Προς το περιεχόμενο

Σπάσιμο αρχείου σε rar

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το thread, παιδιά, για το rapidshare, αλλά έχω και μια απορία η οποία συγχωρέστε με εάν έχει διευκρινιστεί παλαιότερα. Για να ανεβάσω ένα εικονικό αρχείο 4 γίγα στο rapidshare θα πρέπει να το σπάσω από όσο γνωρίζω σε κομμάτια rar των 100 μεγαμπάιτ. Αυτό με ποια επιλογή του rar γίνεται; Επίσης τελευταία το rapidshare μου βγάζει συνέχεια τα παρακάτω και έχω πολλές βδομάδες να κατεβάσω κάτι:

Error

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/44467005/1000_Juke_Box_Hits.part13.rar | 99614 KB

The download session has expired. Please click here to start the download again.

Possible reasons:

The download takes to long to be saved.

For this download, in the background your Internet Service Provider has assigned a new IP address. If you are for example an AOL customer, or use a similar Service Provider, please try to use a different browser.

If this problem persists to exist, you may want to purchase a Premium Account. As Premium users are not checked against their IP address, this problem will not occur. Or your internet connection is too slow to download the complete file within the session time.

Προσπαθώ να κατεβάσω, βέβαια, από τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, μήπως έχει σχέση αυτό;

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχοντας το winrar στον υπολογστή σου, κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο που θες να ανεβάσεις, και πατάς add to archieve. Θα σου βγάλει ένα παράθυρο με επιλογές, και κάτω αριστερά λέει "split to volumes". Σε εκίνο θα διαλέξεις την επιλογή zip 100. Φαντάζομαι θα δουλέψει. Δηλαδή μην βάλεις ακριβώς 100, γιατί αυτά δεν είναι απόλυτα. Ή αν θες βάλε μόνος σου κάτι μικρότερο απο 100 mb.

Για το download session απο ότι θυμάμαι, σε εμένα τουλάχιστον συνέβαινε όταν πήγαινα να κατεβάσω κάτι, και καθώς τελείωνε η αντίστροφη μέτρηση, καθυστερούσα πολύ να πατήσω το download και έληγε η προθεσμία. Τώρα σε σένα δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Τώρα όσο για το error, δεν το πατάω καθυστερημένα. Έχω απελπιστεί... Μόνο με το rapidshare συμβαινει αυτό. Μήπως επειδή προσπάθησα πριν λίγο καιρό με διάφορα ''τεχνάσματα'' να ελαχιστοποιήσω το χρόνο αναμονής για το download; Έχω τόσους κωδικούς με τους οποίους θέλω να κατεβάσω πολύτιμα αρχεία και δεν μπορώ!

Δημοσ.

Αν ο υπολογιστής του Πανεπιστημίου δεν επιτρέπει τα cookies ή είναι πίσω από proxy δύσκολα να σε δεχτεί το rapid.

Αν έχεις premium δοκίμασε πρώτα από άλλο μέρος (πχ netcafe) να δεις αν δουλεύει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...