα με ενα τετοιο και επιανε stock (2,66Ghz) καπου 75-80 βαθμους...

Αντωνελλο, μετα βγαινει εκτος budget...

Δημοσ.

Αντωνελλο, μετα βγαινει εκτος budget...

Και χωρίς HDD τι θα το κάνει το pc ρε; :P

last edit: Συνεννόηση πιλάφι με τ απανωτά edits

Δημοσ.

Ρε παιδιά ήρεμα!!!

Hdd θα μου δώσει φίλος!!! Λάθος! Παρασύρθηκα...

Όσο για Xbox360.... ουδέν σχόλιο (PC θέλω όχι παιχνιδομιχανή). Έχετε καμιά παρατήρηση να κάνετε???? (τι κουτί θα προτείνατε)??

Δημοσ.
Ένας φίλος μου θα διαθέσει 250e για κουτί. Θέλει τον καλύτερο συνδιασμό για gaming!!

Καλύτερα να κρατήσει τα χρήματά του. Όταν θα μπορεί να διαθέσει τα διπλάσια, κάτι θα μπορέσουμε να κάνουμε (για σοβαρό gaming πάντα και όχι για να βλέπει καρέ καρέ τα παιχνίδια).

Αν πρέπει σώνει και καλά να αγοράσει κάτι τώρα, η καλύτερη επιλογή είναι να προσανατολιστεί σε κάποια κονσόλα.

Ρε παιδιά ήρεμα!!!

Hdd θα μου δώσει φίλος!!! Λάθος! Παρασύρθηκα...

Θες και dvd για να περνάς τα παιχνίδια φαντάζομαι.

Όσο για Xbox360.... ουδέν σχόλιο (PC θέλω όχι παιχνιδομιχανή). Έχετε καμιά παρατήρηση να κάνετε???? (τι κουτί θα προτείνατε)??

Το θέμα είναι ότι θες pc για παιχνίδια, οπότε με 250 euro, πίστεψέ με, η καλύτερη επιλογή είναι παιχνιδομηχανή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...