Προς το περιεχόμενο

Ξερει κανεις πως αλλαζει το GPS απο γερμανικα σε ελληνικα σε Mercedes?

Galis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αλλάζει, αλλά ψάξε για τις λέξεις Einstellung (ρυθμίσεις σημαίνει) ή Sprache (η γλώσσα) ή Sprechen (μιλάω). Αν υπάρχει κάτι σχετικό θα γράφει Deutsch και πατώντας πάνω του ίσως αλλάξει σε κάτι όπως English, Francais, Polska, Ελληνικά...

Δεν κοιτάς και τις οδηγίες του τουτού αν αναφέρεται κάτι μέσα!;!

Δημοσ.

βασικα θελω να ξερω αν υφισταται.Αν υπαρχει εργοστασιακο ελληνικο μενου.Θα βοηθουσε καποιος με kompressor πιστευω

Δημοσ.

Με ελληνικό δε νομίζω πως υπάρχει.Απλά, όπως σου είπε και ο insomniaK, ψάξε να δεις μήπως υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της γλώσσας από τα μενού.Δε θυμάμαι να σου πω τι γινόταν ακριβώς σ' αυτή των δικών μου, αλλά νομζίω πως τις βασικές γλώσσες τις είχε.Με αγγλικά δε συμβιβάζεσαι δηλαδή;Γιατί για ελληνικά φοβάμαι πως δεν...

Δημοσ.

ο father θελει ελληνικα.Εμενα δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.Λογικα και να μην υπαρχουν ελληνικα στην αντιπροσωπεια θα περνιονται.Τι σκ@τ@?Mercedes ειναι.Απλα θελω να το σιγουρεψω

Δημοσ.

Στη δικιά μας δε θυμάμαι να βρήκα ελληνικά.Σε όσες έχω μπει επίσης δεν έχω δει ελληνικά.Γενικά δεν πιστεύω πως θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα.Για να μην περιμένεις από προσωπικές εκτιμήσεις όμως ρώτησε καλύτερα σε μια αντιροσωπεία.Ή από το site τους, κάπως τελοσπάντων να πληροφορηθείς επισήμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...