Προς το περιεχόμενο

panda 2009 vs kaspesky 2009

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kotsos σαν εναλλακτική επιλογή το είπα καθώς έχω δοκιμάσει και τα 2 (panda, kaspersky) αλλά προτίμησα το AVG τελικά. Γιατί πρέπει οποσδήποτε να επιλέξει ο φίλος μεταξύ μόνο των δύο αυτών δεν το καταλαβαίνω....

Δημοσ.

το Panda για πάντα!!!!!εγώ όμως έχω το AVG.ο παλιός μου υπολογιστής ήταν χωρίς να το ξέρω γεμάτος με 5-6 ιούς.μόλις έβαλα το Panda εκείνο τα εντόπισε και τους εξόντωσε!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω παιδιά .Εγώ πέρισυ αγόρασα το panda και σε δύο μέρες λήγει. Κανείς όμως δεν με ενήμέρωσε οτι σε ένα χρόνο λήγει και πόσο μάλλον οτι πρέπει να δώσω και ένα 80άρι για την ανανέωση

Δημοσ.
καλησπερα να πω και εγω τη γνωμη μου kaspesky 2009 και μαλιστα ειναι και πολυ οικονομικο , μονο 22 €

που το ειδες με 22ευρο? εννωεις να το παρουν δυο επειδη εχει 2 αδειες το secyrity kai 51eyro και τη συνεχεια το μοιραζουν?

Δημοσ.
που το ειδες με 22ευρο? εννωεις να το παρουν δυο επειδη εχει 2 αδειες το secyrity kai 51eyro και τη συνεχεια το μοιραζουν?

καλημερα

οχι ειναι μια αδεια χρησης για εναν υπολογιστη και μαλιστα και το αγορασα και το εγκατεστησα και ολα οκ

κοιταξετο και εσυ

http://www.e-antivirus.eu/product_info.php?cPath=25&products_id=145&language=gr

Δημοσ.
καλημερα

οχι ειναι μια αδεια χρησης για εναν υπολογιστη και μαλιστα και το αγορασα και το εγκατεστησα και ολα οκ

κοιταξετο και εσυ

http://www.e-antivirus.eu/product_info.php?cPath=25&products_id=145&language=gr

καλημέρα. το πληρωσες με πρωπληρωμενη κάρτα και το κατέβασες ή στο εστείλαν σπίτι? και αν στο εστειλαν απο που το παραγγειλες

Δημοσ.
καλημέρα. το πληρωσες με πρωπληρωμενη κάρτα και το κατέβασες ή στο εστείλαν σπίτι? και αν στο εστειλαν απο που το παραγγειλες

το πληρωσα μεσω paypal μετα το κατεβασα , εβαλα και διευθυνση επικοινωνιας το mail και μου εστειλαν το license εκει επιτοπου

ελπιζω να σε βοηθησα

Δημοσ.
το πληρωσα μεσω paypal μετα το κατεβασα , εβαλα και διευθυνση επικοινωνιας το mail και μου εστειλαν το license εκει επιτοπου

ελπιζω να σε βοηθησα

ευχαριστω να σε καλα, καπου ειχα μια paypal α ψαξω να την βρω και να τη χρησιμοποιησω

Δημοσ.

εγω φιλε μου σου προτεινω το escan antivirus,το δινω σε πολλους πελατες και ολοι ειναι ικανοποιημενοι.καθως παρεχει και τεχνικη υποστηριξη μεσω msn 24/7 για οτιδηποτε προβλημα,και για οποιον ιο θελεις και νομιζεις οτι δεν σβηνει.χτες μου συνεβει και αυτο και αμεσως με βοηθησαν να σβηστει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...