HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους! Σημερινή εγγραφή - πρώτη ερώτηση. Έχω διαβάσει στο παρελθόν πολλά από τα γραφόμενα στο φόρουμ καθώς διάφορες αναζητήσεις στο google έδιναν διευθύνσεις στο insomnia.gr. Λοιπόν το σημερινό μου θέμα είναι το εξής: Χρησιμοποιώ χρόνια Firefox και σχεδόν καθόλου ΙΕ Σήμερα εγκατέστησα κάποιο pluggin και έκτοτε μου βγάζει τον browser μόνο σε fullscreen και χωρίς γραμμή διευθύνσεων-tabs .... Το pugging δεν φαίνεται πουθενά ... (σαν πρόγραμμα) Απεγκατέστησα τον 3.0.1, έβαλα τον 3.0.4 αλλά ξανά το ίδιο .... HelpMePlease!!!
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κι όταν τον ξεκινάς σε safe mode τα ίδια κάνει;
HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κατ' αρχήν: ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Κι όταν τον ξεκινάς σε safe mode τα ίδια κάνει; Eννοείς safe mode των Vista? Υπάρχει safe mode του Firefox?
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ την έκδοση 3 του FF αλλά στην 2 δημιουργούνται δύο συντομεύσεις στο start menu των windows. Μια απ αυτές λέγεται Mozilla Firefox (Safe Mode). Ουσιαστικά καλεί τον FF με ένα όρισμα, αντί για: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" εκτελεί το: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode
akilleas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Να φανταστώ ότι το F11 το έχεις πατήσει;!;1 Υπάρχει safe mode του Firefox? Ναι χωρίς να φορτώνει add-on, και θα το βρεις απο το Start Menu στα Programs
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Να φανταστώ ότι το F11 το έχεις πατήσει;!;1[...] Νομίζω ότι πατώντας το F11 δεν εξαφανίζεται η address bar και τα tabs.
akilleas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω ότι πατώντας το F11 δεν εξαφανίζεται η address bar και τα tabs. Έχεις δίκιο. Ποιο αντόν είναι και γιατί δεν το κάνεις απεγκατάσταση;;;
HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παρεπιπτόντως .... αφού εγκατέστησα το συγκεκριμένο (αλλά δεν θυμάμαι όνομα ....) plugging είδα ... αυτό και μετά δεν ξαναείδα menubar ... -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 50 : 46----- Νομίζω ότι πατώντας το F11 δεν εξαφανίζεται η address bar και τα tabs. Παίδες το F11 δεν κάνει τίποτα - δεν βλέπω μπάρα εργασιών, δεν δουλεύει δεξί κλικ ΚΑΘΟΛΟΥ Να αναφέρω ότι απήντησα στις 10 ερωτήσεις του IQ-Test (καλά τα πήγα ...) αλλά μετά ... Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι κάτι "τσίμπησα" .... Πως να κάνω απεγκατάσταση αφού δεν έχω μπάρα εργαλείων ...(να σημειώσω ότι και στον ΙΕ7 μου εμφανίστηκε παρόμοια εικόνα σε popup παράθυρο ...) -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 02 : 56 : 30----- να αυτή είναι η εικόνα με τον FF
HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ την έκδοση 3 του FF αλλά στην 2 δημιουργούνται δύο συντομεύσεις στο start menu των windows. Μια απ αυτές λέγεται Mozilla Firefox (Safe Mode). Ουσιαστικά καλεί τον FF με ένα όρισμα, αντί για: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" εκτελεί το: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -safe-mode το ίδιο μου κάνει ... thank's για το tip ....
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δύο επιλογές βλέπω. Είτε παίζεις λίγο με τον Firefox και το profile σου (μην το διαγράψεις, μετονόμασέ το αν θες ή μετακίνησέ το) είτε αρχίζεις τα scans, πχ μ αυτό.
HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το add-on R-kiosk 0.7.2. Συνιστώ να μην το εγκαταστήσετε! Η απεγκατάσταση έγινε ως εξής: 1-απεγκατάσταση FF 2-σβήσιμο - δια χειρός - όλων των υπόλοιπων αρχείων που μένουν μετά την απεγκατάσταση στον φάκελο ProgramFiles/Mozilla 3-νέα εγκατάσταση Τότε, έβγαλε ξανά σε fullscreen τον FF. ΚΛείσιμο του FF με ALT+F4, τότε και μόνο τότε εμφάνισε το κρίσιμο παράθυρο από το οποίο μπόρεσα να "σβήσω" το συγκεκριμένο add on ... Ευχαριστώ για τον χρόνο όλων και προσοχή. ----------- Σημείωση: το NOD32 δεν βρήκε ιό στο σκαννάρισμα
antonl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μα δεν είναι ιός/malware/κάτι-κακό για να χτυπήσει το Nod. Επίσης υπάρχουν σαφής οδηγίες για το πώς να το αφαιρέσεις και τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο add-on. Ουσιαστικά ο σκοπός του είναι ο χρήστης να χει αποκλειστική πρόσβαση στον FF και σε τίποτα άλλο στον υπολογιστή (τουλάχιστον αν δεν έχει κάποιες παραπάνω γνώσεις).
HelpMe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μα δεν είναι ιός/malware/κάτι-κακό για να χτυπήσει το Nod. σωστό Επίσης υπάρχουν σαφής οδηγίες για το πώς να το αφαιρέσεις και τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο add-on. Ουσιαστικά ο σκοπός του είναι ο χρήστης να χει αποκλειστική πρόσβαση στον FF και σε τίποτα άλλο στον υπολογιστή (τουλάχιστον αν δεν έχει κάποιες παραπάνω γνώσεις). Έχεις δίκιο φίλε μου! Απλά δεν είχα διαβάσει τις γραμμές που παραθέτεις -σωστά. RTFM!! Δεν το τήρησα και το έβαλα χωρίς να ξέρω τι θα ακολουθήσει .... Ευτυχώς η ταλαιπωρία κράτησε μόνο λίγο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.