washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...για την WD έχει 3... (όχι απαραίτητα ΚΑΙ για τον μεταπωλητή...ε)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ε στη χειροτερη τον στελνει στη WD. Που δε νομιζω το μαγαζακι να μη τη θελει και για μελλοντικη πελατισσα... Btw που σαι συ γουος? Και BTW#2 ειδες, στις 2:58 ειχα ηδη βγει χτες
katerina_a_86 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ...για την WD έχει 3...(όχι απαραίτητα ΚΑΙ για τον μεταπωλητή...ε) Αύριο θα με αντιμετωπίσει ο καταστηματάρχης και θα δούμε τι θα γίνει...
washcloud Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ε στη χειροτερη τον στελνει στη WD.Που δε νομιζω το μαγαζακι να μη τη θελει και για μελλοντικη πελατισσα... ...το θέμα είναι αν η katerina_a_86 το θέλει για μελλοντικό μαγαζάκι... ...ο συσχετισμός με οποιαδήποτε γεγονότα των ημερών και την έννοια "μαγαζί", βαρύνει αποκλειστικά τον εμπνευστή του...
katerina_a_86 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Τον πήγα τον δίσκο και δέχτηκαν την εγγύηση. Με πήραν τώρα να πάω να πάρω τον καινούριο. Ο καινούριος θα έχει νέα εγγύηση από την αρχή? Και τι χαρτιά πρέπει να μου δώσουν ?
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, πας για άλλη τόση εγγύηση, όση η αρχική. Τουλάχιστον στο e-shop που μου έχει τύχει αλλαγή drive, αυτά μου είπαν. Όσο για τα χαρτιά, κάτι σχετικό θα σε βάλουν να "υπογράψεις" (όχι καμμιά "δήλωση", dont worry), ότι παρέλαβες κάποιο υλικό. Ρώτας τους επί τόπου "είμαι με αυτό καλυμμένη, σε περίπτωση που τα ξαναπαίξει το...υλικό σας ;", και ζήτα να γράψουν και..χειρόγραφα κάτι επάνω στην απόδειξη αυτής της παραλαβής , πχ του τύπου "εγγύηση τάδε χρόνων", και να το υπογράψουν. Scripta manent...
katerina_a_86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, πας για άλλη τόση εγγύηση, όση η αρχική.Τουλάχιστον στο e-shop που μου έχει τύχει αλλαγή drive, αυτά μου είπαν. Όσο για τα χαρτιά, κάτι σχετικό θα σε βάλουν να "υπογράψεις" (όχι καμμιά "δήλωση", dont worry), ότι παρέλαβες κάποιο υλικό. Ρώτας τους επί τόπου "είμαι με αυτό καλυμμένη, σε περίπτωση που τα ξαναπαίξει το...υλικό σας ;", και ζήτα να γράψουν και..χειρόγραφα κάτι επάνω στην απόδειξη αυτής της παραλαβής , πχ του τύπου "εγγύηση τάδε χρόνων", και να το υπογράψουν. Scripta manent... Τελικά δεν πήγα σήμερα επειδή τα ζώα στο κέντρο τα σπάγανε πάλι. θα πάω αύριο. thanks washcloud.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Σε περιπτωση αντικαταστασης χαλασμενου προϊοντος η εγγυηση ανανεωνεται εξ ολοκληρου απο την αρχη. Και ναι π.χ. στο e-shop σου δινουν μια δηλωση (σαν αποδειξη, αλλα δεν αναγραφει τιμη), που λεει ''αντικατασταση ταδε προϊοντος'', την υπογραφεις (κι εσυ και καποιος υπαλληλος), και ολα ωραια και καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.