tasoskont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος του οτε και ειδα οτι ηταν 120 ευρω επαθα ενα σοκ γιατι ο προηγουμενος μου ειχε ερθει 160 ευρω και οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν πως ηταν παγια τελη τελη ενεργοποιησης και κατι πιπες και πως ο επομενος θα ερθει κανονικα.εχω οτε conn-x με απεριοριστα αστικα υπεραστικα και 24αρα(ο θεος να την κανει)συνδεση ιντερνετ.πιο αναλυτικα ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ(16/11/08-15/01/09) 24.800 ΕΥΡΩ ADSL OTE(24MBPS)-ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ(16/11/08-15/01/09) 30,460 ΤΕΛΗ CONN-X TALK 24/7(16/11/08-15/01/09) 25,042 ONDSL HOME (24MBPS) CONN-X 12/2007-ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ(16/11/08-15/01/09) 19,800 πηγα σε ενα καταστημα οτε shop αλλα μου ειπε ο υπαλληλος οτι ο λογαριασμος ειναι κανονικος αλλα γιατι νομιζω οτι μου λεει π......ες και εχω την εντυπωση οτι πρεπει να πληρωνω 80 ευρω το διμηνο????????????
angmar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο λογαριασμός σου είναι όντως κανονικός αφού έχεις 14,75 το μήνα το πάγιο του τηλεφώνου, 29,90 το μήνα τα 24mbps του conn-x καί 14,90 το μήνα το πάγιο του conn-x talk με τα απεριοριστα αστικά/υπεραστικά. Σύνολο 119,1 τελική τιμή (με φπα δηλαδή) το δίμηνο. Γιατί έχεις την εντύπωση οτι πρέπει να πληρώνεις 80 το δίμηνο;
talisman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εχω την ιδια συνδεση και ειναι σωστα τα 120 ευρω
tasoskont Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ο λογαριασμός σου είναι όντως κανονικός αφού έχεις 14,75 το μήνα το πάγιο του τηλεφώνου, 29,90 το μήνα τα 24mbps του conn-x καί 14,90 το μήνα το πάγιο του conn-x talk με τα απεριοριστα αστικά/υπεραστικά. Σύνολο 119,1 τελική τιμή (με φπα δηλαδή) το δίμηνο. Γιατί έχεις την εντύπωση οτι πρέπει να πληρώνεις 80 το δίμηνο; αν θυμαμε καλα οταν κοιταγα τα φιλαδια ειχα δει χοντρικα 15 ευρω το μηνα το connx talk και 25 ευρω το μηνα το 24mbps internet και ετσι νομιζα 80 ευρω μαλλον δεν ειχα υπολογισει τα παγια του οτε και τι μ.......ες.εχε χαρη που εδω που μενω δεν μπορω να βαλω με αλλη εταιρεια 24mbps:mad:
schumacher_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 αν θυμαμε καλα οταν κοιταγα τα φιλαδια ειχα δει χοντρικα 15 ευρω το μηνα το connx talk και 25 ευρω το μηνα το 24mbps internet και ετσι νομιζα 80 ευρω μαλλον δεν ειχα υπολογισει τα παγια του οτε και τι μ.......ες.εχε χαρη που εδω που μενω δεν μπορω να βαλω με αλλη εταιρεια 24mbps:mad: Οι χοντρικές τιμές που θυμάσαι σωστές είναι πάνω κάτω (με μία απόκλιση ~5€), άρα σίγουρα δεν είχες υπολογίσει τα βασικά τέλη της σύνδεσής σου. Σχετικά με το αν μπορείς ή όχι να βάλεις άλλη εταιρεία, εδώ και καιρό νομίζω πως ο οτε υποχρεούται να δίνει γραμμές του σε άλλους παρόχους όταν αυτοί δεν έχουν δικό τους δίκτυο στην περιοχή. Τώρα μπορεί και να λέω @@ριές βέβαια, αλλά ψάξ'το λίγο... ΥΓ: σχετικά με το λογαριασμό σου πάντως, είσαι οκ, όπως είπε και ο angmar
tasoskont Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Οι χοντρικές τιμές που θυμάσαι σωστές είναι πάνω κάτω (με μία απόκλιση ~5€), άρα σίγουρα δεν είχες υπολογίσει τα βασικά τέλη της σύνδεσής σου. Σχετικά με το αν μπορείς ή όχι να βάλεις άλλη εταιρεία, εδώ και καιρό νομίζω πως ο οτε υποχρεούται να δίνει γραμμές του σε άλλους παρόχους όταν αυτοί δεν έχουν δικό τους δίκτυο στην περιοχή. Τώρα μπορεί και να λέω @@ριές βέβαια, αλλά ψάξ'το λίγο... ΥΓ: σχετικά με το λογαριασμό σου πάντως, είσαι οκ, όπως είπε και ο angmar δεν ξερω τι υποχρεουται ο οτε ξερω ομως πως το καλοκαιρι ειχα κανει αιτηση στην vivodi την ιδια ακριβως υπηρεσια δηλ απεριοριστες κλησεις και 24mbps ιντερνετ και μετα απο μερικες μερες που ειπαν πως δεν γινετε να προχωρισει η διαδικασια γιατι το καφαου λεει της περιοχης μου ειναι παλιο και δεν μπορουν να περασουν καλωδιο για 24 αρα γραμμη και χρειαζεται να αναβαθμιστει απο τον οτε το καφαου τρεχα γυρευε δηλαδη οποτε αναγκαστικα εβαλα οτε.
talisman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω τι υποχρεουται ο οτε ξερω ομως πως το καλοκαιρι ειχα κανει αιτηση στην vivodi την ιδια ακριβως υπηρεσια δηλ απεριοριστες κλησεις και 24mbps ιντερνετ και μετα απο μερικες μερες που ειπαν πως δεν γινετε να προχωρισει η διαδικασια γιατι το καφαου λεει της περιοχης μου ειναι παλιο και δεν μπορουν να περασουν καλωδιο για 24 αρα γραμμη και χρειαζεται να αναβαθμιστει απο τον οτε το καφαου τρεχα γυρευε δηλαδη οποτε αναγκαστικα εβαλα οτε. Και ποση ταχυτητα πιανεις με το Ο.Τ.Ε ?
tasoskont Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 σε ενα site που το μετρησα γυρω στα 10Mbps
vajo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Kαι εμένα ο λογαριασμός κάπου εκεί ήρθε, είχε και κανά 2 άλλες βλακειούλες αλλά αφαιρόντας κάπου εκεί έφθανε. Εμένα η ταχύτητά μου έπιανε γύρω στα 14, αλλά ήταν τραγικά τα πράγματα, κάθε τρεις και λίγο μου κοβόταν και έλεγε authentication failed, το είχα αναφέρει το θέμα και με είχε βοηθήσει αρκετά ο poulinos. Ζήτησα και μου κατέβασαν την ταχύτητα στα 8 γιατί και τεχνικός που ήρθε και είδε μου είπε ότι την 24 δεν την σηκώνει και θα πρέπει να είμαι σε απόσταση τουλάχιστον 500μ.
schumacher_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω τι υποχρεουται ο οτε ξερω ομως πως το καλοκαιρι ειχα κανει αιτηση στην vivodi την ιδια ακριβως υπηρεσια δηλ απεριοριστες κλησεις και 24mbps ιντερνετ και μετα απο μερικες μερες που ειπαν πως δεν γινετε να προχωρισει η διαδικασια γιατι το καφαου λεει της περιοχης μου ειναι παλιο και δεν μπορουν να περασουν καλωδιο για 24 αρα γραμμη και χρειαζεται να αναβαθμιστει απο τον οτε το καφαου τρεχα γυρευε δηλαδη οποτε αναγκαστικα εβαλα οτε. Τσέκαρε αυτό και ξαναπάρε τηλ αν θέλεις εναλλακτικό πάροχο.
fotalis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εδω και 2 χρονια ειχα μια γραμμη 2mbps στην otenet εδω και 2 μηνες μου στειλανε μυνημα οτι θα συγχωνευθει τον οτε. πληρωνα γιατι την γραμμη 19,5 ευρω με φπα τον μηνα αν θυμαμαι καλα. εδω και 20 μερες μου ηρθε ο λογαριασμος για το ιντερνετ 120ευρω μονο για το ιντερνετ. στον λογαριασμο με εχουν χρεωσει 35 ευρω τελος ενεργοποιησης ενω εγω δεν εχω ενεργοποησει καμμια συνδεση καθως ειχα otenet. μιλησε η μητερα μου μ αυτους και ειπαν οτι κατα λαθος στειλανε κατα 40 ευρω περιπου παραπανω στον λογαριασμο αλλα θα πρεπει να το πληρωσουμε τον λογαριασμο που ηρθε και θα αφαιρεθουν απο τον επομενο. θα τους παρω και εγω τηλεφωνο απλως ηθελα να ρωτησω στον λογαριασμο που μου στειλανε γραφει παγια τελη (8/11/08 - 7/01/09) ακομα και αυτα τα 80ευρω που μου ζητανε παλι πολλα μου φαινονται καθως σε συγκριση με τα 20ευρω που πληρωνα πρεπει τα 80ευρω που μου ζητανε πρεπει να ειναι για 4 μηνες με απλη αναλογια. πειτε μου αν κανω καπου λαθος. επισης απορω πως γινεται να κανουν λαθος στο λογαριασμο κατα 40ευρω??? επισης γιατι πρεπει να τους πληρωσω για λαθος που καναν αυτοι????
talisman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 εδω και 2 χρονια ειχα μια γραμμη 2mbps στην otenet εδω και 2 μηνες μου στειλανε μυνημα οτι θα συγχωνευθει τον οτε. πληρωνα γιατι την γραμμη 19,5 ευρω με φπα τον μηνα αν θυμαμαι καλα. εδω και 20 μερες μου ηρθε ο λογαριασμος για το ιντερνετ 120ευρω μονο για το ιντερνετ. στον λογαριασμο με εχουν χρεωσει 35 ευρω τελος ενεργοποιησης ενω εγω δεν εχω ενεργοποησει καμμια συνδεση καθως ειχα otenet. μιλησε η μητερα μου μ αυτους και ειπαν οτι κατα λαθος στειλανε κατα 40 ευρω περιπου παραπανω στον λογαριασμο αλλα θα πρεπει να το πληρωσουμε τον λογαριασμο που ηρθε και θα αφαιρεθουν απο τον επομενο. θα τους παρω και εγω τηλεφωνο απλως ηθελα να ρωτησω στον λογαριασμο που μου στειλανε γραφει παγια τελη (8/11/08 - 7/01/09) ακομα και αυτα τα 80ευρω που μου ζητανε παλι πολλα μου φαινονται καθως σε συγκριση με τα 20ευρω που πληρωνα πρεπει τα 80ευρω που μου ζητανε πρεπει να ειναι για 4 μηνες με απλη αναλογια. πειτε μου αν κανω καπου λαθος. επισης απορω πως γινεται να κανουν λαθος στο λογαριασμο κατα 40ευρω??? επισης γιατι πρεπει να τους πληρωσω για λαθος που καναν αυτοι???? Δεν ξερω γιατι βαζουν σε ολους τελος ενεργοποιησης.Το ειχαν κανει και σε μενα οταν αλλαξα απο otenet σε connx.Μου το αφαιρεσαν στον επομενο λογαριασμο.Μαλλον το κανουν επιτηδες γιατι μερικοι μπορει να μην το δουν.Παντως ρωτα στην otenet μηπως σου χρωστανε ? Ειχες πληρωσει σε αυτους κατι μετα τις 8/11 ? Παντως επειδη σου ερχεται με τον λογαριασμο του οτε θα πληρωνεις 2 μηνες καθε φορα ιντερνετ.Και στον πρωτο σου λογαριασμο προπληρωνεις και τους επομενους 2 μηνες.Για αυτο ειναι 80 ευρω
schumacher_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εδω και 2 χρονια ειχα μια γραμμη 2mbps στην otenet εδω και 2 μηνες μου στειλανε μυνημα οτι θα συγχωνευθει τον οτε. πληρωνα γιατι την γραμμη 19,5 ευρω με φπα τον μηνα αν θυμαμαι καλα. εδω και 20 μερες μου ηρθε ο λογαριασμος για το ιντερνετ 120ευρω μονο για το ιντερνετ. στον λογαριασμο με εχουν χρεωσει 35 ευρω τελος ενεργοποιησης ενω εγω δεν εχω ενεργοποησει καμμια συνδεση καθως ειχα otenet. μιλησε η μητερα μου μ αυτους και ειπαν οτι κατα λαθος στειλανε κατα 40 ευρω περιπου παραπανω στον λογαριασμο αλλα θα πρεπει να το πληρωσουμε τον λογαριασμο που ηρθε και θα αφαιρεθουν απο τον επομενο. θα τους παρω και εγω τηλεφωνο απλως ηθελα να ρωτησω στον λογαριασμο που μου στειλανε γραφει παγια τελη (8/11/08 - 7/01/09) ακομα και αυτα τα 80ευρω που μου ζητανε παλι πολλα μου φαινονται καθως σε συγκριση με τα 20ευρω που πληρωνα πρεπει τα 80ευρω που μου ζητανε πρεπει να ειναι για 4 μηνες με απλη αναλογια. πειτε μου αν κανω καπου λαθος. επισης απορω πως γινεται να κανουν λαθος στο λογαριασμο κατα 40ευρω??? επισης γιατι πρεπει να τους πληρωσω για λαθος που καναν αυτοι???? Αν θέλεις ανάλυση, ανέβασε κάπου το λογαριασμό σου ή δώσε όλα τα στοιχεία του για να σου πούμε... έτσι στον αέρα δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη και μόνο εικασίες θα γίνουν. Σχετικά με το "λαθος στο λογαριασμο κατα 40ευρω", είναι μία συγκεκριμένη χρέωση, το "Τέλος Ενεργοποίησης ADSL", το οποίο στο πρόγραμμά τους εμφανίζεται λανθασμένα, ακόμα και σε περιπτώσεις όπως η δική σου. Η αφαίρεση των 40 ευρώ γίνεται -κατά κανόνα- από τον Οτε και σου έρχεται στον επόμενο -συνήθως- λογαριασμό, είτε τους πάρεις τηλ, είτε όχι. Παρόλα αυτά, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα Οτε και να πληρώσεις όλο το λογαριασμό εκτός από το τέλος ενεργοποίησης. Αυτό θα σου μείνει σαν υπόλοιπο στο λογαριασμό σου και στον επόμενο απλά θα σου αφαιρεθεί. Όσο για τα 80 ευρώ, μια χαρά είσαι. Με ένα πολύ πρόχειρο υπολογισμό θα έχεις: Πάγιο οτε 2μηνών: ~25€ Conn-X 2μηνών: ~40€ Λίγο να μιλήσεις, λίγα αναδρομικά να σου έρθουν για το Conn-X, τα έφτασες τα 80€. Δεν είναι τραγικό ποσό. Αν δεις τους παλιότερους λογαριασμούς σου, θα πρέπει να σου ήταν γύρω στα 35-40€. Τόσο ουσιαστικά έχει έρθει και τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.