Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μπα, εύκολος είναι, αυτός που είναι εκνευριστικός στα cheap kills είναι ο Deadpool.
john2gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Όσοι χρησιμοποιούν nHancer, να βάλουν αυτό το compatibility για FSAA (υπάρχουν ακόμα όμως μερικές επιφάνειες οι οποίες είναι ανεπηρέαστες) "080100C5" ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:50 ---------- Δεν μου δουλεύει εμένα το FSAA πάντως ακόμα και με το 080100C5. Ενδιαφέρον φαίνεται πάντως Resized από 2048x1536
Xorxhs! Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 hmm οταν πλυμηριζει το τουνελ με νερο...τι πρεπει να κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ---------- ok got it!!
ptsiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 η ταινια παντως καλουτσικη ητανε αντε να δουμε και το game
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 μικρό πάντως μου φάνηκε, το τερμάτισα σχετικά εύκολα...
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το εγκατεστησα σε windows 7 και παιζει μια χαρα με σχετικα παλιο μηχανημα pendium 4 3.2 2gyga RAM και μια Ati radeon hd 2600 pro 512RAM AGP.Ειναι ενα παιχνιδι που δεν σου αφηνει αδιαφορο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 το μια χαρά βέβαια διαφέρει από άτομο σε άτομο
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Για FSAA καντε μετονομασια το exe σε bioshock.exe και οριστε το ΑΑ απο το nvidia control panel.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ πάλι το βρίσκω εντελώς αντίθετο. Αίμα και βία: Η ταινία είχε πολύ λίγο αίμα, προτιμώ τον Wolverine εδώ. Λεπίδες έχει στα χέρια, όχι ξεσκονιστήρια. Πολύ πιο πορωμένη εισαγωγή (σφάξιμο στρατιωτών (video intro) ή πτώση από ελικόπτερο στην μούρη στρατιώτη (gameplay intro)): Σε βάζει στο νόημα του τι κάνει ο Wolverine και όχι ένα τελείως κομμένο κομμάτι του Wolverine: Origin comic. Σφάζει περισσότερο απ'ότι μιλάει: Στην ταινία μιλάει περισσότερο απ'όσο σφάζει. Βλέπεις Sabretooth, Wraith να κάνουν κι ένα καλό kill: Πολύ minor detail, αλλά μου άρεσε. Ο Gambit δεν πετάει ολόκληρο σοκάκι στον αέρα αλλά φορτίζει ότι ακουμπήσει, όπως στα comics: Ό,τι λέει στην συσκευασία. Αν και στο παιχνίδι είναι πιο εκνευριστικός με το "χεχεχε" που κάνει συνέχεια. Healing Factor: Όπως στα (τελευταία) comics, ο Wolverine μπορεί να πάθει τρελή ζημιά και να είναι κυριλέ σε λίγα δευτερόλεπτα. Καλοσχεδιασμένο effect. Sentinel (το μεγάλο): Εκτός του story της ταινίας, αλλά δεν μας χάλαγε, αν και μπορούσε να ήταν καλύτερο. Επίσης και στα comics δεν είχε κόψει το χέρι του Trask; Mystique: 'Nough said. Wolverine: Είπαμε ότι είναι πολύ πιο μούρης στο παιχνίδι με αυτά που κάνει; ΥΓ. Καλά, το παιχνίδι έχει bugs και μερικά χτυπάνε όπως είχα ξαναπεί, αλλά δεν με χάλασε καθόλου και όπως έχω ξαναπεί πάλι, μ'αρέσει να σφάζω. ΥΓ2. Υπάρχουν και άλλα που θα μπορούσα να γράψω για τα καλά του. Δύσκολα πάντως το βλέπω να γινόταν πολύ καλύτερο απ'όσο είναι. Αλλά ένα patch για bug fixes το θέλει και μακάρι να δώσουν την Χ arena και για το PC.
giorgos147 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 και όπως έχω ξαναπεί πάλι, μ'αρέσει να σφάζω. Εχεις προβλημαααααα ρεεεεε! Αντε πηγαινε σε κανενα ψυχολογο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εχεις προβλημαααααα ρεεεεε! Αντε πηγαινε σε κανενα ψυχολογο Δεν χρειάζεται. Έχω Wolverine!
john2gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Xmen Origins: Wolverine PC Review Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι τα παιχνίδια που είναι βασισμένα σε υπερήρωες και σε ταινίες συνήθως κυμαίνονται σε μέτρια επίπεδα. Γι αυτό ευθύνονται πολλοί παράγοντες, δύο εκ των οποίων είναι οι αμετακίνητες ημερομηνίες κυκλοφορίας και τα studios που τα αναπτύσσουν. Από την μία, λοιπόν, τα παιχνίδια πρέπει να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με την κινηματογραφική προβολή των ταινιών. Από την άλλη, οι εταιρείες για να γλιτώσουν τα περίσσια έξοδα, αναθέτουν την ανάπτυξη σε ένα development studio χαμηλών προδιαγραφών. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις…
VAssassin Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αψογο το review. Συμφωνω σε ολα Το παιχνιδι σιγουρα αξιζει μια ευκαιρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.