kosko42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα εχω εναν υπολγιστη φορητο της toshiba και πλέον δεν ανοιγει με την καμια ομως δοκιμασα και εναν φορτιστη μιας φιλης μου ππου εχει το ιδιο μοντελο μ εμενα αλλα και παλι λουτσοι τι μπορει να φταιει ?εχει καει μηπως η μητρικη?και αν ναι αν γνωριζει καποιος τι γινεται σ αυτην την περιπτωση στην αλλαζει η εταιρεια η να το κλαιω?σας ευχαριστω εκ των προτερω
torrentleech Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 λοιπόν ύστερα από την εμπεριστατωμένη μου διάγνωση πάνω στο τεχνικό θέμα της δυσλειτουργίας του υπολογιστή της φίλης σου μπορώ να πω ότι έχει καταληφθεί από πνεύματα. Πρέπει να πας το συντομότερο σε κάποιο luna park με τις κατάλληλες υπηρεσίες (βλέπε ΤΑΡΩ, ΚΑΦΕΝΤΖΟΥ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΙΑ κλπ).
kamui Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χμ μήπως το έδωσες καμιά κ έσπασε το βύσμα της τροφοδοσίας που είναι στο laptop? Το χειρότερο....μήπως πέθανε η μητρική?
aGka8l Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ποσο καιρο εχεις το λαπτοπ ? να δουμε δλδ αν εχεις εγγυηση για να σιγουρευτεις αν ειναι απο το βυσμα αν η φιλη σου εχει ιδιο λαπτοπ δες με τη μπαταρια της και πες μας
kosko42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 το λαπτοπ το εχω 5 μηνες αρα ειναι εντος εγγυησης.δεν το εχω χτυπησει καθολου και το βυσμα ειναι μια χαρα.ο υπολογιστης ειναι δικος μου απλα ειπα οτι χρησιμοποιησα και τον φορτιστη μιας φιλης μου που εχει το ιδιο μοντελο μ εμενα και παλι δεν ειδα καποιο φως δεν ανοιγει με την καμια
aGka8l Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 δες για τη μπαταρια αυτο που σου ειπα, και πες μας σιγα σιγα να ετοιμαζεσε για RMA αφου εχεις εγγυηση
kosko42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 rma?woot is this? -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 09 : 28 : 33----- ξεχασα να αναφέρω δεν ανοίγουν ουτε τα λαμπάκια στο κάτω μέρος του η/υ που μου έδειχναν την λειτουργεία του pc ούτε τπτ
basilis5 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ακουγεται για μητρικη, αλλα και παλι... την τελευταια φορα που το δουλευες δουλευε κανονικα;εκλεισε μονο του η το κλεισεις κανονικα εσυ; το ειχες στο ρευμα οταν το δουλεψες τελευταια φορα η επειτα;και τελος, μυριζει καμμενο αν το πλησιασεις;\το δικο μου οταν εκαψε μητρικη βρωμουσε απο μακρυα τελος εχεις εγγυηση 2 χρονια οποτε μην σε απασχολει τπτ
kosko42 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν μυριζει καμμένο το είχα στο ρεύμα τελευταία φορά και έκλεισε απο μόνο του παλι καλά που είναι μέσα στην εγγύηση
basilis5 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ε μαλλον μητρικη πρεπει να ναι ευτυχως γιατι το κοστος γα επισκευη μπορει και να ξεπερνουσε την αρχικη του αξια.. αν δεν θες να τρεχεις στην ιντεα-αθηνα-σεπολια για σερβις μπορεις νομιζω να το πας και στο πλαισιο ειναι παντως η 1η φορα που ακουω τοσιμπα να καιει μητρικη, αν οντως φτιαει αυτο μηπως ειχες τπτ αυξομειωσεις στο ρευμα σπιτι σου;αλλη συσκευη πειραχθηκε;
kosko42 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 καμια αλλη συσκευη δεν πειραχτηκε και το θεμα ειναι οτι εχω και αλλον η/υ που ειναι 24/7 ανοικτος και δεν επαθε τπτ ουτε η τηλεοραση ουτε τπτ
carib Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καμια αλλη συσκευη δεν πειραχτηκε και το θεμα ειναι οτι εχω και αλλον η/υ που ειναι 24/7 ανοικτος και δεν επαθε τπτ ουτε η τηλεοραση ουτε τπτ Μάλλον έχει κάει κάποιο εξάρτημα στην είσοδο της τροφοδοσίας.Αφού έχει ακόμη εγγύηση η μόνη λύση είναι η επιστροφή στην αντιπροσωπία οπότε υπόλόγιζε 2-3 μηνες δυστυχώς χωρίς υπολογιστή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.