Προς το περιεχόμενο

dvd-rw drive αλλαγή...

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Άλλαξα το dvd writer drive μου σήμερα, απο ένα "gigabyte" που είχα, έβαλα ένα NEC γιατι μου έκανε νερά το άλλο...

το συνέδεσα κανονικά με τα καλώδια που χρησιμοποιούσε το άλλο..

τροφοδοσία όλα οκέι...

τώρα το παράξενο είναι οτι δε βλέπει ούτε αυτό αλλα ούτε και το cd writer drive στο my computer και στο bios...

IDE συνδεσημότητα...άμα έχει κάποια σημασία αυτό...

και δε πείραξα τις συνδέσεις του cd writer.

καμία ιδέα;;

Δημοσ.

Γειά χαρά παιδιά, κάτι ολίγον άσχετο και ολίγον σχετικό μαζι.

Θα αλλάξω το dvdrw μου (SONY DRU-700A, λόγω ξεπερασμένων ταχυτήτων εγγραφής) και λέω να πάω σε κάτι με τεχνολογία χάραξης δίσκων.

Τί προτείνεται LightScribe ή LabelFlash ;;

Δημοσ.

Γιατί το λές αυτό blackstar, αφου την ίδια τιμή με τα απλά έχουν, γιατί λοιπόν να μήν πάρω αυτό (παρεπιπτώντος η τεχνολογία SecureDisc τί ακριβώς είναι;; )

Δημοσ.

Γιατί εχω drive που έχουν labelflash/lightscribe και seruredisc, και μπορώ να σου πω οτι σαν τεχνολογίες δεν προσφέρουν τίποτα και τα δισκάκια είναι αρκετά ποιο ακριβά (lightscribe/labelflash), πρόσθεσε οτι συνήθως το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι μέτριο και θέλει και αρκετή ώρα για την εκτύπωση. Αν θες ποιότητα σε εκτύπωσή πρέπει να πας σε printable δισκάκια.

Το securedisc βάζει ενα password στο dvd/cd (χρειάζεται το incd για να δουλέψει), και τέλος υποτίθεται οτι το software θα σε ενημέρωση αν υπάρχει περίπτωση να πάθουν κάτι τα δεδομένα σου (όλα αυτά υποθετικά).

Δημοσ.

Βασικά έχεις δίκιο και εγώ σε printable ΤΥ εκτυπώνω με τον iP5000 μου αλλα αφου θα αλλάξω dvdrw είπα να πάρω κάτι παραπάνω.

Οπότε αφού έχεις δουλέψει και lightscribe & labelflash ποίο απο τα δύο αποτελέσματα σε εντυπωσίασε πιό πολύ ;;

Το SecureDisc μπορείς να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς όποτε θέλεις ή σε όλα τα δισκάκια που γράφεις απαραίτητα θα μπεί το securedisc ;;

Δημοσ.
Βασικά έχεις δίκιο και εγώ σε printable ΤΥ εκτυπώνω με τον iP5000 μου αλλα αφου θα αλλάξω dvdrw είπα να πάρω κάτι παραπάνω.

ΟΚ.

Οπότε αφού έχεις δουλέψει και lightscribe & labelflash ποίο απο τα δύο αποτελέσματα σε εντυπωσίασε πιό πολύ ;;

Lightscribe.

Το SecureDisc μπορείς να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς όποτε θέλεις ή σε όλα τα δισκάκια που γράφεις απαραίτητα θα μπεί το securedisc ;;

Όταν θέλεις εσύ, (πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το InCD φυσικά).

Δημοσ.

Φίλε blackstar σε ευχαριστώ πάρα πολύ, απάντησες σε όλες μου τις απορίες, σε ευχαριστώ και πάλι.

(το incd άν δεν τό 'χω, εγκατεστημένο δηλαδή, το lg δέν χρησιμοποιεί την τεχνολογία του, securedisc),

(απ' όσο διάβασα σε διάφορες σελίδες το labelflash κάνει ιριδίζοντα χρώματα)

Δημοσ.
(το incd άν δεν τό 'χω, εγκατεστημένο δηλαδή, το lg δέν χρησιμοποιεί την τεχνολογία του, securedisc),

Αυτό ακριβώς, πάντως μια προσωπική άποψη είναι οτι όποιο recorder και να πάρεις, θα παίξεις λίγο στην αρχή με όλα όσα εχει, και στο τέλος θα το δουλεύεις όπως ενα απλό dvd-rw.

Δημοσ.

Τελικά το εγκατέστησα (το είχα παραγγείλει χθές) το μόνο που με πείραξε, είναι οτι ήταν σε bulk συσκευασία, μόνο ένα σακουλάκι (ελπίζω να μήν την πάτησα) ελπίζω τα lg να είναι αξιόπιστα.

Έχεις δίκιο blackstar αλλα όπως είπες, θέλω να δοκιμάσω τα πρόσθετα καλούδια του.

Δημοσ.
Τελικά το εγκατέστησα (το είχα παραγγείλει χθές) το μόνο που με πείραξε, είναι οτι ήταν σε bulk συσκευασία, μόνο ένα σακουλάκι (ελπίζω να μήν την πάτησα) ελπίζω τα lg να είναι αξιόπιστα.

Μια χαρά είναι, άντε και καλορίζικο το καινούργιο drive.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...