Da_rudakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα.Θα ήθελα τη πολυτιμη βοηθεια σας σε κατι. Εχω την NVidia GF9800Gt και αυτες τις μερες σκοπευω να αγορασω τη παραπανω τηλεοραση η οποια δεν εχει ομως pc in. Η καρτα γραφικων μου εχει εξοδο sub και dvi. Εχω ηδη ενα ανταπτορα απο dvi σε HDMI και η ερωτηση ειναι η εξης : Θα μπορω να εχω εικονα απο pc στη τελεοραση με καλη ποιοτητα ? Σχεδον οπως στην οθονη μου αυτη τη στιγμη ? Θελω να παιζω εκει παιχνιδια και να βλεπω ταινιες High Definition . . Θα ειναι ολα οκ ? Επισης ο ηχος θα βγαινει απο tv πλεον ή απο τα ηχεία μου κανονικα ? Και τελος χρειαζομαι καποιο λογισμικο για να βγει εικονα απο dvi ή θα παιξει αμεσως ? Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα για τις απαντησεις σας και τη βοηθεια σας.
kantaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 εικονα θα εχεις ,αν θα ειναι καλυτερη απο το pc εξαρταται απο τις αναλυσεις των 2 τηλεορασεων.για να παρεις ηχο πρεπει να συνδεσεις εσωτερικα την καρτα γραφικων=εχει 2 μικρα pin διπλα απο την τροφοδοσια με τα pin ηχου του mother με καλωδιο που δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα αλλα θα πρεπει να βρεις καποιον να στο τροποποιισει=δεν ειναι δυσκολο.
gdp77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 H τηλεόραση που θες να πάρεις θα σου δώσει εικόνα ανάλυσης (από pc) 1280x768, πράγμα που σημαίνει ότι το desktop θα το βλέπεις αρκετά χοντροκομμένο. Για παιχνίδια και ταινίες από σχετική απόσταση, νομίζω θα είσαι μια χαρά. Όσον αφορά τις ταινίες HD, δε θα τις βλέπεις σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια, εφόσον χρειάζεσαι οθόνη/τηλεόραση "full HD" (1080 γραμμές ή min 1920x1200 ανάλυση desktop)
mihalakis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Οπως ορθά το έθεσε ο gdp θα φαίνονται όλα χοντροκομένα, γιατί 32 ίντσες για 1366*768 ανάλυση είναι πολλές εκτός και αν είναι fullHD η τηλεόραση. Σε αυτή την περίπτωση θα ζορίζεται η κάρτα γραφικών σου για να παίξεις σε τοσο μεγάλη ανάλυση (1920*1080). Το αδαπτοράκι που έχεις θα σου δώσει κανονικά σήμα στην τηλεόραση, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα. Απλά μέσα από το συνοδευτικό λογισμικό της κάρτας σου θα ενεργοποιήσεις την οθόνη. Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα μόλις συνδέσεις την τηλεόραση πάνω οι οδηγοί της nvidia θα την αναγνωρίσουν και θα σε ρωτήσουν πως θελεις να χρησιμοποιήσεις το δεσκτοπ σου με αυτή. Ο ήχος θα βγαίνει από τα υπάρχοντα ηχεία και όχι από την τηλεοραση. Έχω την εντύπωση οτι οι μόνο οι ATI μπορούν να μεταφέρουν ήχο μέσω HDMI
thanasis00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 αν εχει η καρτα γραφικων εξοδο hdmi θα εχεις και ηχο... αλλα αν εχει μονο dvi, με εναν ανταπτορα dvi-->hdmi την συνδεεις με την τηλεοραση, και αγοραζεις ενα απλο καλωδιο ηχου (οπως αυτο που ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια του pc σου) και ενα splitter ηχου (σε καταστημα με ηλεκτρονικα βρισκεις) και το βαζεις στο pc, απο τη μια φευγει για τα ηχεια που εχεις ηδη στο pc , και απο την αλλη φευγει το αλλο καλωδιο για την tv... εγω ετσι τα εχω συνδεδεμενα και λειτουργει μια χαρα... p.s. το splitter ηχου μπορεις να μην το εχεις, αν προκειται να καταργησεις τα ηχεια που εχεις τωρα στο pc σου,δεν ξερω αν βρισκονται στον ιδιο χωρο η τηλεοραση με το pc...
Da_rudakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια.Εχω και splitterακι για τον ηχο μαλλον αυτο θα κανω αν κ νομιζω πως η καρτα γραφικων ειχε μεσα το καλοδιακι για τον ηχο. ΑΥτο που καταλαβα ομως ειναι οτι καλυτερα να παρω full high definition ε ? Θελω να εχω καλη ποιοτητα,δεν πιστευα οτι θα εχει τοσο διαφορα η full.Δεν εχω δει ποτε..Τι λετε και ποια προτινετε ? Sorry αν σας κουραζω..
kantaras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 τραβα μια απο saturn .θα δεις live πολλες 40 στα 750 evra
thanasis00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 φιλε για να δεις διαφορα 720p (1366x768 αναλυση) με 1080p (1920x1080 αναλυση) θες και τηλεοραση 40+ ιντσες... αν σε περνει ο χωρος που διαθετεις και το οικονομικο, φυσικα και να παρεις full hd, και 100ΗΖ και προσοχη στην αντιθεση!!! αυτα τα ολιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.