sakistakislakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Στο limeri.gr μπορείτε να βρείτε ανέκδοτα, αστείες εικόνες και βίντεο, μουσικά clip και πολλά άλλα !
kosmis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Στο limeri.gr μπορείτε να βρείτε ανέκδοτα, αστείες εικόνες και βίντεο, μουσικά clip και πολλά άλλα ! Ενδιαφέρον site αν και με λίγο περιεχόμενο τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή...
sakistakislakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ενδιαφέρον site αν και με λίγο περιεχόμενο τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή... Σε αυτό έχεις δίκιο απλώς το site είναι ολοκαίνουριο. Προσθέτω πολύ υλικό καθημερινά πάντως
sakistakislakis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Στο site έχει προστεθεί πολύ νέο υλικό και νέα sections. Αν θέλετε να απολαύσετε το limeri.gr στο 100% μην ξεχάσετε να κάνετε register.
sakistakislakis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Να σαι καλά σε ευχαριστώ Όλες οι ιδέες,απόψεις και κριτικές είναι καλοδεχούμενες και σίγουρα θα με βοηθήσουν να βελτιώσω το site, οπότε βρίστε άφοβα
sakistakislakis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Για όσους ενδιαφέρονται έχω κάνει και ένα group για το limeri.gr Αν θέλετε να γίνετε μέλη ειστε ευπρόσδεκτοι ! http://www.facebook.com/group.php?gid=57131831326
sakistakislakis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Νέα Υπηρεσία : Στίχοι Τραγουδιών Κάθε εγγεγραμμένο μέλος στο limeri.gr μπορεί να προσθέτει στίχους από αγαπημένα του τραγούδια. Η υπηρεσία είναι καινούρια και θα προστίθενται καθημερινά νέοι στίχοι. Σημαντική επίσης είναι η εγγραφή καθώς επιτρέπει στους χρήστης να διατηρούν τα δικά τους προσωπικά bookmarks(αγαπημένα) για να μην τα ψάχνουν στο site.
Krokodilos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Νέα Υπηρεσία : Στίχοι Τραγουδιών Κάθε εγγεγραμμένο μέλος στο limeri.gr μπορεί να προσθέτει στίχους από αγαπημένα του τραγούδια. Η υπηρεσία είναι καινούρια και θα προστίθενται καθημερινά νέοι στίχοι. Σημαντική επίσης είναι η εγγραφή καθώς επιτρέπει στους χρήστης να διατηρούν τα δικά τους προσωπικά bookmarks(αγαπημένα) για να μην τα ψάχνουν στο site. Bumping, bumping, bumping down the river.... Καλουτσικο το λιμερι.γρ αλλα αν συνεχισεις τα bump, θα σταματησει η φρι αντβερταισμεντ, μεσω insomnia.
sakistakislakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Συγγνώμη αν θεώρησες ότι trollάρω. Απλώς θεώρησα ότι είναι χρήσιμο να αναφέρω για την νέα υπηρεσία στο thread για το limeri.gr. Όπως και να'χει κάθε κριτική είναι δεκτή
adamakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ωραιο το σαιτ το μονο που με χαλαει λιγο ειναι το γεγονος οτι οι φωτογραφιες ειναι σε μορφη thumbnail και πρεπει να κλικαρεις την καθε μια ξεχωριστα για να τη δεις. θα προτιμουσα να ηταν σε μεγαλυτερες διαστασεις. θα ηταν η πλοηγηση πιο ευκολη επισης στα ανεκδοτα θα μου αρεσε να βλεπω απευθειας ολο το ανεκδοτο
sakistakislakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 ωραιο το σαιττο μονο που με χαλαει λιγο ειναι το γεγονος οτι οι φωτογραφιες ειναι σε μορφη thumbnail και πρεπει να κλικαρεις την καθε μια ξεχωριστα για να τη δεις. θα προτιμουσα να ηταν σε μεγαλυτερες διαστασεις. θα ηταν η πλοηγηση πιο ευκολη επισης στα ανεκδοτα θα μου αρεσε να βλεπω απευθειας ολο το ανεκδοτο Καλησπέρα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια. Αυτό με τα thumbnail το έχω σκεφτεί και εγώ. Ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα είναι το loading time της σελίδας. Επειδή όπως έχεις δει η κάθε σελίδα έχει 10 στοιχεία ως περιεχόμενο, ίσως με τις εικόνες επιβαρυνθεί αρκετά. Αλλά μάλλον θα το αλλάξω και θα το κάνω όπως λες και βλέπουμε πόσο θα επιβαρυνθεί το site. Αυτό με τα ανέκδοτα είναι δυσκολότερο να γίνει καθώς υπάρχουν sections όπως τα αστεία κείμενα τα οποία είναι ένα πολύ μεγάλο κατεβατό και θα φαίνεται πολύ άσχημα αν σε μία σελίδα φαίνονται μαζί. Πάντως και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια θα με βοηθήσουν σίγουρα να το βελτιώσω
sakistakislakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα, στο limeri προτέθηκε ένα ακόμα νέο section, που αφορά σε ειδήσεις και νέα ανά κατηγορίες. Πλέον μπορεί κάθε χρήστης να ανεβάζει ένα μικρό κείμενο, ίσως και μία εικόνα, μαζί με το url (διεύθυνση) όπου βρήκε το άρθρο αυτό. Δείτε ένα παράδειγμα εδώ : http://limeri.gr/index.php?q=content/σάκης-ρουβάς-παρουσίαση-τραγουδιών-της-eurovision
sakistakislakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ένα ακόμα section προστέθηκε στο limeri, αυτό των άρθρων και βοηθημάτων για διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Ένα παράδειγμα φαίνεται εδώ : http://limeri.gr/index.php?q=content/συστήματα-αρίθμησης-μάθετέ-τα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.