teo64x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Όντως, αλλά είναι σε λάθος κατηγορία. Είναι στη "Μουσική"
AFANIS_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 βασικα δεν τον λενε Νινο Στεφανο τον λενε .Το Νινο ειναι το 'καλλιτεχνικο' του..... και το επίθετό του είναι "καλλιτεχνικό" και κακώς το έβγαλε......!!!! πάντως όχι δεν μου αρέσει....ένας απο όλους είναι .....μέσα σε όλους.... απλά του δίνουν...(όχι του γράφουν)..."πιασάρικα " τραγουδάκια....και αυτό είναι όλο..........ένας Βαλάντης της εποχής μας είναι..... αυτα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Στέφανος Ξυπολιτάς--->Σάκης--->Νίνο--->..... Διαβάστε και τίποτα σοβαρό να ξεστραβωθείτε ρε. ΥΓ:crazy_girl,σοβαρά τώρα,θα το έψηνες να ήσουν αυτή;
freedubus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 ένας Βαλάντης της εποχής μας είναι Πού χάθηκε αυτή η ψυχή;
insomniaK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ...άλλαξαν οι ειδήσεις ώρα και ακόμα την ψάχνει...
civperr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Όντως, αλλά είναι σε λάθος κατηγορία. Είναι στη "Μουσική" Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά είναι γεγονός πως έχει κάποια καλά κομμάτια...
antonl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά είναι γεγονός πως έχει κάποια καλά κομμάτια... Για την ακρίβεια κυκλοφορεί με κάποια καλά κομμάτια.
klainmaingr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ε ντάξει έχει και κάποιο καλά κομμάτια για το κατα τα άλλα περιέργο (ελληνικό) είδος του.
bells Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε και λίγο Θάνο Μικρούτσικο. Δεν είναι εμφανισιακά σαν το Νίνο, αλλά τουλάχιστον δε θα σου κάψει εγκεφαλικά κύτταρα. Κατευθείαν στα σκληρά?
mits@kos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ένα γλυκό και ποθητό αγόρι. Προτιμώ In Flames πάντως... :Ρ
BaLsAmoMenos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Προτιμώ In Flames πάντως... :Ρ Αυτοι ομως δεν μας προτιμαν γιατι δεν ερχονται να παιξουν εδω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Είναι αλήθεια πως κάποια εποχή κυκλοφορούσε με συνοδεία μπράβων; Επίσης,μήπως έχει κάποα μορφή αυτισμού;Πάντα τον βλέπω ανέκφραστο.. Και κάτι άλλο.Δεν θα ήταν χρήσιμο να γίνει μια ψηφοφορία για το ποιός από τους παρακάτω (εκτός από τον..Lada Nivo) είναι μεγαλύτερο τίποτα και καραγκιόζης;: ΧατζηφλωροOTEδιαφημιστικομουρόχλαβος. Τσαλίκης. Gonidis. Καρράς. Βανδή. Βίσση. Ρουβάς. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.