Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο υποτίτλων από αρχείο βίντεο

John_F_L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να αφαιρέσω τους υπότιτλους που υπάρχουν ενσωματωμένοι σε κάποιο αρχείο βίντεο π.χ. avi, να τους σβήσω τελείως δηλαδή.

Ευχαριστώ πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Εν ειναι ενσωματωμενοι στο βιντεο, δε μπορεις να τους αφαιρεσεις, γιατι πολυ απλα μετα σε εκεινα τα σημεια τι θα δειχνει?

Αφου το κομματι του βιντεο που υπηρχε πριν την ενσωματωση εκει εχει φυγει...

Δημοσ.

Μπορείς αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ωραίο αν οι υπότιτλοι δεν είναι στις μαύρες μπάρες.

Δεν θυμάμαι το όνομα του προγράμματος αλλά είναι το πιο γνωστό,μόλις το θυμηθώ θα το γράψω εδώ.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλα ρε παιδια οταν ειναι ενσωματωμενοι στο αρχειο βιντεο, στη θεση τους μετα τι θα μεινει? Κενο?

Δημοσ.

[[VirtualDub - Αφαίρεση Hardsubbed Υποτίτλων ή Λογοτύπων]] στο Insomnia Wiki. Χρησιμοποιείται το VirtualDub προφανώς και είναι ίδιου τύπου λύση με αυτήν που προτείνει ο Αδμιν πιο πάνω, με το πολύ καλό (ίσως ικανότερο και από το VD) Avidemux...

Δημοσ.

παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. θα τις κοιτάξω κ ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάτι.

φιλε Αδμιν, το κοιτάξα αυτό που μου είπες, αλλα δυστυχώς στο σημείο που είναι οι υποτιτλοι μου θολώνει την εικόνα, οπότε δν βολευει. εκτος αν εκανα εγω καποιο λαθος.

Δημοσ.
παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. θα τις κοιτάξω κ ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάτι.

φιλε Αδμιν, το κοιτάξα αυτό που μου είπες, αλλα δυστυχώς στο σημείο που είναι οι υποτιτλοι μου θολώνει την εικόνα, οπότε δν βολευει. εκτος αν εκανα εγω καποιο λαθος.

Αυτό ακριβώς κάνει. Θολώνει την εικόνα. Δε γίνεται διαφορετικά...

• Moderators
Δημοσ.

Αρα η μονη ουσιαστικη χρησιμοτητα του θα ειναι για να περασεις μετα εσυ αλλης γλωσσας υποτιτλους (ή αλλου συγχρονισμου), ετσι ωστε να μη χαλασει (κατα το μετρο του δυνατου) το τελικο αποτελεσμα...

Α στο καλο με τρομαξατε οτι για καποιο λογο προσεθετε το ''παλιο'' κομματι βιντεο εκει...!

Δημοσ.
Αρα η μονη ουσιαστικη χρησιμοτητα του θα ειναι για να περασεις μετα εσυ αλλης γλωσσας υποτιτλους (ή αλλου συγχρονισμου), ετσι ωστε να μη χαλασει (κατα το μετρο του δυνατου) το τελικο αποτελεσμα...

Α στο καλο με τρομαξατε οτι για καποιο λογο προσεθετε το ''παλιο'' κομματι βιντεο εκει...!

Μακάρι να γινόταν αυτό! :-)

Αν κοιτάξεις στο wiki τον πολύ καλό οδηγό που έχει γράψει ο parsifal (που btw δίνει λάθος link στο παραπάνω post του, το σωστό είναι αυτό http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235120 ) παραθέτει και εικόνα τού πώς φαίνεται η θολούρα, και πολύ σωστά όπως έγραψες, αν πέσουν άλλοι subs από πάνω ψιλοκαλύπτει το αποτέλεσμα.

Στην υπογραφή σου σού έχει ξεφύγει ένα [/b]... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...