Gaou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια ειδικών καθότι απο χθές χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Εχω έναν υπολογιστή. Κυριακή κάνει κάτι κουφό και σβήνει . Απο εκεί και στο εξής δεν άναβε. Τελικά ανάβει αλλά δεν ξεκινάει ( γυρνάνε οι ανεμιστήρες αλλά δεν ποστάρει ) . Ο μόνος τρόπος να ξεκινήσει είναι να βγάλω το καλώδιο του τροφοδοτικού απο το ρεύμα. Μου κάνουνε στην μητρική αλλαγή απο το κατάστημα ( ep35-ds4) . έρχομαι σπίτι ξανα τα ίδια. Βγάζω το hiper πάνω απο το μηχάνημα βάζω ένα άλλο μικρό που έχω λύνονται όλα . Αλλάζω και το hiper οπου στα multirama Μου λένε ότι στην τροφοδοσία του επεξεργαστή ( 4πινο & 8πινο) δεν βγάζαν αρκετό ρεύμα. Μου αλλάζουν λοιπόν με καινούργιο έρχοαμαι σπίτι το βάζω και τπτ.....! ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ. ο μόνος τρόπος ν αξεκινήσει είναι να του κλείσω το τροφοδοτικό να το αφήσω 5 λεπτά και τότε ξεκινάει χωρίς όμως καθόλου oc ( γυρναει ο επεξεργαστής στο default) Επίσης άμα κάνω restart Μέσα απο τα Windows ξεκινάει κανονικά . Αμα κάνω shutdown ομως και μετά πατησω το κουμπί τότε τπτ. Το μόνο που δεν έχω αλλάξει πλέον είναι η κάρτα και η cpu . δεν ξέρω όμως τι μπορεί να φταίει. Εντύπωση τρομερή μου κάνει οτι ο επεξεργαστής γυρναει στα default. Πεστε καμία ιδέα ρε παιδιά γιατί θα το σπάσω. hiper 780m type q6600 rev το καλό ep35-ds4 4 patriot 1gb 2600xt 3x sata δισκους 3 ανεμηστήρες ...
Kostas-GR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 βγάλε και ξαναβάλε ΚΑΛΑ τις RAM 1-2 φορές και ξαναδοκίμασε... ΑΑ- συγνώμη, είπες τώρα το πρόβλημα είναι το Restart;;
nyne Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 νομιζω οτι μπορει να παιζει κ βραχυκυκλωμα,βαλε στις βιδες ροδελες για την γειωση...
Gaou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 νομιζω οτι μπορει να παιζει κ βραχυκυκλωμα,βαλε στις βιδες ροδελες για την γειωση... συγνώμη αλλά τι είναι αυτο. που το βρίσκω ? επίσης άν επαιζε κάτι τέτοιο θα είχα πρόβλημα και μετά την αλλαγή του mobo kai tis psu ? -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 01 : 27 : 13----- και εγώ για βραχυκύκλωμα το είχα......! έβγαλα το Modem και όλα καλά....!
grmaster2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 το hiper είναι το τροφοδοτικό του. Άμα με άλλη τροφοδοσία δουλεύει οκ τότε άλλαξε μάρκα τροφοδοτικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.