kotsos_licious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα σε όλους... ένας φίλος μου αγόρασε το Panda Global Protection 2009 (με άδειες χρήσεις για 3 υπολογιστές...) το έβαλε στον υπολογιστή του αλλά δεν μπορούσε να κάνει την ενεργοποιήση του προϊόντος... τεσπα, ένας βασικά τεχνικός τελικά που φώναξε την έκανε... πριν 1 εβδομάδα πήρα και εγώ το CD από τον φίλο μου... έκανα install και πριν λίγες μέρες άρχισε να μουβγάζει μηνύματα για ενεργοποίηση του προϊόντος... πληκτρολογώ τον κωδικό ενεργοποίησης και μια διεύθυνση e-mail μου που ζητούνται στον οδηγό ενεργοποίησης, δηλώνω ότι δεν είμαι πελάτης του Panda Security στην επόμενη καρτέλα που εμφανίζεται και πατάω "Επόμενο"... τελικά μου βγάζει κωδικό σφάλματος : 0006:0907 και μου λέει να εισάγω τα δεδομένα εκ νέου... τα ξαναεισάγω πάλι και πάλι αλλά συνεχώς τα ίδια... τι φταίει ρε παιδιά γιατί έχω βαρεθεί πραγματικά....:p:p..... thanks in advance...
kotsos_licious Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ναι έχω κάνει update δυο-τρεις φορές... μέχρι δηλαδή να αρχίσει να μου εμφανίζει την ειδιποίηση για την ενεργοποίηση του προϊόντος...
Tsino Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 θα σου πρότεινα να κάνεις ένα τηλέφωνο στην Panda Hellas. 2111809000
sofiliana Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας! Κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα. Εγκατέστησα το Panda Internet Security (με 3 άδειες χρήσεις) στο desktop κανονικά και έκανα ενεργοποίηση. Πήγα να κάνω το ίδιο και στο laptop και, ενώ η εγκατάσταση έγινε κανονικά, η ενεργοποίηση δε γίνεται με τπτ. Μου βγάζει συνεχώς κωδικό σφάλματος 0005:190009 και με προτρέπει να δοκιμάσω εκ νέου. Εσύ, kotsos_licious, έβγαλες άκρη τελικά; Και, αν ναι, μήπως θα μπορούσες να πεις τι έκανες; Επικοινώνησες με την Panda;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.