Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Aυτό το "Hi5" μου φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Δείχνει πως,ο Έλληνας ξέρει τελικώς να εκτιμά τα καλά pop γυναικεία group,έστω και αν τα διαπλεκόμενα έκαναν τη βρώμικη δουλειά τους.

Τα έχεις μπλέξει. Όταν λέει Hi5 εννοεί το http://hi5.com/ (social networking) και όχι τις Hi5 (http://www.hi5mania.com/b2evolution/blogs/blog_a.php?cat=1)

:P :p :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η ερευνα ειναι ανακριβης...μονο τις δικες μου αναζητησεις για τσοντες να βαζανε σιγουρα θα ταν μεσα στην πρωτη πενταδα....

Δημοσ.
παντως για το οτι δεν υπαρχουν λεξεις σχετικα με πορνο κλπ μπορω να το εξηγησω στην υπαρξη των p2p

Καλημέρα!!

Για πολύ προχωρημένο τον βρίσκεις τον μέσο Έλληνα χρήστη του διαδικτύου.

Εδώ ψάχνουν το in.gr στο google..:P

Δημοσ.
Εγώ δεν κατάλαβα αν οι λέξεις που ανακοινώνονται στην δεκάδα αντιπροσωπεύουν ακριβείς όρους αναζητήσεων ή κάτι άλλο (π.χ. κατηγορίες). Γιατί αν ισχύει το πρώτο, τότε το σαφές συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες πάσχουν από alzheimer αφού αναγκάζονται να googlάρουν το "in" γιατι δεν μπορούν να θυμηθούν την υπερπολύπλοκη διεύθυνση .... "in.gr". Αντίστοιχα και για youtube κτλ.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ποιος μπαίνει στο google για να googlάρει το "google". Ο εγκέφαλός του δεν πέφτει σε endless loop;

το in δεν το πιασα. απο το in.gr?

το αλλο το 10ο.. ειναι αυτο που λεμε ψαχνω τα γυαλια μου και τα φοραω

Καλημέρα!!

Για πολύ προχωρημένο τον βρίσκεις τον μέσο Έλληνα χρήστη του διαδικτύου.

Εδώ ψάχνουν το in.gr στο google..:P

Εγώ πάλι νομίζω πως έχω μία άλλη εξήγηση για το "in": ο μέσος χρήστης, που δεν ξέρει πώς δουλεύουν τα keywords, βάζει φράσεις όπως live in Athens αντί για live athens κ.ά (έχω δει φίλους μου, γι' αυτό το λέω) και με αυτή την λανθασμένη χρήση του in, αυτό κατέληξε ο πιο συχνός όρος.

Δημοσ.

Αδμιν : κορυφαίο το reference στο ITCrowd, αλλά πως να το κάνουμε...

Δείχνει πως,ο Έλληνας ξέρει τελικώς να εκτιμά τα καλά pop γυναικεία group,έστω και αν τα διαπλεκόμενα έκαναν τη βρώμικη δουλειά τους.

Αλήθεια,ο Χατζημουρόχαβλος γιατί δεν είναι μέσα στο top?

we have a winner.

Δημοσ.
a3e8n2nwcxufl7msz3dw.jpg

:lol:

Αλήθεια,ο Χατζημουρόχαβλος γιατί δεν είναι μέσα στο top?

Το Hi5 είναι κάτι σαν το myspace :P

-------------------------------

Αν ο μέσος χρήστης ψάχνει για αυτά ειδικά το τελευταίο, κλάφτα χαράλαμπε :P

Αν και λογικά γίνεται αυτό που είπατε με την adress bar...

Δημοσ.

Ειναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει οι αναζητήσεις καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι εισέρχονται στο διαδίκτυο οπότε θεωρώ λογικό να έχουμε αύξηση τέτοιων αναζητήσεων....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει οι αναζητήσεις καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι εισέρχονται στο διαδίκτυο οπότε θεωρώ λογικό να έχουμε αύξηση τέτοιων αναζητήσεων....

me tarzan, u jane?

Δημοσ.
Μπορώ να το εξηγήσω εύκολα. εχω δει κόσμο να έχει αρχική σελίδα στον browser μια απο τις google, yahoo, msn/live (ή όποια ειναι η default του IE μετα απο εγκατασταση xp/vista).

τους λες πχ "μπες στο flash.gr να δεις τι γραφει τώρα!", και αντι να γράψει το url, με ή χωρις www, στην address bar του browser, το γράφει στο πεδίο αναζήτησης του google, του βγαινει συνηθως 1ο αποτελεσμα και κλικάρει.

ετσι υποθέτω θα πηγαινουν αρκετες φορες την ημερα στα in.gr, youtube κλπ...

χρήση favorites, ιστορικού, bookmarks toolbar? :devil:

μπάααα!! μη με μπερδέυεις τώρα ρε παιδάκι μου με τα πολύπλοκα! μια χαρά τα βρίσκω κι έτσι... :fear:

Και η μάνα μου έτσι ακριβώς κάνει και τα χα παίξει όταν την είδα.Η φάση είναι ότι έρχεται μια φορά στο δικό μου pc και είχα αρχική σελίδα about:blank και φωνάζει Μάριε το pc δεν δουλεύει.(Μιλάμε πέθανα έτσι:lol:)

Δημοσ.

Φτάνει ο λόγιος λόγος :mad: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...