Προς το περιεχόμενο

Unlimited hosting

karakostk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη παίζει με το Unlimited hosting. Στο εξωτερικό έχω δει πλέον μερικές σοβαρές εταιρίες να το πουλάνε και αυτές. Έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιος να αγοράσει κανένα τέτοιο πακέτο;

Στην Ελλάδα υπάρχει καμιά εταιρία που να πουλάει unlimited;

Δημοσ.

Το καλύτερο free hosting website είναι το ueuo.com μπορει να ειναι λίγο άγνωστο και να σου δίνει μόνο 200mb αλλά υποστιρίζει ftp / mysql database /asp.net και php... perfect

ΟΒΕΥ!

Δημοσ.

Ninx,το παιδί μίλησε για unlimited.

Τι παίζετε πίσω απο το unlimited φίλε karakostk δε ξέρω...Αλλά ποτέ δεν θα πάω σε ένα τέτοιο πακέτο,επειδή δεν είναι λογικό να σου δίνει τέτοιο χώρο :-)

Δημοσ.

Γιατί να προτιμίσεις Ελληνικό ;

Πολλοί είναι και resellers ξένων, αλλά σε σχέση με τους πορούς άλλων εταιριών δε βλέπω το λόγο να πας σε Ελληνικό...

Προσωπικά θα σου πρότεινα τον HostGator...

για τη χρήση όμως;

Δημοσ.

Κανείς δεν δίνει πραγματικά unlimited hosting. Οι δίσκοι και οι κάρτες δικτύου έχουν όρια, το ίδιο και η CPU / RAM ενός server.

Διάβασε τους όρους χρήσης και ψάξε για "χρήση CPU / RAM" μιας και αυτό θα σου εξηγήσει πόσους πόρους θα μπορείς να καταναλώσεις από το "unlimited hosting".

Επίσης ψάξε εάν παρέχουν backups, μιας και οι περισσότεροι που λένε για unlimited hosting δεν παρέχουν backups γιατί υπερφορτώνουν τους ήδη φορτωμένους servers τους.

Τέλος πόσο ακριβώς χώρο χρειάζεσαι εσύ αυτή τη στιγμή και πόσο χώρο πιστεύεις ότι θα χρειαστείς μετά από μερικούς μήνες; Ακόμα και μεγάλα forums/blogs δεν χρησιμοποιούν πάνω από 1-2GB χώρου και πάνω από 100GB μηνιαία κίνηση.

Δημοσ.
Γιατί να προτιμίσεις Ελληνικό ;

Πολλοί είναι και resellers ξένων, αλλά σε σχέση με τους πορούς άλλων εταιριών δε βλέπω το λόγο να πας σε Ελληνικό...

Προσωπικά θα σου πρότεινα τον HostGator...

για τη χρήση όμως;

Βασικά αυτό που θέλω είναι και τηλεφωνική υποστήριξη στα ελληνικά. Όταν έχεις πρόβλημα να τηλεφωνήσεις και να τους το επισημάνεις και εάν δεν το λύσουν, και έχεις δίκιο, να μπορείς να διαμαρτηρηθείς ....(άλλη έκφραση θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω). Στην Αμερική άντε στείλε ticket..., αντε να βρείς τον αμερικάνο στο τηλέφωνο την ώρα που κοιμάσε, άντε ο αμερικάνος να κάνει κανονίσει το downtime για αναβαθμίσης 12 το μεσημέρι γιατί εκεί είναι 3 το πρωί και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Γενικά το unlimited δεν υπάρχει. Αν υπήρχε σκέψου η google και η yahoo δεν θα είχαν datacenter αλλά θα αγόραζαν unlimited χώρο με 10$/μήνα. Για να σου δώσω να καταλάβεις αν διαβάσεις το Agreement μεταξύ εσένα και της εταιρίας θα δεις ότι αναφέρει ότι μπορεί να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού σου αν αυτή επηρεάζει τη λειτουργία άλλον λογαριασμών. Συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις ρεαλιστικά τις απαιτήσεις σου.

Δημοσ.

Όπως σου λένε και τα παιδιά, δεν υπάρχει "unlimited". Γιατί απλά δεν υπάρχει σκληρός δίσκος με "απεριόριστο" χώρο!

Σε συμβουλεύω να ανοίξεις ένα νέο θέμα λέγοντας τι site έχεις / θες να φτιάξεις, ώστε να σου πούμε ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Μπορεί να εκπλαγείς με τα (μικρά!) νούμερα. :-)

Δημοσ.
Τη παίζει με το Unlimited hosting. Στο εξωτερικό έχω δει πλέον μερικές σοβαρές εταιρίες να το πουλάνε και αυτές. Έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιος να αγοράσει κανένα τέτοιο πακέτο;

Στην Ελλάδα υπάρχει καμιά εταιρία που να πουλάει unlimited;

αν θες να έχεις 10-15 site σε ένα τέτοιο πακέτο, καλό είναι.

μέχρι στιγμής έχω 7 και δεν έχω πρόβλημα.

λαμβάνεις υπόψην τη σχέση τιμής-απόδοσης βέβαια.

αν καταλήξεις σε τέτοιο πακέτο δες μια μεγάλη γνωστή εταιρεία και μην πας σε τίποτα νέες εταιρείες με 1-2 ευρώ το μήνα, θα είσαι συνέχεια κάτω.

Δημοσ.
αν θες να έχεις 10-15 site σε ένα τέτοιο πακέτο, καλό είναι.

μέχρι στιγμής έχω 7 και δεν έχω πρόβλημα.

λαμβάνεις υπόψην τη σχέση τιμής-απόδοσης βέβαια.

αν καταλήξεις σε τέτοιο πακέτο δες μια μεγάλη γνωστή εταιρεία και μην πας σε τίποτα νέες εταιρείες με 1-2 ευρώ το μήνα, θα είσαι συνέχεια κάτω.

Πόσο χώρο/κίνηση έχουν αυτά τα sites; Έχω συνδρομητή που χρησιμοποιεί 2.7GB χώρου με 40 sites.

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα ότι τα περισσότερα sites χρειάζονται μεταξύ 50MB - 200MB χώρου. Και όσα χρειάζονται χώρο πολλών GB δεν ταιριάζουν σε shared hosting πακέτα.

Η ανάγκη για να πουλήσουν τα πακέτα τους έχει ωθήσει αρκετούς webhosts του εξωτερικού να ανταγωνίζονται σε τιμή και χώρο/κίνηση αντί να ανταγωνίζονται για το ποιος έχει την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και μη υπερφορτωμένους servers.

Γιατί η τιμή και ο χώρος φαίνονται πριν αγοράσει κάποιος το πακέτο, ενώ η τεχνική υποστήριξη και η σταθερότητα των servers φαίνεται μετά την αγορά. Και να θέλεις να ακυρώσεις και να ζητήσεις τα λεφτά των υπόλοιπων μηνών πίσω δεν θα στα δώσουν με την αιτιολογία ότι έκανες παράβαση κάποιου από τους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...