Galis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?Και αν ναι πως?Μεσω αντιπροσωπειας?Μιλαμε για C200 μοντελο 2007
insomniaK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν αλλάζει, αλλά ψάξε για τις λέξεις Einstellung (ρυθμίσεις σημαίνει) ή Sprache (η γλώσσα) ή Sprechen (μιλάω). Αν υπάρχει κάτι σχετικό θα γράφει Deutsch και πατώντας πάνω του ίσως αλλάξει σε κάτι όπως English, Francais, Polska, Ελληνικά... Δεν κοιτάς και τις οδηγίες του τουτού αν αναφέρεται κάτι μέσα!;!
Galis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 βασικα θελω να ξερω αν υφισταται.Αν υπαρχει εργοστασιακο ελληνικο μενου.Θα βοηθουσε καποιος με kompressor πιστευω
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Με ελληνικό δε νομίζω πως υπάρχει.Απλά, όπως σου είπε και ο insomniaK, ψάξε να δεις μήπως υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της γλώσσας από τα μενού.Δε θυμάμαι να σου πω τι γινόταν ακριβώς σ' αυτή των δικών μου, αλλά νομζίω πως τις βασικές γλώσσες τις είχε.Με αγγλικά δε συμβιβάζεσαι δηλαδή;Γιατί για ελληνικά φοβάμαι πως δεν...
Galis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ο father θελει ελληνικα.Εμενα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.Λογικα και να μην υπαρχουν ελληνικα στην αντιπροσωπεια θα περνιονται.Τι σκ@τ@?Mercedes ειναι.Απλα θελω να το σιγουρεψω
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Στη δικιά μας δε θυμάμαι να βρήκα ελληνικά.Σε όσες έχω μπει επίσης δεν έχω δει ελληνικά.Γενικά δεν πιστεύω πως θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα.Για να μην περιμένεις από προσωπικές εκτιμήσεις όμως ρώτησε καλύτερα σε μια αντιροσωπεία.Ή από το site τους, κάπως τελοσπάντων να πληροφορηθείς επισήμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.