Προς το περιεχόμενο

DMC4 Προβληματάκι!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Άσε παραδίνομαι..Thresh φάτον :P

δεν μπορώ, όλη μέρα σήμερα με ταλαιπωρεί το στομάχι μου...

ο θρόνος έχει αναστενάξει :-(

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μηπως το 2 ακυρωνει το 1?

εγω σου απαντησα με τον τροπο που αρμοζε, αν ελεγες εσυ ακυρα, θα σου πω και εγω. αν δεν βοηθησεις εσυ την υποθεση σου με το να δινεις χρησιμες πληροφοριες για το προβλημα σου, ποιος θα το κανει?

δηλαδη αν εγω εχω προβλημα με το red alert ας πουμε, να πω αν φοραω καλτσες η αν μου αρεσει το πεπονι? γιατι το ιδιο ασχετο με το τι cooler και τι οθονη εχεις ειναι.

Το cooler ήταν usefull info ? ε ρε γλέντια....

αν ελεγες οτι εκανες την μαλακια, δεν θα το τραβαγα καν. απλα πας να το παιξεις και εξυπνη απο πανω.

και αν θες να παιξουμε προσβολες, δεν σε παιρνει αστο

Δεν θέλω γκόμενες, λεφτά

Βάλε στον κώλο μου φωτιά

να γίνω εσύ

Είσαι κομπλεξικός ρε φίλε δεν υπάρχει άλλη εκδοχή, που πήγε να στο παίξει έξυπνη;

Αν κρίνω απτο signature σου... grow up απλά.

Thread is closed, merry X-mass

Δημοσ.

με δουλεύεις η δεν ξέρεις τι διαβάζεις?

έχει πρόβλημα με ένα game και μας λέει τι cooler έχει ενώ δεν λέει τι ανάλυση το παίζει και τι drivers έχει και μετά πάει να βγει από πάνω ότι εγώ δεν βοηθάω, μετά πετάγεσαι εσύ σαν άλλος white knight και λες "a δίκιο έχει ο τούφας "σπαμαρει" ενώ εγώ

προφανώς δεν ξέρεις ότι έκανε edit το post τις και έβαλε ακόμα πιο άχρηστο info (τι floppy έχει)

προφανώς το κορίτσι για pc νομίζει πως το forum είναι για να τις λύνονται οι απορίες, να flamarei οποιον θέλει αυτή αλλα κανεις δεν μπορεί να την flamarei γιατί είναι εναντίον τον κανόνων του site.

ξαναλέω, αν έβαζε κανονικά info, δεν θα έλεγα τίποτα άσχετο, θα έψαχνα να βοηθήσω και από πάνω όπως θα έκανα για οποιονδήποτε εδώ μέσα.

ps: να υποθεσω δεν ξερεις να διαβαζεις τι quotareis?

Δημοσ.
grow up απλά.

Pwn'd. Totally Agree.

δεν μπορώ, όλη μέρα σήμερα με ταλαιπωρεί το στομάχι μου...

ο θρόνος έχει αναστενάξει :-(

Θα έπαιρνα όρκο οτι έχεις το πιο γερό στομάχι εδω μέσα (μιάς και παραλίγο να χωνέψεις και εμένα :P). Τι έφαγες πια?? :-(

/Μαρία!

Δημοσ.
Αχουτα μωρέ..

Πόσα χρόνια μπορεί να την πληγώνουν επιτέλους; Ασταμάτητα;

χαχαχαχα:lol:.....thresh πότε έγινες ενοχλητικός ρε και το χάσαμε??:-)..πάει και για κλείσιμο και αυτό το post..άντε και καλά χριστούγεννα

Δημοσ.

χαχαχαχ τι μαρκα κουτι εχεις?μπορει να φτεει το χρωμα του:P ΧΑΧΑΧ....τα windows vista 64 bit σιγα μην τα πληρωσες :P btw Toyfas ξεκολα ρε μην ποσταρεις αλλο εδω αναγκη την εχεισ ποια και τρωγεσε τοσο?

• Super Moderators
Δημοσ.
χαχαχαχα:lol:.....thresh πότε έγινες ενοχλητικός ρε και το χάσαμε??:-)

όταν flamάρω/trollάρω είμαι ενοχλητικός δεν είναι μυστικό :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...