Προς το περιεχόμενο

Let the Right one in

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειναι μαλλον η επομενη ταινια στον κινηματογραφο που θα δω. Πολυ καλο το REC αλλα δεν ηταν παρα μονο ενα splatter kaizersoze, αυτο φαινεται για κατι πολυ παραπανω (υποψια)

• Super Moderators
Δημοσ.

Την είδα χθες το απόγευμα στο Ideal.

Για να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα που είχε πολύ λίγο κόσμο στην παράσταση των 20.10 αλλά στην παράσταση των 22.30 γινόταν χαμός και το χάρηκα.

Η ταινία είναι πολύ καλή. Έχει μία δωρική λιτότητα και μία άγρια ομορφιά που σε συνεπαίρνει. Οι ερμηνείες των δύο παιδιών είναι πολύ δυνατές και συμβάλλουν στο εξαίρετο αποτέλεσμα. Πραγματικά συνίσταται.

Κι ένα σχόλιο για τον "φτωχό πλην τίμιο" ελληνικό κινηματογράφο: η έλλειψη budget δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρή δικαιολογία - η ταινία αυτή το αποδεικνύει περίτρανα. Η φαντασία και η τόλμη, από την άλλη, δεν αγοράζονται δυστυχώς...

Δημοσ.

Κι ένα σχόλιο για τον "φτωχό πλην τίμιο" ελληνικό κινηματογράφο: η έλλειψη budget δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρή δικαιολογία - η ταινία αυτή το αποδεικνύει περίτρανα. Η φαντασία και η τόλμη, από την άλλη, δεν αγοράζονται δυστυχώς...

Άντε ντε... Πες τα! Με τις Σούλες τις Μούλες, τους Λουκουμάδες και τους Στρατηγούς μας έχουν τουμπανιάσει.

Δημοσ.

Το θεμα του Ελληνικου Κινηματογραφου(του ποιου?) ας μην το συζητησουμε

Ας μην συζητησουμε τον και καλα "Παλιο καλο" που ηταν τα ιδια αστεια, οι ιδες κωμωδιες επιπεδου Τζερι Λουις που πλεον τις βλεπουμε σαν τον Λωρενς της Αραβιας(ελεος με τον Βουιουκλακη και τον Αυλωνιτη)

Και φυσικα ας μην μιλησουμε για τον συγχρονο οπου υπαρχουν μονο 2 ειδη

-΄Η οι σεξοκωμωδιες ή "μαυρες κωμωδιες' που φτανεις να λες "Μα ποσες γυριζουν επιτελους αυτος ο Ρηγας με τον Αποστολου"

-Ή κατι παρακμιακες ανουσιες που ο καθενας λεει τεχνη την μαστουρα του. Δηλαδη αν του πεις "Τι ηθελες να δειξεις οταν ενας κατουραει σε μια γεφυρα" τοπιο πιθανο να σου πει "Την ανυπαρξια της ουρδοχου κυστης στον συγχρονο ανθρωπο"

Εχω χρονια να δω ταινια που ΚΑΙ να λεει κατι ΚΑΙ να βλεπεται σαν ταινια

Δημοσ.
Πολλοί αναφέρουν την Πολίτικη κουζίνα σαν κάτι το πολύ καλό. Προσωπικά δεν την έχω δει.

εγω τη θεωρω παρα πολυ καλη ταινια και μαλιστα με παρα πολυ καλο σεναριο, αξιοπρεπεστατη σε ολα τα επιπεδα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλή ήταν, αλλά τη θεωρώ μάλλον υπερεκτιμημένη σε κάποια θέματα. Στο casting είχα ορισμένες αντιρρήσεις και το ageing ήταν ανύπαρκτο.

Δημοσ.

αξιζει επισης να διαβασετε και την κριτικη του δανικα στο φυλλο της προηγουμενης πεμπτης των νεων, για να δειτε την ταινια και απο μια αλλη ματια

Η ταινια ειναι παρα πολυ καλη και ο καθενας μπορει να σει διαφορετικα πραγματα σε αυτη

Δημοσ.

Εγώ βαρέθηκα λίγο. Έπρεπε να προσπαθώ να πείθω τον εαυτό μου για το πόσο γουάου ήταν η ιδέα και η ψυχολογία των χαρακτήρων και δεν ξέρω και 'γω τι. Μπορεί να 'ναι που 'χω συνηθίσει και σε τέτοια τοπία και έχανα ατμόσφαιρα, ξέρω 'γω. Ή μπορεί οι Σκανδιναβοί να μην ξέρουν να βγάλουν καλές ταινίες πέραν του Dark Horse και του Reconstruction γιατί και το Art of Negative Thinking το σιχάθηκα από βαρεμάρα.

Αλλά η σκηνή που δείχνει το μικρό στιγμιαία γερασμένο και η σκηνή στην πισίνα ήταν οκ.

Δημοσ.
Εγώ βαρέθηκα λίγο. Έπρεπε να προσπαθώ να πείθω τον εαυτό μου για το πόσο γουάου ήταν η ιδέα και η ψυχολογία των χαρακτήρων και δεν ξέρω και 'γω τι. Μπορεί να 'ναι που 'χω συνηθίσει και σε τέτοια τοπία και έχανα ατμόσφαιρα, ξέρω 'γω. Ή μπορεί οι Σκανδιναβοί να μην ξέρουν να βγάλουν καλές ταινίες πέραν του Dark Horse και του Reconstruction γιατί και το Art of Negative Thinking το σιχάθηκα από βαρεμάρα.

Αλλά η σκηνή που δείχνει το μικρό στιγμιαία γερασμένο και η σκηνή στην πισίνα ήταν οκ.

Ή απλα μπορει να εισαι κακογουστος και ηλιθιος:lol:

...και Μπαγερν, go figure

Δημοσ.

Αγοράκι γνωρίζει κοριτσάκι που είναι βαμπίρ.

Το αγοράκι το τραμπουκίζουν κάτι τύποι στο σχολείο.

Το κοριτσάκι τους σκοτώνει και φεύγουν με το τραίνο.

Ναι, είμαι κακόγουστος. =ρ

Δημοσ.
Αγοράκι γνωρίζει κοριτσάκι που είναι βαμπίρ.

Το αγοράκι το τραμπουκίζουν κάτι τύποι στο σχολείο.

Το κοριτσάκι τους σκοτώνει και φεύγουν με το τραίνο.

Ναι, είμαι κακόγουστος. =ρ

το ειδες παρα πολυ επιφανειακα τοτε αν ειδες μονο αυτο, η ταινια θετει παρα πολλα ερωτηματα και οπως ειπα οποιος εχει ορεξη ας διαβασει την κριτικη του Δανικα στα ΝΕΑ

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως πως η ταινία έχει πράγματα να πει, το "πρόβλημά" μου είναι πως δεν είναι ικανή να το κάνει. Ως ιδέα αναγνώρισα ήδη πως ήταν καλή, η απόπειρα μετάδοσής της και υλοποίησής της όμως, μου φάνηκε αποτυχημένη. Και εν τέλει, για κάποιον που δε θα προσπαθήσει συνειδητά να "βρει" αυτό το κάτι παραπάνω, ναι, ένα αργών ρυθμών unequal terms love story είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...