Προς το περιεχόμενο

επεξεργασια φωτογραφιων.

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το iphoto.

picture1lv4.jpg

Τελικά δεν κάνει καλή δουλειά για τα red eyes το iphoto. Απλά τα κάνει κατάμαυρα!!

Έχει αντίστιχο tool στο PS(το έχει στην εργαλειοθήκη αριστερά) και μπορώ να πώ ότι κάνει καταπληκτική δουλειά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να πώ εμένα πάντως δεν έκανε τίποτα.

Απο κόκκινα που ήταν τα μάτια λόγω του φλάς τις μηχανής τα έκανε απλά ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ. Και δοκίμασα διάφορες φωτογραφίες.

Ίσως να έχει κάποια ρύθμιση αλλά εκτός απο το μέγεθος τις "κουκίδας" δεν είδα τίποτα άλλο. :-(

Πάντως το PS την έκανε την δουλειά τέλεια σαν να μην είχε βγεί ποτέ η φωτό με το φαινόμενο red eyes. :-)

• 1 μήνα μετά...

σορρυ scorpion777 που ζητάω κάτι πάνω στο θέμα σου...παιδιά θα μπορούσε κανένας να μου πεί ένα πρόγραμμα για επεξεργασία φωτο..με πολλές επιλογές..και αν γίνεται στα ελληνικά αν οχι δεν πειράζει???δεν με νοιάζει ο όγκος του...:):):):):):):):):):)

σορρυ scorpion777 που ζητάω κάτι πάνω στο θέμα σου...παιδιά θα μπορούσε κανένας να μου πεί ένα πρόγραμμα για επεξεργασία φωτο..με πολλές επιλογές..και αν γίνεται στα ελληνικά αν οχι δεν πειράζει???δεν με νοιάζει ο όγκος του...:):):):):):):):):):)

τόσα προγράμματα αναφέρθηκαν από την αρχή του thread κανένα δεν σε ικανοποίησε?

Φίλε μου τα είδα απλά αναφερόντουσαν για το πως φεύγουν τα κόκκινα μάτια απο τις φωτο..επίσης αν γίνεται ψάχνω για ελληνική έκδοση..μπορείς να με βοηθήσεις εσύ???:-):-):-):-):-):shifty:

Φίλε μου τα είδα απλά αναφερόντουσαν για το πως φεύγουν τα κόκκινα μάτια απο τις φωτο..επίσης αν γίνεται ψάχνω για ελληνική έκδοση..μπορείς να με βοηθήσεις εσύ???:-):-):-):-):-):shifty:

για τα κόκκινα μάτια χρησιμοποιώ το iPhoto και μου είναι μια χάρα, άλλους δεν τους ικανοποιεί. It's up to you! Όσο αναφορά τα ελληνικά κομμάτι δύσκολο να βρεθεί κάτι έως αδύνατο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...