spartacus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Ποιον 4πύρινο να πάρω; εγώ προσφατα πήρα αυτόν Intel Core 2 Quad Q9550 είναι βέβαια στα 320 euro αλλά θα σου πάει αρκετά χρόνια, κόψε από αλλού ή ανέβασε λίγο το ποσό που θα διαθέσεις, δεν αγοράζουμε κάθε μέρα υπολογιστή!!! όταν όμως το κάνουμε ε ας μπορεί να στέκεται αξιοπρεπώς και μετά απο 7 χρόνια.
giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Θα το σκεφτώ.Απλά τι να αφεραίσω;Καμία ιδέα; Δε ξέρω απο τέτοια.Αλλά ο quad μπορεί να συνδεθεί με αυτή τη μητρική ; dfi blood iron p45 t2rs (s775, DDR2)
spartacus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Θα το σκεφτώ.Απλά τι να αφεραίσω;Καμία ιδέα; Δε ξέρω απο τέτοια.Αλλά ο quad μπορεί να συνδεθεί με αυτή τη μητρική ; dfi blood iron p45 t2rs (s775, DDR2) απ' ότι βλέπω στα χαρακτηριστικά της μητρικής σου μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής: Intel Core 2 Duo/Quad Core, ρώτα στο πλάισιο για να είσαι σίγουρος
giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 χαχα!Απλά σημάζεψε τα.Αυτό έκανα εγώ μόλις τώρα.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Η κάρτα γραφικών σου, κοστίζει όσο ο επεξεργαστής και η μητρική σου, το αφήνω ασχολίαστο, να πάρεις οπωσδήποτε 4πύρηνο επεξεργαστή, εδώ ακόμη και αυτοί είναι παρελθον πλέον κι εσύ θα πάρεις διπύρηνο; κρίμα στα 1300 euro που θα δώσεις. And why is that?
giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά...Να πάρω τετραπύρηνο,ή όχι;
spartacus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ε ας πάρει τότε εναν p4 στα 3,4 GHZ prescott να του βγει και πιο φτηνά, τι λέμε τώρα!!! οι διπύρινοι έχουν πλέον ψοφήσει.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και για πες μας ρε spartacus,που θα τον βοηθήσει ο τετραπύρηνος? Στο web surfing? Στο λιγοστό photoshop που θα χρησιμοποιήσει,και το οποίο πλέον υποστηρίζει GPU Accelaration? Ή στα παιχνίδια που δεν βλέπουν πάνω απο 2 πυρήνες?
giorgos147 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά...χαλαρώστε Καληνύχτα και σας ευχαριστώ όλους τόοοοοοοοοσο πολύ!
spartacus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Και για πες μας ρε spartacus,που θα τον βοηθήσει ο τετραπύρηνος?Στο web surfing? Στο λιγοστό photoshop που θα χρησιμοποιήσει,και το οποίο πλέον υποστηρίζει GPU Accelaration? Ή στα παιχνίδια που δεν βλέπουν πάνω απο 2 πυρήνες? κοιτάς το τώρα και όχι το αύριο, σε ένα αύριο που ακόμη και οι τετραπύρινοι θα είναι λίγοι, το ότι αναβαθμισμένες ή νέες εφαρμογές και παιχνίδια εκμεταλεύονται καλύτερα τους τετραπύρινους δεν σου λέει κάτι ε; το ότι θα κάνει ένα σκασμό δουλειές ταυτόχρονα δεν σου λέει κάτι ε; όπως και να το δει κανείς δεν μπορεί να προτείνεις σε κάποιον που θα διαθέσει 1300 euro και βάλε να αγοράσει διπύρηνο επεξεργαστή.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 1300 ευρώ τα οποία πρέπει να περιλαμβάνουν και οθόνη,ηχεία,πληκτρολόγιο και ποντίκι. Κάνε την αφαίρεση και δες πόσα αντιστοιχούν στον "πύργο"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.