poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 τα linksys πραγματι ειναι πολυ καλα και εχουν αποδειχτει πολυ καλα με το τελευταιο firmware συν οτι τα wag200 εχουν χαλασει ελαχιστα κοματια.γενικως δυσκολο να δεις wag 200 χαλασμενο.τα speedtouch ειναι πολυ σταθερα σε παραξενες γραμμες.λιγο πιο δυσκολο μενου απο τα αλλα αλλα πολυ σταθερα.πχ ο οτε σε καθε ραντεβου για ελεγχο γραμμης πηγαινε με ενα speedtouch στα χερια.μοντελο τωρα 585 αν βρεις βεβεα.h netgear βγαζει πολυ καλα ρουετερακια και το καλο ειναι οτι βγαζει αρκετα συχνα firmwares.επισης και το siemens sl2 141 που δινει η forthnet παιζει πολυ καλα.ειναι οπως το cl110 απλα με wireless.τωρα για τα asus δεν μπορω να πω γνωμη.μακρια απο crypto ,tp link,baudtec,επισης οχι ακομα τα καινουρια τα Linksys που ειναι ξαπλωτα.παντα εξαρτατε και τη γραμμη εχεις.αν εχεις μια καλη γραμμη και σταθερη τοτε πχ το linksys θα κλειδωσει πιο ψηλα απο οτι το speedtouch.αν ομως η γραμμη ειναι ψιλοπαραξενη με margin να παιζει εκειτο speedtouch θα κερδισει.
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ωραια τοτε θα ηθελα να μου πεις εσυ μεταξυ των SIEMENS ADSL2+ SL2-141 και LINKSYS WAG200G ποιο απο τα δυο θα αγοραζες?
athns Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Η forthnet έχει σίγουρα πρόβλημα με το wag200g και στο λέω γιατί και 'γω αλλά και πολλοί άλλοι έχουν αποσυνδέσεις αν συνδέονται σε ADSL2+.Αν αποφασίσεις να το πάρεις θα χρησιμοποιήσεις πρωτόκολλο G.dmt για να μην σε πετάει ποτέ,όμως θα συνδέεσαι χαμηλότερα. Συμπέρασμα: αν η γραμμή σου δεν είναι πολύ καλή,μπορείς να το πάρεις άφοβα γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα σε ταχύτητα.Διαφορετικά με το συγκεκριμένο router ξεκινάς απο 10-12 Mbps το πολύ και κατεβαίνεις. Sorry αν σε κούρασα...
IKARIWTHS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 σοβαρα μιλας?με το σιμενς συνδεομαι στα 19800. λες να μου κανει προβλημα?η γραμμη μου ειναι τελεια,κατεβαζω με 2mbyte
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ωραια τοτε θα ηθελα να μου πεις εσυ μεταξυ των SIEMENS ADSL2+ SL2-141 και LINKSYS WAG200G ποιο απο τα δυο θα αγοραζες? αν εχεις σταθερη γραμμη linksys wag200.αν οχι τοτε siemens, Η forthnet έχει σίγουρα πρόβλημα με το wag200g και στο λέω γιατί και 'γω αλλά και πολλοί άλλοι έχουν αποσυνδέσεις αν συνδέονται σε ADSL2+.Αν αποφασίσεις να το πάρεις θα χρησιμοποιήσεις πρωτόκολλο G.dmt για να μην σε πετάει ποτέ,όμως θα συνδέεσαι χαμηλότερα.Συμπέρασμα: αν η γραμμή σου δεν είναι πολύ καλή,μπορείς να το πάρεις άφοβα γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα σε ταχύτητα.Διαφορετικά με το συγκεκριμένο router ξεκινάς απο 10-12 Mbps το πολύ και κατεβαίνεις. Sorry αν σε κούρασα... i forthnet ειχε προβλημα με το wag200 με το firmware 1.01.06 και κατω.για αυτο βγηκε το 1.01.08 το οποιο το κανει να κλειδωνει πιο ψηλα και πιο σταθερα.αν και δεν ηταν προβλημα της forthnet αλλα εκανε disconnects με τα παλια firmware αν η γραμμη δεν ηταν σταθερη.το 1.01.08 που σηκωθηκε σε site ειναι πολυ πιο σταθεροοποτε δεν χριαζεται να πας se g.dmt.καταρχην υπαρχει αλλαγη προφιλ απο forthnet και β.adsl2 .δεν πας ετσι κατευθειαν σε g.dmt.το ειχα το wag200 και επεζα καρφωτα 15,5 mbit και χωρις αποσυνδεσεις με το 1.01.08.πολυ καλο σε καλες γραμμες που παιζουν σταθερα.σε παραξενες γραμμες siemens η speedtouch. σοβαρα μιλας?με το σιμενς συνδεομαι στα 19800.λες να μου κανει προβλημα?η γραμμη μου ειναι τελεια,κατεβαζω με 2mbyte κοιτα απο πανω.δεν ξερω αν εχεις σταθερη γραμμη.επισης το siemens sl2 141 παιζει και σαν repeater.σαν κατασκευη το linksys ειναι πιο σκυλι και εχουν χαλασει λιγοτερα και σαν μενου και τα 2 ειναι ευκολα μπορω να πω.απλα το siemens ειναι siemens και τα μισα dslam ειναι siemens αρα πιο σταθερα.τα αλλα μισα dslam ειναι alcatel ara τα speedtouch παιζουν πολυ σταθερα επισης.
rammstein_olympiakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το γεγονός ότι προχώρησα σε αναβάθμιση και μου εμφανιζει ακόμα ότι έχω την έκδοση 1.01.05 πρέπει να με ανησυχεί?
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κατι εκανες λαθος.,με καλωδιο οχι wireless
rammstein_olympiakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ναι με καλωδιο το έκανα, δεν είναι τοσο περίπλοκο.. που μπορει να έκανα το λάθος? το ξαναέκανα και πάλι τα ίδια...δεν ξέρω...
athns Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Απο που το κατέβασες το firmware? Poulinos,και αλλαγή προφιλ να σου κάνει η forthnet,πάλι δεν θα κλειδώνεις χαμηλότερα?
rammstein_olympiakos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 απο την σελιδα της φορθνετ... -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 12 : 06 : 08----- το έφτιαξα. το έκανα απο τον άλλο υπολογιστή που έχω χρ και όχι απο τα ωιστα, τώρα όλα οκ, απλά έχει κλειδωσει στα 9...κρίμα ενώ ανέβσμα έχει κλειδώσει στα 1024...
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ναι με καλωδιο το έκανα, δεν είναι τοσο περίπλοκο.. που μπορει να έκανα το λάθος? το ξαναέκανα και πάλι τα ίδια...δεν ξέρω... Απο που το κατέβασες το firmware?Poulinos,και αλλαγή προφιλ να σου κάνει η forthnet,πάλι δεν θα κλειδώνεις χαμηλότερα? ναι πεφτει η ταχυτητα αλλα οχι τοσο πολυ οσο με το g.dmt.
IKARIWTHS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 τελικα αγορασα και εστησα το λινκσις ,ευχαριστω πολυ παιδια για τη προταση,προς το παρων παει θαυμασια,κ συνδεεται ακομα πιο γρηγορα απο οτι το ζιμενς
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 δεν νομιζω να εχεις προβλημα αφου εχεις σταθερη γραμμη.περνα και το 1.01.08 και θα κλειδωσεις λιγο πιο ψηλα και πιο σταθερα λιγακι.α,μα δεν σου αρεσει βεβεα ξαναβαζεις το 1.01.06 που ειναι το τελευυταιο απο Linksys.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.