Προς το περιεχόμενο

Κολλήματα του υπολογιστή

Tonis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ο αισθητήρας θερμοκρασίας της Asus τραβάει κανένα ζόρι με τα monitoring προγράμματα, πάντως στο smartdoc της Asus θα πρεπε να σου δείχνει τη θερμοκρασία.

Δημοσ.

Δες αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών στη μητρική και αν δουλεύει το ανεμιστηράκι της. Μετά defragement στο σκληρό και αν δε δεις αποτελέσματα cmd -> chkdsk που είπε και ο antonl.

Δημοσ.
[...] Μετά defragement στο σκληρό και αν δε δεις αποτελέσματα cmd -> chkdsk που είπε και ο antonl.

Κανονικά θα πρέπει το scandisk να προηγείται του defragment.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πώς το chkdsk επεμβαίνει στο hardware του σκληρού (ελέγχει για σφάλματα στην κεφαλή κλπ), ενώ το defragement ελέγχει και "καθαρίζει" το software. Για αυτό θεώρησα ότι πρέπει να γίνουν με αυτή τη σειρά.

Δημοσ.

Όχι δεν επεμβαίνει στο υλικό του δίσκου. Ειδικά το /f switch που ανέφερα δεν επιδιορθώνει καν τα bad sectors (χρειάζεται το /r γι αυτό).

Πριν αρχίσει να πηγαίνει πέρα-δώθε τ αρχεία στα sectors του δίσκου το defragment, καλό θα είναι αυτά τα να έχουν ελεγχθεί αυτά τα sectors για σφάλματα.

Αλλά ξεφύγαμε λίγο απ το πρόβλημα του συνονόματου.

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως φταίει ο σκληρός μου δίσκος.η κάποιο αρχείο των windows καταστράφηκε.

Η κάρτα γραφικών μου δουλεύει καλά, το ίδιο και ο επεξεργαστής μου νομίζω. Δοκίμασα το crysis και δεν κολλάει καθόλου.26 fps που είχε όταν αγόρασα και το pc μου.άρα οι drivers είναι σωστοί.Οπότε μας μένει ο σκληρός, θα κάνω αυτά που είπατε και θα σας πω αν γίνει κάτι.

Δημοσ.

ΟΚ, νόμιζα ότι είχες δώσει την εντολή chkdsk /p /r.

Οπότε πρώτα cmd -> chkdsk /f και μετά defragement.

Τσέκαρε και τα θέματα hardware της κάρτας γραφικών που σου είπα πριν.

Δημοσ.

για αρχή επειδή βιάστηκα πήγα στον C και πάτησα έλεγχος σφαλμάτων.

μου κόλλησε στο παράθυρο όταν έκανα αυτό που μου είπατε και νευρίασα.

τώρα μου βγάζει το Εξής:

CHKDSK is verifying files (stage 1 of 5)...

File record segment 4608 is unreadable.

File record segment 4609 is unreadable.

File record segment 4610 is unreadable.

File record segment 4611 is unreadable.

-----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 04 : 19 : 59-----

να του κάνω format?

Δημοσ.

Μπες με το cd των windows σε repair console και τρέξε την εντολή chkdsk /p /r , η οποία θα σου βρει και επιδιορθώσει τυχόν σφάλματα στο σκληρό. Βάσει των συμπτωμάτων, καταλήγω ότι είναι hardware πρόβλημα του σκληρού. Αν δεν παίξει και αυτό λογικά πας για format, εκτός και αν έχει μείνει καμία λύση την οποία δε γνωρίζω και ίσως σου πει κάποιος άλλος εδώ.

Δημοσ.

Να σου πω όταν πάω να κάνω repair γιατί το δοκίμασα μου λέει νομίζω σε πιο πρόγραμμα θέλετε να συνδεθήτε και ως απάντηση παίρνει μόνο αριθμούς.Μετα μου ζητάει κωδικό αdministration τον οποίο δεν ξέρω

Δημοσ.

Έκανα επίλυση προβλημάτων και η μπάρα των windows φορτώνει όπως και πριν αλλά τα προγράμματα εκκίνησης μπαμ μπαμ.Ο σκληρός μου φταίει όπως φαίνεταί.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Δημοσ.
Να σου πω όταν πάω να κάνω repair γιατί το δοκίμασα μου λέει νομίζω σε πιο πρόγραμμα θέλετε να συνδεθήτε και ως απάντηση παίρνει μόνο αριθμούς.Μετα μου ζητάει κωδικό αdministration τον οποίο δεν ξέρω

Πάτα 1 (αν έχεις ένα μόνο λειτουργικό) και enter.

edit: Άργησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...