denthnpalevw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 παιδες το budget ειναι 800 μαξ 900 ευρω αλλα τραβηγμενα μεχρι εκει. Οφειλω να παραδεκτω οτι ζηλεψα λιγο το pc του bro που εστεισα πριν απο λιγο καιρο και ετσι αποφασισα να κανω και εγω ενα. παιχνιδακια/λιγο οc/ιντερνετ/λιγο Photoshop/λιγο video editing θα παιζει σε 22' t-220 αν δεν την ειχα παρει δεν θα αλλαζα αλλα πλεον με τραβαει προς τα εκει. ειχα μεινει πολυ καιρο πισω και με το που ηρθα σε επαφη με την νεα τεχνολογια μου τρεξανε τα σαλια....... δεν θα κρατησω τιποτα απο το παλιο tower. μονο keyboard/mouse που θα αλλαχθουν αργοτερα.
denthnpalevw Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Για να σου πω την αληθεια τις περισσοτερες επιλογες απο τη προταση σου τις περιμενα. θελω να ξεδιαλύνω το θεμα του case, τροφοδοτικου, και motherboard. τα υπολοιπα πανω κατω τα περιμενω διαβαζοντας και καποια αλλα post. Xigmatek HDT-D1264 775/K8/AM2 ή Xigmatek HDT-SD964 775/K8/AM2 επισης για case μου αρεσει αυτο δεν ξερω τι λεει πρακτικα
SwAToNeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ψύκτρα καλύτερα http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142968&page=2&category=69977719&catalog=20 Το κουτί αμφιβάλω για την ροή αέρα, πέρνει μόνο 2 ανεμιστήρες; Αλλά επιλογή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.