Προς το περιεχόμενο

Αναζητείται non-free repo


Αδμιν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...για Fedora 10.

Επειδή στο RPMFusion (τα "non-free" υποτίθεται) φαίνεται ότι είναι πατεντοφοβικοί και αφαίρεσαν το libdvdcss (DVD Playback) και τα προγράμματα που το χρησιμοποιούν ή έχουν σχέση με DVD Playback, μήπως ξέρετε κάποιο εναλλακτικό repo που να είναι όμως έμπιστο (μη διαλύσουμε το σύστημα) και πλήρες;

 

ΥΓ. Αφαιρούν και τους emulators :mad:

 

 

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 01 : 54 : 43-----

 

 

ΟΚ. Μάλλον θα πρέπει να κατεβάζω .rpm από άλλες διανομές (και ξέρετε τι σημαίνει αυτό :shock: ) ή να εγκαθιστώ από sources (ή μήπως να φτιάξω ένα τοπικό repository?)

Ανάθεμα σε DMCA :mad:

Δημοσ.

Είχαν αφαιρέσει κάποιους emulators. Τώρα τους έβαλαν ξανά στο rpmfusion-free αφού αφαίρεσαν μέρος του κώδικα που θεωρούσαν illegal. Δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη, σε λίγο θα έχουν αυστηρότερα guidelines και από το επίσημο repo του Fedora Project.

  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω γιατι πετυχα ενα αρκετα πλουσιο repo για τη FC10, το οποιο ομως ειναι εντελως αγνωστο (για ´μενα τουλαχιστον) και δεν ξερω κατα ποσο ειναι ρισκο να χρησημοποιησω τα rpms του (και προχωροντας το πιο περα, να αντικαταστησω το rpmfusion με αυτο).

 

Ονομαζεται Tigro. http://mirror.yandex.ru/fedora/tigro/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...