kid4computer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν εγκατέστησα ένα σκληρό (WD400JD-00HKA0) για να δώ αν δουλεύει στο σύστημα της υπογραφής μου. Τον σύνδεσα κάτω σε θύρα sata και δούλεψε . Όμως επειδή έχω τρεις δίσκους στη σειρά και φοβόμουν τις θερμοκρασίες έτερξα το HDD Temperature. Η θερμοκρασία δεν ξεπερνούσε τους 46C. Μετά τον έβγαλα και ξανάνοιξα το PC. Άνοιξε κανονικά αλλά σε κάποια φάση freezare και η μουσική που άκουγα επαναλαμβάνονταν σαν το driver να χάλασε. Δεν έδωσα σημασία και τον έκανα restart αλλά πάλι σε κάποια φάση (1ώρα περίπου) πάλι τα ίδια. Πάλι restart αλλά μετά κόλησε στο logo της μητρικής μου (GA-945PL-S3P rev. 6.6 link). Μετά απο αυτό δεν ανοίγει καν ενώ δίνει ρευμα και όλα δουλεύουν. Δοκίμασα να βάλω με διάφορους συνδιασμούς τα dimakia (2x1GB) όπως και clear CMOS αλλα τζίφος:mad: Ηχογράφισα την εκκίνηση του pc μου για να την ακούσεται και εσείς (REC004.WAV - 0.04MB). Φαίνεται να κάνει κάτι σαν χρουτζ-χρουτζ στο 3"-4" ηχογράφισης (την ώρα που σηνήθως κάνει bip για πετυχιμένο boot). Αυτό φάινεται να έρχεται απο τους δίσκους. Παρακαλώ βοηθήστε με!!!:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.