dkoum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εχω δημιουργισει λογαριασμο στο rapidshare εχω κανει upload καποια αρχεια αλλα μου τα δειχνει normal downloads ποια η διαφορα αν ειναι trafficshare downloads ? τι ακριβως ειναι το traffic share διαβασα στο rapidshare αλλα δεν καταλαβα ακριβως μπορει καποιοσ να με βοηθησει ? επισης τι ειναι τα πακετα με τα traffic share που εχει (100gb me 10 eyro ) ευχαριστω για την βοηθεια σας
gvard Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Το Trafficshare είναι υπηρεσία που σου επιτρέπει κάποια από τα αρχεία που έχεις ανεβάσει να είναι άμεσα διαθέσιμα για αυτούς που τους δίνεις το link. Μέσω του Trafficshare μπορούν να κάνουν direct download του αρχείου χωρίς να χρειάζονται premium account και χωρίς καθόλου αναμονή ή οποιονδήποτε περιορισμό.
talisman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 What is TrafficShare? * TrafficShare is an allocated download quota that can be flexibly applied: 1. For one; to offer files for direct download: The receiver can instantly save the file, without being a RapidShare Premium member. The cost for the accumulated data-traffic is covered be the owner of the file. 2. On the other hand, you can use TrafficShare to stock up your own download volume. When you download a file and have exhausted your download quota, the system automatically allocates 1 Gigabyte of your TrafficShare quota as download traffic. For this a balance of more than 5 GB needs to be booked to your TrafficShare Account. What are the TrafficShare-packages capacities? * You can purchase 100 or 500 Gigabyte and respectively 2.5 Terabyte.
dkoum Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 τι να τα βαλω τα αρχεια μου ? ως normal download η ως trafic share download ?
tugito Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 εγω δεν κατάλαβα κατι. Εβαλα 100gb Trafficshare για οταν τελειωνει το download να τραβιεται απο εκει. ΜΕσα σε 2 μερες εχει παει 65gb ενώ δεν εχω κατεβάσει πανω απο 15. Τι παίζει; Ισχύει δηλαδη και το πρώτο; Κατεβάζουν αρχεια απο εμένα και χρεώνονται στο trafficshare? Αν βγαλω την επιλογή direct download διορθώνετε; Δεν υπάρχει επιλογή να γίνεται μόνο το 2? 2. On the other hand, you can use TrafficShare to stock up your own download volume. When you download a file and have exhausted your download quota, the system automatically allocates 1 Gigabyte of your TrafficShare quota as download traffic. For this a balance of more than 5 GB needs to be booked to your TrafficShare Account.
j11h Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εγω παλι εβαλα 100 giga trafficshare και παλι δεν με αφηνει να τα αξιοποιησω αλλα σταματαει στα 2,66 giga την ημερα.Τι παιζει ρε παιδια για πειτε?Θελει καποια ρυθμιση?Αμαν πιa αυτο το rapidshare,εχει γραψει ολοκληρο βιβλιο με τους κανονες του!!!Το ελληνικο συνταγμα ειναι γραμμενο σε λιγοτερες σελιδες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.