BaGeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα Είμαι σχετικά νέος σε Μβοοκ και θέλω να αυξήσω την ram. Το θέμα είναι ότι πήγα στο site τις crusial και κατέβασα ένα προγραμματάκι για να κάνει scan και να μου πεί ποιά ram κάνει για μένα. Το έκανα γιατί όταν έβαλα Mbook και τα λοιπά στοιχεία μου έβγαλε 4-5 διαφορετικές επιλογές σε Mbooks. Άλλα έπαιρναν max 4GB και άλλα max 2GB. Έτσι λοιπόν έτρεξα το αρχειάκι τις crusial αλλά όταν τελειώνει το scan μετά δεν μου βγάζει την σελίδα για να δώ ποιο μοντέλο τελικά έχω. Αυτό που παίρνει 4GB ή αυτό που παίρνει 2. Υπάρχει άλλος τρόπος να το δώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Το macbook που έχεις παίρνει σίγουρα 4GB.Δηλαδή 2χ2GB.Μη σε μπερδεύει το site της cruscial.Ετσι τη "πάτησα"(απο το συγκεκριμένο σιτε) κ γω κ πηρα 2χ1 αντι για 2χ2 για να είμαι σίγουρος..αυτό πριν απο 1 χρόνο περίπου...για macbook φίλου μου πήραμε αργότερα 2x1gb και τρέχει μια χαρά..αυτό σημαίνει οτι το ενα σλοτ μπορεί να σηκώσει μέχρι 2gb.Αρα συνολικά τα 2 υποστηρίζουν 4gb.
BaGeR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ. Οπότε παίρνω 2χ2GB απο το site τις crusial και ξεμπέρδεψα έτσι. Θα πρέπει να προσέξω τίποτα άλλο;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δε νομίζω...με το macbook white δε θα έχεις πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.