Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή έχει πέσει παρόμοια συσκευή πριν 5 χρόνια στα χέρια μου και τώρα που σπουδάζω ηλεκτρονικά έχουν πέσει επανελλειμένα παρόμοια,γνωρίζοντας από μικροκύματα και κινητές επικοινωνίες μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι δεν είναι υλοποιήσημα αυτά που υπόσχονταν όλα μέχρι τώρα.Πιστεύω ότι πιο πολύ βασίζονται σε Placebo.Δεν γίνεται να μειώσεις την ακτινοβολία με μια μικροταινιακή συσκευή που έχει τις ίδιες προδιαγραφές για ΟΛΑ τα κινητά.Κάθε κινητό έχει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ μικροταινιακή κεραία και διαφορετικό διάγραμα ακτινοβολίας.Κοινώς π@πάρια μάντολες θα κάνει και το συγκεκριμένο...

Mερικές κεραίες από κινητά με τελείως διαφορετικά διαγράμματα ακτινοβολίας...

oem-internal-antenna-nokia-7210-7290.jpg

oem-internal-antenna-nokia-8390-8310.jpg

Δημοσ.

Αηδίες λέω κι εγώ.

Τα έχω δει να τα πουλάνε και στα πανηγύρια (γιατί για τα πανηγύρια είναι).

Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, αν ήταν εφικτό θα το είχαν ήδη εφαρμόσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και θα το διατυμπάνιζαν στις διαφημίσεις.

Αυτό από μόνο του λέει κάτι.

Ο καλύτερος τρόπος για να μην σε πειράζει το κινητό είναι να μιλάς από το σταθερό ή έστω με κάποιο handsfree.

Παλιότερα είχε γίνει χαμός με τα μαγνητικά πεδία και ότι προκαλούν καρκίνους, λευχαιμία κτλ, μόνο για γρίπη δεν τα κατηγόρησαν.

Τώρα έχουν μεγάλη πέραση τα μαγνητικά βραχιόλια που κάνουν καλό στα ρευματικά, μαγνητικά καλσόν και κάλτσες για την κυκλοφορία του αίματος και άλλα τέτοια κουλά.

Τι να πιστέψουμε τώρα...

Ενα τετοιο δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια? :P

που μολις άνοιγε η γραμμη αριζε να αναβοσβήνει...;):lol::lol::lol:

Ναι, κάτι τέτοιο κάνουν και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. :-D

Ας τα δέσουμε λοιπόν γύρω από τα κεφάλια μας να μην διαβάζουν και την σκέψη μας οι Αμερικάνοι. :lol::lol:

Δημοσ.

Δεν θα είμαι απόλυτος λέγοντας ότι το συγκεκριμένο προιόν δεν πρόκειτε να κάνει αυτά που υπόσχεται, αλλά θα εκφράσω την ανησυχία μου για την αξιοπιστία της εταιρίας, την στιγμή που όλα τα προιόντα της είναι για χρήση ανευ συνταγής και επίσης δεν γίνεται καμιά λεπτομερείς αναφορά σχετικά με το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο προιόν.

Δημοσ.

Ναι, κάτι τέτοιο κάνουν και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. :-D

Ας τα δέσουμε λοιπόν γύρω από τα κεφάλια μας να μην διαβάζουν και την σκέψη μας οι Αμερικάνοι. :lol::lol:

Λάθος αυτό το κάνει το αλουμινοχαρτοκαπέλο!lolcatsdotcomiy0hwr7nqv87ch3g.jpg

Δημοσ.

sar μεχρι 1W/kg ειναι καλα...αλλα και παραπανω να ναι δε σημαινει οτι το κινητο εκπεμπει συνεχεια τοση ακτινοβολια..μονο οταν μιλας και δεν εχει καλο σημα...παρε ενα bluetooth και καθαρισες...

Δημοσ.

Όπως είπαν και άλλοι παραπάνω, αν ήταν εφικτό θα το είχαν ήδη εφαρμόσει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και θα το διατυμπάνιζαν στις διαφημίσεις.

Αυτό από μόνο του λέει κάτι.

Όχι ακριβώς... Το να βγουν και να διαφημίσουν οι εταιρείες ότι λαμβάνουν ειδική μνεία ώστε να μειώνουν την ακτινοβολία του κινητού, άσχετα αν το κάνουν, είναι σαν να παραδέχονται ότι ίσως και να υπάρχει πρόβλημα με την ακτινοβολία. Αν δείτε τα περί SAR, χρήσης από μικρά παιδιά κτλ κτλ φροντίζουν να τα βάζουν σε πολύ ψιλά γράμματα και να τα γράφουν έτσι ώστε να σε αποθαρρύνουν από το να τα διαβάσεις.

Κατά τα άλλα +1 στις απόψεις ότι το αυτοκολλητάκι πρέπει να είναι μάπα

Δημοσ.

καλα νεο ειναι αυτο? εμενα μου ειχαν κανει δωρο ενα τετοιο αυτοκολητο οταν ακομα ειχα ΝΟΚΙΑ 3310 .. τωρα δουλευε? ενας θεος ξερει

Δημοσ.
Λάθος αυτό το κάνει το αλουμινοχαρτοκαπέλο!lolcatsdotcomiy0hwr7nqv87ch3g.jpg

Ίσως, αλλά τα λαμπάκια θα είναι πιο μουράτα από το μπανάλ αλουμινοχαρτοκαπέλο.

Χώρια που θα σε βλέπουν και τα αυτοκίνητα το βράδυ και δεν θα σε πατάνε. :-D

@lordvec

Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα βάζουν στα ψιλά γράμματα για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που γίνει κάτι και τους ζητάνε τα ρέστα. Όχι ότι πιστεύουν σε κάτι τέτοιο απλά δεν υπάρχουν στοιχεία για να στηρίξουν καμία από τις 2 απόψεις.

Ούτε ότι προκαλεί προβλήματα ούτε ότι δεν προκαλεί. Κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

Τέλος πάντων. Προσωπική άποψη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά τι λέμε τώρα αφού χρησιμοποιεί "κβαντικά πεδία"

Με αυτά, αν πάρεις όλο το σετ "κβαντικών αξεσουάρ" (κάλτσες, δαχτυλίδια, βραχιόλια) όχι μόνο γλιτώνεις την ακτινοβολία του κινητού, αλλά δημιουργείς μια "κβαντική ασπίδα" και γλιτώνεις τις ακτινοβολίες UVa, UVb, X-RAY, GAMMA RAY, WIFI, UHF, VHF, AM, FM etc. Κάποιοι πιο ενθουσιώδεις (δεν τους πιστεύω πολύ αυτούς...) λένε και για μεγαλύτερη μακροζωία...

Δημοσ.

άσχετο αλλά το σήμα εδώ σε κάποιες περιοχές,μαγαζιά,καφετέριες είναι όπως είναι...(να μην το χαρακτηρίσω,καταλάβατε),θα βάλουμε και αυτό?..πάει θα καταντήσει τελείως gadget το κινητό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...