Προς το περιεχόμενο

Αγορα ρουτερ για forthnet double play

Tornado_akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω double play της forthnet με το μοντεμ crypto f360 το οποιο με εχει τρελανει στα disconect. Απο forthnet μου προτειναν να παρω κατι σε D link ή lynksis τα οποια μου ειπαν ειναι πολυ σταθερα και κλειδωνουν σε καλες ταχυτητες,μου ειπαν να αποφυγω siemens και alcatel λογω των βλαβων που τους εχουν αναφερθει απο τους συνδρομητες τους.

Εχω καταληξει σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234 . Τι λετε? Να το τσιμπησω;

Δημοσ.
Εχω double play της forthnet με το μοντεμ crypto f360 το οποιο με εχει τρελανει στα disconect. Απο forthnet μου προτειναν να παρω κατι σε D link ή lynksis τα οποια μου ειπαν ειναι πολυ σταθερα και κλειδωνουν σε καλες ταχυτητες,μου ειπαν να αποφυγω siemens και alcatel λογω των βλαβων που τους εχουν αναφερθει απο τους συνδρομητες τους.

Εχω καταληξει σε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615234 . Τι λετε? Να το τσιμπησω;

Δώσε λίγα παραπάνω και πάρε και wifi.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615185

Φοβερό routeraki.

Δες και εδώ για καλύτερη τιμή

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=linksys+wag200&cat_id=

α.αυτο που γραφει ο φιλος πανω παων ειναι και wi fi απλα δεν εχει κερεα.δεν το προτεινω ακομα γιατι εχει κατι θεματακια να μην σηκωνει ευκολα ppp.β.ωραια ρουτερ.linksys wag 200 η αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω πλεον zyxel 660hw zyxel 660.το siemens to cl 110 πραγματι χαλασαν πολλα αλλα το siemens sl2 141 ειναι πολυ καλυθτερο και σταθερο.επισης το speedtouch οτι εχω δοκιμασει σε speedtouch ως τωρα ειναι σκυλια τελειως και οπως λεω αμα δεν παιξεθ speedtouch δεν θα παιξει τιποτε αλλο.εχω το 780 και απλα θεικο.που διαβασες εσυ για προβληματα?το 585 το v7 δεν εχω πολυδοκιμασει για να πω αν εχει καποιο θεμα αλλα χλωμο το κοβω και δεν εχω ακουσει κατι.που ειδες εσυ οτι εχουν προβλημα τα speedtouch.???για τα usr αυτο που λενε απλα μπουκωνουν ευκολα απο connectios και αυτο που εχω βαρεθει να βλεπω σε ολα εκτος απο τo usr 9112 ειναι οτι αμα χασουν ppp χωρις να χασουν adsl αργουυν πολυ η και καθολου πολλες φορες στο να σηκωσουν ξανα ppp.

Δημοσ.

Έχω ένα usr9108 και ένα speedtouch 780 και ένα Tilgin Vood 420. Θεωρώ το usr καλύτερο απο τα 3. Έχω δουλέψει όμως και με Linksys wag200 και το θεωρώ πολύ καλύτερο και απο τα 3 :D.

Μετά κοίτα για fritzbox. Όλα έχουν θεματάκια με πολλά connections ταυτόχρονα εκτός του fritz :D. Βέβαια είχα δει ακριβώ μοντέλο fritz αλλά δε θυμάμαι πιο.

Δημοσ.

οποιο εχει BROADCOM chipset κανει μια χαρα την δουλεια του, οπως εχουν τα γνωστα Speedtouch,Siemens και καποια μοντελα Usr και Belkin.

Δημοσ.

Όχι και το ποιο σταθερό. Με usr9108 συγρχονίζω στα 19 max σταθερό και με speedtouch με parental κλπ κλειστά σταθερός είμαι μόνο στα 14.

Δημοσ.

τι να σου πω.εχω δει πολλες παραξενες γραμμες που πχ με linksys wag200 ειτε δεν κλειδωνα ειτε κλειδωνα πιο χαμηλα και με speedtouch συγχρονιζα κανονικα και πιο ψηλα.επισης εχω πετυχει σε dslam οτε χαλασμενη καρτα και επαιζε μονο με speedtouch εστω και ας ειχε προβλημα.επισης εχω δει γραμμη που zyxel usr cisco δεν συγχρονιζαν ουτε καν εβρισκαν γραμμη και με speedtouch επαιζε κανονικα:P

Δημοσ.

τελικα παιδια επειδη και γω ειμαι ακριβως στη ιδια φαση κ θα κανω την αγορα αυριο,ποιο μοντελο να παραγγειλω?να ειναι μοντεμ ρουτερ και ασυρματο μαζι θελω,επειδη θα ειναι 24/7 αρκετα συχνα με βαρυ φορτιο ασυρματα να μου πειτε ενα καλο αλλα οσο πιο οικονομικο(η να κρατησω το σιμενς και να παρω ρουτερ ασυρματο?)

Δημοσ.

αμα ηταν siemens sl2 141 θα σου λεγα κρατατο.αλλα simens cl 110 οσο παιζουν παιζουν μια χαρα αλλα εχουθν χαλασει και καμποσα.αμα βρεις speedtouch ειναι οτι καλυτερο σαν αγορα.αλλιως linksys wag200 θα παιρνα.

Δημοσ.

speedtouch πιο μοντελο φιλε μου?

-----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 03 : 11 : 46-----

να σου κανω και μια ερωτησουλα ακομα μιας και εισαι ο πλεον αρμοδιος.

το WL-600G της ασους ειναι στα ιδια λεφτα με το linksys wag200 μονο που εχει κ 2 usb,δε μου ειναι απαραιτητα αλλα ειναι ενα +.

αν το θεωρεις καλο να το παρω αλλιως να παω στο linksys wag200.

περιμενω τη γνωμη σου σε ευχαριστω

Δημοσ.

φιλε μου αν εχεις αρκετους φιλους με adsl στην περιοχη σου δανεισου τα ρουτερ τους να τα δοκιμασεις στην πραξη!!μην ακους οτι καποιο ειναι πιο καλο απ το αλλο!!εχω δοκιμασει 4 ρουτερ στην γραμμη μου(usrobotics,linksys,zyxel,netgear) και το τελευταιο κερδισε σε ολα!!ενω αν πηγαινα ετσι να αγορασω ρουτερ πιο πιθανον να αγοραζα καλα zyxelaki επειδη τα γουσταρω..κοιτα μονο να διαλεξεις καποιο απ αυτες τις μαρκες και θα εισαι οκ..μικρες διαφορες!αν και η φορθνετ προτεινει inksys κυριως!δεν ξερω αν ειναι για εμπορικους-διαφημιστικους λογους παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...