corsakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ενα τετοιο δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια? που μολις άνοιγε η γραμμη αριζε να αναβοσβήνει...:lol:
De@th L0rd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έχει πέσει παρόμοια συσκευή πριν 5 χρόνια στα χέρια μου και τώρα που σπουδάζω ηλεκτρονικά έχουν πέσει επανελλειμένα παρόμοια,γνωρίζοντας από μικροκύματα και κινητές επικοινωνίες μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι δεν είναι υλοποιήσημα αυτά που υπόσχονταν όλα μέχρι τώρα.Πιστεύω ότι πιο πολύ βασίζονται σε Placebo.Δεν γίνεται να μειώσεις την ακτινοβολία με μια μικροταινιακή συσκευή που έχει τις ίδιες προδιαγραφές για ΟΛΑ τα κινητά.Κάθε κινητό έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ μικροταινιακή κεραία και διαφορετικό διάγραμα ακτινοβολίας.Κοινώς π@πάρια μάντολες θα κάνει και το συγκεκριμένο... Mερικές κεραίες από κινητά με τελείως διαφορετικά διαγράμματα ακτινοβολίας...
micos000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Αηδίες λέω κι εγώ. Τα έχω δει να τα πουλάνε και στα πανηγύρια (γιατί για τα πανηγύρια είναι). Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, αν ήταν εφικτό θα το είχαν ήδη εφαρμόσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και θα το διατυμπάνιζαν στις διαφημίσεις. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Ο καλύτερος τρόπος για να μην σε πειράζει το κινητό είναι να μιλάς από το σταθερό ή έστω με κάποιο handsfree. Παλιότερα είχε γίνει χαμός με τα μαγνητικά πεδία και ότι προκαλούν καρκίνους, λευχαιμία κτλ, μόνο για γρίπη δεν τα κατηγόρησαν. Τώρα έχουν μεγάλη πέραση τα μαγνητικά βραχιόλια που κάνουν καλό στα ρευματικά, μαγνητικά καλσόν και κάλτσες για την κυκλοφορία του αίματος και άλλα τέτοια κουλά. Τι να πιστέψουμε τώρα... Ενα τετοιο δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια? που μολις άνοιγε η γραμμη αριζε να αναβοσβήνει...:lol: Ναι, κάτι τέτοιο κάνουν και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Ας τα δέσουμε λοιπόν γύρω από τα κεφάλια μας να μην διαβάζουν και την σκέψη μας οι Αμερικάνοι. :lol:
Tigran Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θα είμαι απόλυτος λέγοντας ότι το συγκεκριμένο προιόν δεν πρόκειτε να κάνει αυτά που υπόσχεται, αλλά θα εκφράσω την ανησυχία μου για την αξιοπιστία της εταιρίας, την στιγμή που όλα τα προιόντα της είναι για χρήση ανευ συνταγής και επίσης δεν γίνεται καμιά λεπτομερείς αναφορά σχετικά με το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο προιόν.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, κάτι τέτοιο κάνουν και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Ας τα δέσουμε λοιπόν γύρω από τα κεφάλια μας να μην διαβάζουν και την σκέψη μας οι Αμερικάνοι. :lol: Λάθος αυτό το κάνει το αλουμινοχαρτοκαπέλο!
gilardino Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 sar μεχρι 1W/kg ειναι καλα...αλλα και παραπανω να ναι δε σημαινει οτι το κινητο εκπεμπει συνεχεια τοση ακτινοβολια..μονο οταν μιλας και δεν εχει καλο σημα...παρε ενα bluetooth και καθαρισες...
lordvec Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, αν ήταν εφικτό θα το είχαν ήδη εφαρμόσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και θα το διατυμπάνιζαν στις διαφημίσεις. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Όχι ακριβώς... Το να βγουν και να διαφημίσουν οι εταιρείες ότι λαμβάνουν ειδική μνεία ώστε να μειώνουν την ακτινοβολία του κινητού, άσχετα αν το κάνουν, είναι σαν να παραδέχονται ότι ίσως και να υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία. Αν δείτε τα περί SAR, χρήσης από μικρά παιδιά κτλ κτλ φροντίζουν να τα βάζουν σε πολύ ψιλά γράμματα και να τα γράφουν έτσι ώστε να σε αποθαρρύνουν από το να τα διαβάσεις. Κατά τα άλλα +1 στις απόψεις ότι το αυτοκολλητάκι πρέπει να είναι μάπα
De@th L0rd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μόνο που όλοι παραβλέπουν ότι το SAR δεν σημαίνει κάτι.
biscoto Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 καλα νεο ειναι αυτο? εμενα μου ειχαν κανει δωρο ενα τετοιο αυτοκολητο οταν ακομα ειχα ΝΟΚΙΑ 3310 .. τωρα δουλευε? ενας θεος ξερει
micos000 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Λάθος αυτό το κάνει το αλουμινοχαρτοκαπέλο! Ίσως, αλλά τα λαμπάκια θα είναι πιο μουράτα από το μπανάλ αλουμινοχαρτοκαπέλο. Χώρια που θα σε βλέπουν και τα αυτοκίνητα το βράδυ και δεν θα σε πατάνε. @lordvec Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα βάζουν στα ψιλά γράμματα για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που γίνει κάτι και τους ζητάνε τα ρέστα. Όχι ότι πιστεύουν σε κάτι τέτοιο απλά δεν υπάρχουν στοιχεία για να στηρίξουν καμία από τις 2 απόψεις. Ούτε ότι προκαλεί προβλήματα ούτε ότι δεν προκαλεί. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Τέλος πάντων. Προσωπική άποψη.
Deorum Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά τι λέμε τώρα αφού χρησιμοποιεί "κβαντικά πεδία" Με αυτά, αν πάρεις όλο το σετ "κβαντικών αξεσουάρ" (κάλτσες, δαχτυλίδια, βραχιόλια) όχι μόνο γλιτώνεις την ακτινοβολία του κινητού, αλλά δημιουργείς μια "κβαντική ασπίδα" και γλιτώνεις τις ακτινοβολίες UVa, UVb, X-RAY, GAMMA RAY, WIFI, UHF, VHF, AM, FM etc. Κάποιοι πιο ενθουσιώδεις (δεν τους πιστεύω πολύ αυτούς...) λένε και για μεγαλύτερη μακροζωία...
Sadman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 άσχετο αλλά το σήμα εδώ σε κάποιες περιοχές,μαγαζιά,καφετέριες είναι όπως είναι...(να μην το χαρακτηρίσω,καταλάβατε),θα βάλουμε και αυτό?..πάει θα καταντήσει τελείως gadget το κινητό
nousername Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μαλλον χρησημοποιει τεχνολογια "Ελ" και δεν θελουν να το παραδεχτουν γιαυτο λενε π@π@ρολογιεσ περι κβαντικού πεδίου.
dealer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 λολ ρε,το γαμ***** το θέμα. Αυτήν εδώ την απατεωνιά μου θυμίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα