Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, παίζω το DMC4 (Respect, Dante <3) μετα το Upgrade του πισιού μου..και εκεί που περπατάω μερικές φορές, πάει πιο σιγά o Nero, σαν ενα μκρό Slow Motion.. Στην αρχή νόμιζα οτι είναι του παιχνιδιού, αλλα δεν είναι λογικό! Και δε μπορώ να το πω κόλλημα, διότι όχι μόνο δε κολλάει το PC, ούτε έχω Frame Loss..αλλα είναι περίεργη αντίδραση αυτή για να το πω κόλλημα! Το RIG μου.. ---======Pwnz0rd'z Hardware!======--- Case: Innovator - Mid Tower PSU: Seasonic M12-500W 80 Energy (Super Silent Fan Control) Mobo: ASUS P5Q - PRO CPU: Intel Core2Quad Q6600 RAM: TeamGroup TeamXtreem 4x1GB (4GB) DDR2 800MHz Elite Grafics Card: Sparkle nVidia 8800GT 512MB PCI-E Grafix Card Cooler: THERMALTAKE CL-G0102 DUORB CPU Cooler: XigmateK HDT - S1283 Monitor: LG 22" L226WTQ-SF HDD: Western Digital WD800JB-00JJC0 80GB SATA 2 HDD2: Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS) HDD3: Western Digital 500GB (IDE) Disc: Sony NEC DvD-RW AD-5170A 1.11 (LabelFlash) Disc2: SONY DvD-ROM DDU1612 DYS1 Floppy Disc Drive -----===========SysteM===========----- Operating SYSTEM: Microsoft Vista Ultimate Edition 64bit (SP1) Language: English (Regional Setting Ελληνικά) Chipset: Intel® P45 chipset DirectX Version: DirectX 10 Any Ideas? /Μαρία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 έτσι είναι το game νομίζω...(και στο turbo mode τα ίδια) εκτός αν φταίει το ότι έπαιζα copy και όχι original... δεν φταίει το hardware
gherudos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι του παιχνιδιού πάντως καθώς το έχω τερματίσει.Όταν συμβαίνει αυτό υπάρχουν γύρω σου αντικείμενα ή εχθροί;
gherudos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Στον φυσικό ή στον virtual κόσμο? Λες να παίρνει τίποτα και να μη μας το λέει;
outlaw star Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 βάλε ένα fraps να δεις τα fps και πες μας
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν φταίει το hardware Σίγουρα! Προς θεού δηλαδή! το cooler ειναι Πότε θα σε απελάσουν εσένα δε ξέρω ρε μπουλούκο.. βάλε ένα fraps να δεις τα fps και πες μας Δεν είναι του παιχνιδιού πάντως καθώς το έχω τερματίσει.Όταν συμβαίνει αυτό υπάρχουν γύρω σου αντικείμενα ή εχθροί; Λοιπόν και οι 2.. Έκανα Fraps..Ακούστε παρατηρήσεις.. 1) Τα Frames ΠΟΤΕ δεν πέσαν ούτε για λίγο κάτω απο το 30. Όταν συμβαίνει λοιπόν αυτό το "LAG", πήγαίνει και ΣΚΑΛΩΝΕΙ στο 30 fps. Οταν "ξεκολλάει" παίζει στο 40-50. 2) Κολλάει (ή αλλιώς πέφτει στα 30) όταν είμαι σε μεγάλες αίθουσες, με enemies και μη! Στη 3η πίστα ας πούμε που είμαι σε λαβύρηνθο, δε κόλλησε καθόλου..Πηγαίνω σε γωνίες, πάλι δε κολλάει..κτλπ κτλπ Και δεν είναι οτι κολλάει γενικά το Game, αλλα μονάχα ο Nero! Εαν πέφτει καταρράκτης π.χ, ο καταρράκτης πάει τέλεια! Τι μπορεί να είναι ρε παιδιά! Πολύ ξενέρα και το γούσταρα πολύ το Game..... /Koritsi_Gia_PC!
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ειναι λογικο δηλαδη οταν θες help για software να λες το τι cooler εχεις...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ειναι λογικο δηλαδη οταν θες help για software να λες το τι cooler εχεις... Έκανα Edit.. Είναι λογικό να λεω οτι γουστάρω. Λογικό δεν είναι, για μένα, που Spamάρεις συνέχεια και είσαι ακόμα εδω..Η λογική του καθενός, διαφέρει απ'οτι φαίνεται.. Στο Topic παιδιά? /Μαρία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 gherudos εσύ το τερμάτισεις στο ps3 ή στο pc? παίζει όπως είπα να το κάνει σε εμάς λόγο αντιγραφής...
Toufas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Έκανα Edit.. Είναι λογικό να λεω οτι γουστάρω. /Μαρία! Είναι λογικό να λεω οτι γουστάρω και εγω τοτες. γραφεις ασχετα πραγματα, ενω δεν λες κατι πιο σημαντικο στο θεμα. εγω παντως ξερω τι θα μπορουσε να σε βοηθήσει αλλα δεν μπορω να σου πω γιατι παω να σπαμαρω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Είσουν σίγουρος οτι το εχω DL'ed ε? /Μαρία!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 όχι 100% αλλά ήμουν 90+% έτσι και αλλιώς δεν είναι και από τα παιχνίδια που αξίζουν να τα αγοράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.