SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εκτος απο το photoshop ποια προγγραματα επεξεργασιας φωτογραφιας νομιζετε οτι ειναι εφαμιλα του,και ευκολα στην χρηση.εσεις ποιο χρησιμοποιειτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Σαν image editors όσοι γνωρίζω είναι 1) GIMP κλασσικά... 2) Aperture εμπορικό από την μαμά Apple 3) SeaShore [παρόμοιο με το Gimp] 4) PixelMator από τα πιο όμορφα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 gimp και τα μυαλά στα κάγκελα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaGeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 SCORPIO777 σορρυ για την κατάχρηση αλλά για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιάς και η ερώτηση μου είναι πάνω στον τίτλο που έχεις βάλει. Ξέρει κανείς πώς επεξεργαζόμαστε μια φωτό τραβηγμένη απο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, για να εξαλέιψουμε το φαινόμενο των κόκκινων ματιών; Μιλάω για Mac αν και φαντάζομαι και στα win apps η ίδια διαδικασία θα είναι. Τι επιλέγουμε δλδ στα ανάλογα προγράμματα. Εχω το iphoto και το PS αλλά μπορώ να βάλω και όποιο μου πείτε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 SCORPIO777 σορρυ για την κατάχρηση αλλά για να μην ανοίγω άλλο θέμα μιάς και η ερώτηση μου είναι πάνω στον τίτλο που έχεις βάλει. Ξέρει κανείς πώς επεξεργαζόμαστε μια φωτό τραβηγμένη απο ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, για να εξαλέιψουμε το φαινόμενο των κόκκινων ματιών; Μιλάω για Mac αν και φαντάζομαι και στα win apps η ίδια διαδικασία θα είναι. Τι επιλέγουμε δλδ στα ανάλογα προγράμματα. Εχω το iphoto και το PS αλλά μπορώ να βάλω και όποιο μου πείτε. Ευχαριστώ το iphoto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaGeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αμαν στραβωμάρα!!! πωπω Όταν πάω σπίτι θα το τσεκάρω. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Σαν image editors όσοι γνωρίζω είναι 1) GIMP κλασσικά... 2) Aperture εμπορικό από την μαμά Apple 3) SeaShore [παρόμοιο με το Gimp] 4) PixelMator από τα πιο όμορφα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας... το pixelmator φαινεται πραγματι καλο και ομορφο.ηθελα να σε ρωτησω αν στο κοψιμο-ραψιμο φωτογραφιων ειναι καλο.το εχεις δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 το pixelmator φαινεται πραγματι καλο και ομορφο.ηθελα να σε ρωτησω αν στο κοψιμο-ραψιμο φωτογραφιωνειναι καλο.το εχεις δουλεψει? μια χάρα προγραμμάτακι είναι πολύ ελαφρύ σε σχέση με το photoshop και όλα αυτα τα πράγματα ρουτίνας που κάνει το φωτομάγαζο τα κάνει και το pixelmator. μπορείς να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις αφου σου δίνεται χρόνος για Trial. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 +1 για το pixelmator! έχει και μερικά πολύ καλά φίλτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 το pixelmator εγκατασταθηκε και δοκιμαζεται.εκ πρωτης οψεως παρα πολυ καλο.ευχαριστω ολους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εντωμεταξύ το Pixelmator το εντόπισα καθώς έκανα posting... Δεν το ήξερα ότι υπάρχει κάν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα 'παιξα και από εκείνη την ώρα "ψάχνομαι" μπας και βρεθεί κάτι... Δύσκολοι καιροί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 υπαρχει στα "γνωστα μαγαζια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Βρέθηκε! Όχι πια δύσκολοι καιροί! Είχε πάρει κάτι το δεξί μου μάτι, αλλά ήταν φόλα. Αυτό που βρήκα δούλεψε! [Wish me luck παιδιά... Παράγγειλα MacBook 2.4...!!!] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 καλοδουλευτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Απ' το post σου και στου Θεού τ' αυτί...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.