Προς το περιεχόμενο

DMC4 Προβληματάκι!

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ναι στο τέλος το είχα συνηθίσει...

ψάξε αν έχεις όρεξη στα official forums του game ίσως να λέει κάτι

εγώ νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό για αυτό δεν ασχολήθηκα

Δημοσ.

OoOOoOoOOoOOooOoOoO! Είναι η 5η? 6η φορά, που ξεκινάω Thread και το λύνω κι'όλας? :-D

Thresh, λυπάμαι που στο λεω, αλλα ήταν ΤΟΣΟ εύκολο..Που λες απλα "κρίμας" :P

Options (IG/OOG) -> Framerate: Variable

Και φυσάει, όπως πρέπει :-D

Κάθησα και κοίταξα τις επιλογές στην Nvidia, και είπα δε μπαίνω και στο Game να δω?? Και με τις πρώτες 3 αλλαγές το βρήκα! :-)

Λίγο το έπαιξα σε παιδιάδα πάντως, και είναι πραγματικά ΤΟΣΟ γρήγορο το ξύλο που θα ήταν κρίμα να το παίξω έτσι !

ProblemSolved λοιπόν! Ευχαριστώ για το χρόνο σας..(Εαν τώρα, Γουγλίσει κάποιος "DMC4 Slow Motion", θα λύσει το πρόβλημα του με την αλλαγή μιας σελίδας)

My Regards,

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Στο PS3 το τερμάτισα,το παιχνίδι τ σπάει μέχρι το 12ο επεισόδιο.Μετά θα το σιχαθείτε,είναι επανάληψη παίζεις ακριβώς τις ίδιες πίστες αλλά ανάποδα,ίδιους εχθρούς και bosses.

Δημοσ.

Η λογική λέει πως όταν σε παιχνίδια τα οποία έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις με καλύτερες μηχανές δεν έχεις προβλήματα τότε το να φταίει το RIG σου δεν ισχύει.

Αν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα λόγο μηχανής του παιχνιδιού με κάποιο hardware , vga - soundcard drivers κτλ. θα το έβρισκες στο google.

Άρα σημαίνει πως είναι κάτι που αφορά το παιχνίδι το ίδιο, ουδέποτε είδα ποτέ μου σε παιχνίδι στο pc να έχει μειωμένες επιδόσεις - τέτοιο πρόβλημα, επειδή ήταν copia. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις crash στο destkop ή άλλα issues.

Το αν είχες πολλούς εχθρούς κτλ και open maps και παρουσιαζόταν το πρόβλημα έχει να κάνει με παρόμοια προβλήματα σε άλλους τίτλους λόγο καθαρά CPU/VGA/RAM ξεζουμίσματος (βλέπε το p.s)

Όπως είδες το βρήκες μόνη σου, άσε τον άλλον να λέει για το cooler, είναι άτοπος μιας και αν ήταν θέμα cooler θα alt-abares στο desktop και με κάποιο tool-(sisoft sandra/everest) θα βλεπες τη θερμοκρασία της CPU σου. Αν είναι να γλύφουμε για να πέρνουμε βοήθεια εδω μέσα τότε αντε γεια.

P.S Thresh πως λένε εκείνο το Medieval themed τίτλο ρε που χες σα 1η Mission να σώσεις τον king απο κάτι μπουντρούμια να τον συνοδέψεις κτλ και σου την έπεφταν δαίμονες; κόλλησα κ δε το θυμάμαι τώρα και φεύγω για δουλειά. Τέσπα αυτό που θα σου πεί ο Thresh :)

Δημοσ.

μα καλα ρε vasilius εσυ λες να νομιζα πως φταιει το cooler? το να ζητας βοηθεια για κατι και να λες οτι εχεις το ταδε floppy, cooler & οθονη, ενω δεν λες ζωτικα πραγματα οπως το τι drivers εχεις στην καρτα, ή σε τι αναλυση το εχεις...ελεος δηλαδη

Δημοσ.

Δεν ξέρω εαν το πήρες πρέφα, είχα ενα γαμ_text και το Postαρα..Πραγματικά γίνεσαι πιο ενοχλητικός και απο το Thresh ώρες ώρες, σταμάτα να πρίζεις το κοσμάκι και μάθε γιατί είναι το Forum. Για ΒΟΗΘΕΙΑ και οχι για ειρωνίες και για να πουλάμε τρέλα..

To Topic έκλεισε παιδιά, μιας και το πρόβλημα λύθηκε.

/Μαρία!

• Super Moderators
Δημοσ.
P.S Thresh πως λένε εκείνο το Medieval themed τίτλο ρε που χες σα 1η Mission να σώσεις τον king απο κάτι μπουντρούμια να τον συνοδέψεις κτλ και σου την έπεφταν δαίμονες; κόλλησα κ δε το θυμάμαι τώρα και φεύγω για δουλειά. Τέσπα αυτό που θα σου πεί ο Thresh :)

δεν θυμάμαι, πάει καιρός :-(

Πραγματικά γίνεσαι πιο ενοχλητικός και απο το Thresh ώρες ώρες

ΑΤΟΠΟ!

Δημοσ.

τα fora ειναι μερη συζητήσεων οχι μονο helpdesk.

οτι και να ηταν αυτο που εβαλες, ηταν ακυρο και δεν μπορουσε να βοηθησει στο προβλημα που ειχες.

μηπως σε πληγωσε κανεις και τα βγαζεις πανω μας?

Δημοσ.
ΑΤΟΠΟ!

Ντάξ.. ξέρεις, παρόλα αυτά, την αγάπη μου για σένα............ :P

τα fora ειναι μερη συζητήσεων οχι μονο helpdesk.

οτι και να ηταν αυτο που εβαλες, ηταν ακυρο και δεν μπορουσε να βοηθησει στο προβλημα που ειχες.

Συζήτηση <> Ειρωνία

Συγκεκριμένο Topic = Helpdesk

1ον, το Topic είναι δικό μου, εαν κάτι βοηθάει ή όχι είναι πρόβλημά μου.

2ον, το να κρίνεις εαν ενα Thread είναι μεστό, σωστά γραμμένο και τοποθετημένο δεν είναι δουλειά σου, αλλα δουλειά των Moderators.

3ον, εαν ήθελες να βοηθήσεις μπουλούκο, να έλεγες "Βγάλε το Cooler" και όχι να ειρωνευτείς.

μηπως σε πληγωσε κανεις και τα βγαζεις πανω μας?

4ον, μη το τραβάς το σχοινί..Και άσε το Topic να κλείσει ήρεμα.. :-)

Υ.Γ: 5ον, πως φαίνεται οτι δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις απο το να ασχολείσαι με το Cooler μου.. Lmao.

/Μαρία!

Δημοσ.

μηπως το 2 ακυρωνει το 1?

εγω σου απαντησα με τον τροπο που αρμοζε, αν ελεγες εσυ ακυρα, θα σου πω και εγω. αν δεν βοηθησεις εσυ την υποθεση σου με το να δινεις χρησιμες πληροφοριες για το προβλημα σου, ποιος θα το κανει?

δηλαδη αν εγω εχω προβλημα με το red alert ας πουμε, να πω αν φοραω καλτσες η αν μου αρεσει το πεπονι? γιατι το ιδιο ασχετο με το τι cooler και τι οθονη εχεις ειναι.

Δημοσ.
δηλαδη αν εγω εχω προβλημα με το red alert ας πουμε, να πω αν φοραω καλτσες η αν μου αρεσει το πεπονι? γιατι το ιδιο ασχετο με το τι cooler και τι οθονη εχεις ειναι.

Πω ρε φίλε, το έχεις χάσει το κτελ της σοβαρότητας.. :P

Άσε παραδίνομαι..Thresh φάτον :P

/Koritsi_Gia_Νάνι

Δημοσ.

αν ελεγες οτι εκανες την μαλακια, δεν θα το τραβαγα καν. απλα πας να το παιξεις και εξυπνη απο πανω.

και αν θες να παιξουμε προσβολες, δεν σε παιρνει αστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...