dimitris2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 παντως δε μπορω να πω σε καθε ποστ του υπαρχει ενα βαθυστοχαστο νοημα που πολυ λιγοι ειναι ικανοι να το πιασουν
Giama Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ έχω καταλάβει ότι είναι στάνταρ πρακτική πλέον το setup του browser να έχει ως αρχική σελίδα το Google και να γράφουν π.χ. facebook στο search bar του google και να πατάνε "Αισθάνομαι τυχερός" οπότε και τους βγάζει απευθείας στη σελίδα του facebook. (Την πρώτη φορά που είδα κάποιον να το κάνει έπαθα σοκ βέβαια, μα είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τη διεύθυνση του facebook κλπ.?)
yanc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Που το θυμήθηκες αυτό ρε θηρίο; IT croud rulez Πολυ οφ τοπικ θα βγω αλλα στο "χθεσινο" επεισοδιο (Season 3) της εδωσαν το Ιντερνετ...δε λεω τιποτα δειτε το:-D:-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ οφ τοπικ θα βγω αλλα στο "χθεσινο" επεισοδιο (Season 3) της εδωσαν το Ιντερνετ...δε λεω τιποτα δειτε το:-D:-D τα σπάσε, είχα λιώσει στο γέλιο
Αδμιν Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ οφ τοπικ θα βγω αλλα στο "χθεσινο" επεισοδιο (Season 3) της εδωσαν το Ιντερνετ...δε λεω τιποτα δειτε το:-D:-D Best Episode Ever. Νομίζω να φτιάξουμε ένα νήμα για τη σειρά κάπου μέσα στο φόρουμ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 πρέπει να υπάρχει νόμιζω απλά όχι για την 3η season
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα