Προς το περιεχόμενο

ψευτικος ιος

john lok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω μια πλακα σε εναν φιλο μου .

θελω να κανω μια εφαρμογη οταν ανοίγει να τρεχει συνχρονος και ενα αλλο προγραμμα .

παραδειγματος χαρη θελω οταν ανοιγει το firefox να τρεχει και ενα προγγραμα που μοιαζει σαν να εχει το pc ιο και στην ουσια ειναι screensaver . Γινεται ??

Δημοσ.

θελω να κανω μια εφαρμογη οταν ανοίγει να τρεχει συνχρονος και ενα αλλο προγραμμα .

παραδειγματος χαρη θελω οταν ανοιγει το firefox να τρεχει και ενα προγγραμα που μοιαζει σαν να εχει το pc ιο και στην ουσια ειναι screensaver . Γινεται ??

νε γινετε!!!!!!

Δημοσ.

Μμμμ γίνεται αλλά θέλει σκέψη, πρέπει να προγραμματίσεις μία εφαρμογή η όποια θα ανοίγει αυτό ή αυτά που θέλεις και να βάλεις σαν εικονίδιο αυτό του π.χ. firefox ή να συνδιάσεις 2 εντολές του Dos που να ανοίγουν τα 2 προγράμματα μαζί. Θα το σκεφτώ και αν το καταφέρω θα ποστάρω. Εσύ γίνε πιο συγκεκριμένος τι θέλεις να ανοίγει μαζί με το firefox, υπάρχει και το Eicar test string που λειτουργεί σαν ψέυτικός ιός. Ελπίζω να μην έδωσα επικίνδηνες ιδέες.

Δημοσ.

Το eicar test string απλά το αναγνωρίζουν όλα τα αντιικά σαν ιό. Αυτό που λες, με τις λίγες γνώσεις που έχω εγώ προσπάθησα να το κάνω πριν κανα χρόνο σε ένα φίλο μου, με τρόπο που αν κατάλαβα καλά εννοεί ο lefi. Αυτό που έκανα, ήταν σε ένα cd να έχω αρκετά αρχεία, εκ των οποίων και ένα αρχείο που μου ζήτησε ο φίλος μου. Έβαλα και ένα αρχείο .bat στο οποίο είχα εντολές για άνοιγμα αυτού του αρχείου, αλλά και ενός άλλου που βρίσκονταν στο ίδιο cd. Άλλαξα και το εικονίδιο του .bat να μοιάζει με εφαρμογή και αυτό ήταν. Καλό είναι τα άλλα αρχεία να μην φαίνονται εύκολα, για να μην τα τρέξει απο εκεί.

Δηλαδή τώρα μια ιδέα που μου ήρθε, να μετονομάσεις την κατάληξη του σωστού προγράμματος για να μην διαβάζεται, και στην εντολή να το βάζεις να αντιγράφεται κάπου σε προσωρινά αρχεία του υπολογιστή (υπάρχει και εντολή να σβηστούν μετά απο ώρα) με την σωστή κατάληξη. Έτσι αυτό που θα βλέπει στο cd πχ θα είναι δύο αρχεία, ένα .bat και ένα που δεν θα διαβάζεται. Το .bat θα είναι παραπλανητικό και θα νομίζει οτ αυτή είναι η εφαρμογή. Τώρα στο .bat μπορείς να βάλεις εσύ ότι άλλη εντολή θες, όπως η παλιά shutdown -s

Δημοσ.
Το eicar test string απλά το αναγνωρίζουν όλα τα αντιικά σαν ιό. Αυτό που λες, με τις λίγες γνώσεις που έχω εγώ προσπάθησα να το κάνω πριν κανα χρόνο σε ένα φίλο μου, με τρόπο που αν κατάλαβα καλά εννοεί ο lefi. Αυτό που έκανα, ήταν σε ένα cd να έχω αρκετά αρχεία, εκ των οποίων και ένα αρχείο που μου ζήτησε ο φίλος μου. Έβαλα και ένα αρχείο .bat στο οποίο είχα εντολές για άνοιγμα αυτού του αρχείου, αλλά και ενός άλλου που βρίσκονταν στο ίδιο cd. Άλλαξα και το εικονίδιο του .bat να μοιάζει με εφαρμογή και αυτό ήταν. Καλό είναι τα άλλα αρχεία να μην φαίνονται εύκολα, για να μην τα τρέξει απο εκεί.

Δηλαδή τώρα μια ιδέα που μου ήρθε, να μετονομάσεις την κατάληξη του σωστού προγράμματος για να μην διαβάζεται, και στην εντολή να το βάζεις να αντιγράφεται κάπου σε προσωρινά αρχεία του υπολογιστή (υπάρχει και εντολή να σβηστούν μετά απο ώρα) με την σωστή κατάληξη. Έτσι αυτό που θα βλέπει στο cd πχ θα είναι δύο αρχεία, ένα .bat και ένα που δεν θα διαβάζεται. Το .bat θα είναι παραπλανητικό και θα νομίζει οτ αυτή είναι η εφαρμογή. Τώρα στο .bat μπορείς να βάλεις εσύ ότι άλλη εντολή θες, όπως η παλιά shutdown -s

Ναι κάπως έτσι. Το Eicar test string χρησιμεύει αν ο άλλος έχει αντιικό και είναι άσχετος, βλέπει την ειδοποίηση για ιό και τα ψιλοκάνει πάνω του, ε δεν είναι άναγκη να βάλεις αληθινό ίο φάρσα είπαμε να κάνουμε.

Δημοσ.

printscreen την επιφάνεια εργασίας του.

Σώσε το κάπου.

Απενεργοποίησε τα εικονίδια από την επιφάνεια εργασίας, κάνε την μπάρα εργασιών να κάνει hide. μπορείς να αλλάξεις και την χρήση του win key άμα θες.

Βάλε σαν background την εικόνα που τράβηξες.

τον ¨μέσο¨ χρήστη τον πιάνει πανικός:devil:

Δημοσ.

Εγώ πάντως μια φορά σε έναν φίλο του έκανα rotate την οθόνη μέσω της κάρτας γραφικών σε 180 μοίρες (έβλεπε το κουμπί της έναρξης πάνω δεξιά στην οθόνη του και ανάποδα), και όταν τον άνοιξε με πήρε τηλέφωνο! Μου λέει το ποντίκι το διόρθωσα το έβαλα ανάποδα και δουλεύει για τα υπόλοιπα τι κάνω? Και του είπα να γυρίσει τον πύργο και αν δεν δουλέψει να γυρίσει την οθόνη! (που ήταν μια ογκοδέστατη παλιά CRT!) :lol::lol::lol::lol::lol:

Το σκέφτομαι και λύνω στα γέλια!

Δημοσ.

Άψογος ό τύπος αναποδογύρησε το ποντίκι ώστε τουλάχιστον αυτό να δουλεύει. Έστω ότι τα υπόλοιπα τα διόρθωνε. Το ποντίκι θα το άφηνε έτσι ανάποδα;

Δημοσ.

1. Ανοιξε το Notepad

2. Γραψε:

>
@echo off
cd "%systemdrive%\Program Files\Mozilla Firefox\"
start firefox.exe
cd\
start program.exe
exit

(το program.exe βαλτο στον %systemdrive% "C:\" ή "D:\" ανάλογα.)

3. Save As... --> Run.bat

4. Κατεβασε τo Bat to Exe Converter

5. Βρες ενα εικονειδιο του firefox(.ico) για να το κανεις πιο αληθοφανές

6. Φτιαξε το Run.exe ονομασε το Firefox.exe και βαλτο στο Desktop

7. Good to go...

Δημοσ.

Άμα ξέρεις λίγο προγραμματισμό κάνεις "παπάδες". Γι αυτό και γέμισε ο τόπος με ηλίθιους ψευτοιούς.

Το θέμα όμως είναι πως ακόμα κι αν ένα πρόγραμμα δεν είναι ιός και στην πραγματικότητα δεν βλάπτει το σύστημα, αν το βάλουμε στον υπολογιστή ενός αδαούς χρήστη είναι πολύ πιθανό να τον συγχίσουμε και να καταλήξει στο... format. Άρα, ακόμα και η χαζομαρίτσα το κακό της μπορεί να το κάνει.

:devil:

Δημοσ.
Εγώ πάντως μια φορά σε έναν φίλο του έκανα rotate την οθόνη μέσω της κάρτας γραφικών σε 180 μοίρες (έβλεπε το κουμπί της έναρξης πάνω δεξιά στην οθόνη του και ανάποδα), και όταν τον άνοιξε με πήρε τηλέφωνο! Μου λέει το ποντίκι το διόρθωσα το έβαλα ανάποδα και δουλεύει για τα υπόλοιπα τι κάνω? Και του είπα να γυρίσει τον πύργο και αν δεν δουλέψει να γυρίσει την οθόνη! (που ήταν μια ογκοδέστατη παλιά CRT!) :lol::lol::lol::lol::lol:

Πως το έκανες αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...