enjoy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS. Έχω σχεδόν 2 χρόνια ένα trust 600VA αλλά τελευταία δεν μου κρατάει ούτε για 10 δευτερόλεπτα μετά την διακοπή ρεύματος . Δεν ξέρω τι έχει πάθει, παλιά δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα. Λέτε να το πάω για service (ισα ίσα προλαβαίνω την εγγύηση) ή να το πετάξω να πάρω κανένα άλλο? έχω δει αυτό (MUSTEK POWERMUST 848 800VA USB LINE INTERACTIVE) καλό είναι? Πείτε μου γνώμες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701313
athinoyla Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS. Έχω σχεδόν 2 χρόνια ένα trust 600VA αλλά τελευταία δεν μου κρατάει ούτε για 10 δευτερόλεπτα μετά την διακοπή ρεύματος . Δεν ξέρω τι έχει πάθει, παλιά δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα. Λέτε να το πάω για service (ισα ίσα προλαβαίνω την εγγύηση) ή να το πετάξω να πάρω κανένα άλλο? έχω δει αυτό (MUSTEK POWERMUST 848 800VA USB LINE INTERACTIVE) καλό είναι? Πείτε μου γνώμες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701313 UPS MGE 625VA AVR NOVA USB LINE INTERACTIVE και αυτο ειναι πολυ καλο και χωρις πολλα προβληματα , αν θα το πας στο service θα εχεις και ελαχιστη χρεωση μονο για τον ελενχο του
enjoy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μήπως επειδή άλλαξα κάρτα γραφικών τελευταία τα έχει φτύσει το UPS μου. Εγώ πάντως δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 80 ευρώ για να αγοράσω UPS. Όμως ποιο είναι το καλύτερο UPS έως 80 ευρώ?
sunenergy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το πιό συνηθισμένο πρόβλημα που έχουμε όταν "δεν κρατάει" το UPS, είναι οι μπαταρίες. Το UPS αντλεί ρεύμα σε τάση 12V/24V/48V από τις μπαταρίες και το μετατρέπει σε 220V για να τροφοδοτήσει το φορτίο του. Το πιθανότερο είναι ότι έχεις ξεφορτισμένες μπαταρίες ή οι μπαταρίες θέλουν αλλαγή. Oι μπαταρίες στα UPS κρτάνε συνήθως από 3 μέχρι 5 χρόνια ανάλογα με την χρήση. Προσοχή, οι περισσότεροι κατασλευαστές, όση εγγύηση κι αν δίνουν στα UPS, για τις μπαταρίες δίνουν 6 ή 12 μήνες. Αν είναι σίγουρο ότι οι μπαταρίες είναι φορτισμένες, τότε μάλλον θέλεις μπαταρία/ες. Στα 600VA μάλλον έχει 1 μπαταρία 12V/7Ah η οποία κοστίζει γύρω στα 20,00€. Αν θέλεις καινούργιο θα πρότεινα το MGE, το οποίο παίζει 70-75€. http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=3C88DB7324DE704982E10B9E9D2688F8&pa=AADB05BD2A844C4DA6C0665EB18FBA18
notios7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 εβαλε κατι προσφορες το multirama στα belkin 99 ευρο το 1250va το ποσταρησε ενας φιλος το πρωι στις προσφορες καταστηματων.για δεστε κι αυτα!ενδιαφερομαι κι εγω.
sunenergy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε Νότιε, αυτά τα φωνάζουν αμέσως. 1200VA με 99,00€!!! Και με 3 χρόνια εγγύηση!!! Και η BEKLIN είναι 25 χρόνια στην αγορά των μικρών UPS! Tα MULTIRAMA είναι επίσημος διανομέας της BEKLIN, οπότε σίγουρα δεν πρόκειται για καμία 3γωνική εισαγωγή ώστε να ψάχνεσαι για την εγγύηση. Όποιος το πάρει, να μπεί στην BEKLIN να κάνει registration.
mxss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS. Έχω σχεδόν 2 χρόνια ένα trust 600VA αλλά τελευταία δεν μου κρατάει ούτε για 10 δευτερόλεπτα μετά την διακοπή ρεύματος . Δεν ξέρω τι έχει πάθει, παλιά δεν μου δημιουργούσε πρόβλημα. Λέτε να το πάω για service (ισα ίσα προλαβαίνω την εγγύηση) ή να το πετάξω να πάρω κανένα άλλο? έχω δει αυτό (MUSTEK POWERMUST 848 800VA USB LINE INTERACTIVE) καλό είναι? Πείτε μου γνώμες. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701313 Εχω αλλάξει μπαταρίες σε πολλά UPS και πιστεύω οτι δεν υπάρχει λόγος να το πετάξεις και να αγοράσεις άλλο.H εγγύηση για το 600αρι που έχεις ισχύει μονο για ενα χρόνο.Ρωτά εκει που το αγόρασες να μαθεις. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να το αναλάβω.έχεις pm?
nurse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω εάν ισχύει για το δικό σου UPS, αλλά πριν μερικούς μήνες που έψαχνα για εμένα, πολλές εταιρίες έδιναν εγγύηση για 2 χρόνια της συσκευής και 1 χρόνο στη μπαταρία. Δες το πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία του service.
ser_x Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Αντικατέστησε την μπαταρία να ξενοιάσεις το κόστος δεν υπερβαίνει τα 20 ευρώ Πρόσφατα αντικατέστησα στο δικό μου και όλα βαίνουν καλός μέχρι στιγμής Πρόσεχε μόνο η μπαταρία να είναι φρέσκια (όχι 1940 )
enjoy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστώ για όλα παιδιά. μάλλον θα το πάω για αλλαγή μπαταριών. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται στο δικό μου της trust γιατί έχω ακούσει ότι σε μερικά UPS δεν γίνεται αλλαγή αληθεύει ή κάνω λάθος?
papayios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Aλλαζει και δεν ειναι απο τις ακριβες . Αν πιανουν τα χερια σου καντο μονο σου . Το 600 αρι 12V 7Ah παιρνει . Αν την αλλαξεις εσυ προσοχη με το ρευμα .
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Αγοραζεις μια μπαταριουλα με 7 ευρο την κουμπονεις και εισαι ετοιμος. ΚΑι στην τελικη αστο να παραδοθει........ΑΧ αυτη η TRUST!!!!!!!!!!!!!!!
sol1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έχω 5 χρόνια τώρα το MGE ellipse 500 (δε γράφει premium ή κάτι άλλο). Τελευταία με το που έπεφτε το ρεύμα έκλεινε το pc αμέσως. Σήμερα χτυπούσε όλο το βράδυ και το πρωί δεν άνοιγε το pc. Το ξεσύνδεσα, και είναι τώρα το pc απευθείας στο ρεύμα, για να δω τι γίνεται. Το μόνο που βλέπω είναι να ανάβουν στιγμιαία όλα τα φωτάκια και να κάνει μισό beep όταν το ανοίγω ενώ δεν το έχω στην πρίζα και μετά σβήνουν όλα ενώ όταν το έχω στην πρίζα μένει ανοιχτό μόνο ένα κόκκινο φωτάκι, αυτό που μάλλον φωνάζει για κάποια βλάβη αφού έχει το τρίγωνο ως ένδειξη. Τα έφτυσε εντελώς ή το σώζω με νέες μπαταρίες;
DJJordan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Έχω ένα UPS της APC 1400VA, το οποίο απο χθες δεν λειτουργεί, μου συνέβησαν 2 ατυχή συμβάντα μαζί, μου βραχυκύκλωσαν οι επαφές απο τις μπαταρίες, και ξεκόλησε η καλωδιοτενεία απο το panel με τις ενδείξεις και τους διακόπτες λειτουργίας, ξανακόλησα την καλωδιοτενεία, το έβαλα στην πρίζα, έρχεται κανονικά ρεύμα στις μπαταριές, αλλά δεν λειτουργούν τα κουμπιά, τα ρελέ, δεν ανάβει τίποτα και δεν δίνει τάση στις πρίζες του, αλλά δεν φαίνεται τίποτα καμένο με το μάτι πάνω στιν πλακέτα και τους μετασχηματιστές, τι μπορεί να έχει πάθει;
sol1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Έχω 5 χρόνια τώρα το MGE ellipse 500 (δε γράφει premium ή κάτι άλλο). Τελευταία με το που έπεφτε το ρεύμα έκλεινε το pc αμέσως. Σήμερα χτυπούσε όλο το βράδυ και το πρωί δεν άνοιγε το pc. Το ξεσύνδεσα, και είναι τώρα το pc απευθείας στο ρεύμα, για να δω τι γίνεται. Το μόνο που βλέπω είναι να ανάβουν στιγμιαία όλα τα φωτάκια και να κάνει μισό beep όταν το ανοίγω ενώ δεν το έχω στην πρίζα και μετά σβήνουν όλα ενώ όταν το έχω στην πρίζα μένει ανοιχτό μόνο ένα κόκκινο φωτάκι, αυτό που μάλλον φωνάζει για κάποια βλάβη αφού έχει το τρίγωνο ως ένδειξη. Τα έφτυσε εντελώς ή το σώζω με νέες μπαταρίες; Πλέον δεν κάνει τίποτα. Καμία ένδειξη, κανέναν ήχο. Μονο αν το βάλω στην πρίζα έχει ρεύμα στη θέση filtered. Σύνδεσα μια λάμπα και το είδα. Πάω για καινούριο ups ή μπαταρίες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.