mpbibh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 καλησπέρα, θα ηθελα μια βοηθεια..εχουμε μια εργασια , για δημιουργία σελιδας με θεμα "στοιχεια του εαυτου μας" με εικονες , βιντεο κλπ... χρησιμοποιουμε το Dreamweaver. ειμαι λιγο εως πολυ ασχετη με δημιουργια σελιδων....τα παραπανω ξερω να τα φτιαχνω , θέλω ομως να βαλω και στην σελιδα αυτη μια μηχανη αναζητησης πχ google , οπως βλεπουμε και σε αλλες σελιδες που χρησιμοποιουν τετοιες μηχανες αναζητησης.. μηπως ξερετε πως θα μπορουσα να το κανω αυτο??? αν μπορειτε βοηθηστε με! ευχαριστω! --> βρηκα μεσα απο το google μηχανη αναζητησησ ετοιμη και μου εχει ετοιμο script ! απλα τωρα δε ξερω το εξης.. εβαλα στο dreamweaver τον ετοιμο κωδικα που μου εδωσε (script) αλλα δε μου το εμφανιζει..προφανωσ θα θελει και κατι αλλο που εχει να κανει με το dreamweaver . σν ξερετε κατι πειτε μου.. ευχαριστω!
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα το ψάξω και πιο αναλυτικά απλά δεν έχω ώρα τώρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.