iant Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας! Το πρόβλημα είναι περισσότερο ενοχλητικό, πάρα BUG... Καταρχήν έχω το KDE 3.9 ( Kubuntu 7.10 ). 2 users. Μονο σε έναν χρήστη όταν μαρκάρω (επιλέγω) πάνω από 2 αρχεία και κάνω δεξί κλικ πάνω τους το αρχείο που είναι κάτω από το ποντίκι ξεμαρκάρεται!!!! Δεν το κάνει στον άλλο χρήστη ... Δεν το κάνει όταν έχω Details view.... Δεν το κάνει στον Konqueror ... Ευχαριστώ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 για να αποφυγεις το ψαξιμο σβησε το τα αρχεια ρυθμισεων του dolphin, μεσα στο ~/.kde/share/apps/dolphin και ~/.kde/share/config/ ή ενα ενα μεχρι να δουλεψει -----Προστέθηκε 9/12/2008 στις 10 : 22 : 08----- γιατι δεν βαζεις kubuntu 8.10 με kde 4 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 για να αποφυγεις το ψαξιμο σβησε το τα αρχεια ρυθμισεων του dolphin, μεσα στο ~/.kde/share/apps/dolphin και ~/.kde/share/config/ή ενα ενα μεχρι να δουλεψει Ευχαριστώ! Έσβησα και τα δύο (το πρώτο έτσι ηταν /.kde/share/apps/d3lphin) Περίμενα να χαθούν όλες οι ρυθμίσεις - λίγες ήταν , τα ξανάκανα! γιατι δεν βαζεις kubuntu 8.10 με kde 4 ; Λόγο του KDE4... Έχω βάλει σε άλλο σκληρό το 8.10, αλλα εδώ και 1 μήνα δεν έχω μπει εκεί... Προτιμώ (ακόμα!) του 3.9 με τον Dolphin του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει dolphin σε kde 3.x ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σαν να ρωτάς : "Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο;" Ναι, υπάρχει - Dolphin 0.9.2 (Using KDE 3.5.9)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει dolphin σε kde 3.x ;;; το dolphin υπηρχε απο παλια αλλα δεν ηταν ευρεως γνωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά όμως θα δουλεύει με qt4 ενώ το υπόλοιπο kde 3.x είναι σε qt3 (γι' αυτό και ρώτησα). Τώρα που το συνηδειτοποιώ έχω να δω kde 3.x εδώ και ένα χρόνο σχεδόν. Δεν ξέρω αυτό αν παίζει κάποιο ρόλο. Το dolphin πάντως τώρα είναι στην έκδοση 1.1.80, οπότε update... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Βαριέμαι... είναι το δικό μου μηχάνημα ... (Kubuntu 7.10 ακόμα τρέχω!) και το προβληματάκι έχει λυθεί ! Αλλά σε όλους τώρα βάζω το Kubuntu 8.04. Είναι και LTS! To 8.10 με KDE4 πιστεύω ακόμα θέλει δουλειά μέχρι να αποκτήσει την σταθερότητα , λειτουργικότητα του KDE3.. Πολλά μικρά-μικρά πραγματάκια δεν μου άρεσαν στο KDE4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Βαριέμαι... είναι το δικό μου μηχάνημα ... (Kubuntu 7.10 ακόμα τρέχω!) και το προβληματάκι έχει λυθεί !Αλλά σε όλους τώρα βάζω το Kubuntu 8.04. Είναι και LTS! To 8.10 με KDE4 πιστεύω ακόμα θέλει δουλειά μέχρι να αποκτήσει την σταθερότητα , λειτουργικότητα του KDE3.. Πολλά μικρά-μικρά πραγματάκια δεν μου άρεσαν στο KDE4... σε λιγο θα παμε σε KDE 4.2 το KDE 4.1.3 σε MANDRIVA 2009 δουλευει τελεια χωρις κοληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_g Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνω με τον iant γιατι και εγω KDE 3.5.10 εχω(με konqueror βεβαια) και μου δουλευει μια χαρα!!!! Το 4.1.3 δεν μου δουλευε καθολου ουτε με Mandriva 2009 ουτε με Kubuntu 8.10!!!!!!!!!!!!!! Ολοι την ωρα ημουν ctrl+alt+backspace.............. Για την 4 εγω παντως θα περιμενω την 4.2...........και βλεπουμε!!!!!!:rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.