Προς το περιεχόμενο

Δεν λειτουργούν πολλές υπηρεσίες του υπολογιστή, σφάλμα 8007000e κάθε φορά

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χωρίς να κάνω κάποια σημαντική αλλαγή στον υπολογιστή, είδα οτι πολλά πράγματα, όπως ο ήχος των windows, η επαναφορά συστήματος (το πιο σημαντικό), windows update, ή ακόμα στον υπολογιστή μου δεν βλέπει πόση ram και τι επεξεργαστή έχω και άλλα πολλά (παλι καλά έχω internet) δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Πάω πχ να ξεκινήσω την υπηρεσία για τον ήχο, και βγάζει οτι δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος, σφάλμα 8007000E. Αυτό βγάζει μόλις πάω να ξεκινήσω και την επαναφορά συστήματος.

Απο τον υπολογιστή βλέπω οτι έχω πάνω απο 20 gb ελεύθερα, μάλιστα έκανα και εκκαθάριση δίσκων απο τα εργαλεία του συστήματος, και εκκαθάριση παλαιών σημείων επαναφοράς.

Δηλαδή βοήθεια κάποιος

Έκανα έλεγχο μνήμης, και μου έβγαλε οτι υπάρχουν σφάλματα. Στην επανεκκίνηση που έκανε, μου είπε να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή. Τίποτα παραπάνω

Δημοσ.

Πήγαινε στον (Control Panel -> Administrative tools -> ) event viewer και έλεγξε πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα log files για καθεμία απ τις (4-5) κατηγορίες που υπάρχουν εκεί. Δηλ. click στο Application (πχ) -> Action -> Properties.

eventos0.jpg

Δημοσ.

Ξέχασα να πω οτι έχω vista.

Λοιπόν, στις καρτέλες εφαρμογή, ασφάλεια, εγκατάσταση και σύστημα έχω μέγιστο όριο 20480 KB. Δεν έχει επιλογή για όριο χρόνου μετά τον οποίο θα γίνει αντικατάσταση, αλλά έχει την επιλογή αντικατάσταση όταν χρειάζεται.

Η εφαρμογή, ασφάλεια και σύστημα έχουν φτάσει το όριο των 20 MB. Η εγκατάσταση έχει πολύ μικρό μέγεθος

Δημοσ.

Σώσε τα log files (αν πιστεύεις ότι μπορεί να σου χρειαστούν - υπάρχει σχετική επιλογή) και διέγραψέ τα. Τουλάχιστον αυτά που ναι στο όριο.

Δημοσ.

Ελπίζω τα Αγγλικά σου να είναι καλά...Μπές ε δ ώ , και πρός τη μέση της συζήτησης κοίτα την λύση που προτείνει ο χρήστης "lingkiin".

Φαίνεται ότι ακολουθώντας ό,τι προτείνει, πολλοί έλυσαν το πρόβλημα. Ελπίζω κι εσύ...

Βασίλης

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Και γιατί έλυσα το πρόβλημα μου και γιατί μάθαμε και πέντε πράγματα.

Δεν υπήρχε η επιλογή local users and groups στα vista home (τα δικά μου τουλάχιστον), και για όσους τυχόν αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον, μπορούν να γράψουν στη γραμμή εντολών τα δύο παρακάτω:

net localgroup Administrators /add Local Service

net localgroup Administrators /add Network Service

Ευχαριστώ και πάλι, η αλήθεια είναι είχα ψιλοτρομάξει

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

εχω κι εγω το ιδιο προβλημα (αν και δεν μου βγαζει το σφαλμα που λες κι εσυ) δοκιμασα να γραψω στην γραμμη εντολων αυτα που λες ομως μου βγαζει αυτό:

Παρουσιαστηκε το σφάλμα συστήματος 1378

Το καθορισμένο όνομα λογαριασμού είναι ήδη μέλος της τοπικής ομάδας

α και εχω xp οχι vista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...