Προς το περιεχόμενο

hp μύθος ή όχι??

hercules1924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ακριβώς θέμα τύχης.... Σε όλες τις μάρκες μπορεί να σου βγεί στραβή, αυτό όμως που αλλάζει είναι η συχνότητα ;) Πάντως, για να επιστρέψω στο θέμα, τα Hp είναι καλά, άνω του μέσου όρου, ενώ με τη σειρά Hp Compaq αγγίζει πολύ υψηλά standards ποιότητας.

Δημοσ.
ακούγεται πολύ ότι τα hp δημιοθργούν πολλά προβληματα χαλάνε και τέτοια....ισχύει???ακούο τη γνόμη σας.....

Καποτε... πρν πολλα χρονια... 2002-2003... τα ειχε σκατωσει η HP και ειχε καποια defects. Μια προβληματικη περιοδος και τιποτε αλλο. Αυτη την στιγμη η HP επι σειρα ετων χτυπαει κορυφη και οχι τυχαια! Κορυφαια overall και σαν specs και σαν ποιοτητα και σαν αξιοπιστια...

Δημοσ.
ακούγεται πολύ ότι τα hp δημιοθργούν πολλά προβληματα χαλάνε και τέτοια....ισχύει???ακούο τη γνόμη σας.....

Προσωπικά διαφωνώ. Ανεξάρτητα από της όποιες "ατυχίες" είναι πάνω του μέσου όρου όπως αναφέρθηκε.

Δημοσ.
Εγώ είχα έναν φορητό(hp pavilion zd8000) μοντέλο του 2005 ή 4...Δε θυμάμαι.Και άφησε πνέυμα πριν περίπου 2 ευδομάδες(!)

Το κηδεψες; με όλες της τιμές ή το πήγες κατευθείαν για ανακύκλωση;

Δημοσ.
Εγώ είχα έναν φορητό(hp pavilion zd8000) μοντέλο του 2005 ή 4...Δε θυμάμαι.Και άφησε πνέυμα πριν περίπου 2 ευδομάδες(!)

Καλησπερα

τυχαινει να εχω το ιδιο ακριβως μοντελο και το εχω ακομα και λειτουργει μια χαρα

απλα ειναι λιγο βαρυ

οποτε μαλλον ετυχε

εχω και μια γνωστη που ασχολειται με υπολογιστες και η γνωμη της ειναι οτι τα HP ειναι πολυ καλα .

Δημοσ.

Αγόρασα τον 1030 πριν 2 μήνες και είναι η χειρότερη κατασκευή ΣOY εχω πιάσει πότε. Τα πλήκτρα αφής κολλάνε. Η οθόνη είναι άχρωμη, καθόλου ζωντάνια. Το κοντρόλ που είχε μαζί δεν λειτουργεί. Το ντιβιντι-η πόρτα ανοίγει μόνο του σε άσχετες στιγμές... Τι να πω... Εγώ απογοητευτικά πολύ. Αντίθετα 2 ACER που είχα πάρει ήταν και είναι σκυλιά. Το 1 είναι 6 χρόνων κ ακόμα δουλεύει μια χαρά. Προσωπική άποψη παιδιά. Εγώ δεν θα ξαναπάρω HP. Δεν είναι δυνατόν τόσα προβλήματα...

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 05 : 20 : 06-----

Αγόρασα τον 1030 πριν 2 μήνες και είναι η χειρότερη κατασκευή ΣOY εχω πιάσει πότε. Τα πλήκτρα αφής κολλάνε. Η οθόνη είναι άχρωμη, καθόλου ζωντάνια. Το κοντρόλ που είχε μαζί δεν λειτουργεί. Το πληκτρο από το ποντίκι -αριστερό, έχει χαλάσει. Το ντιβιντι-η πόρτα ανοίγει μόνο του σε άσχετες στιγμές... Τι να πω... Εγώ απογοητευτικά πολύ. Αντίθετα 2 ACER που είχα πάρει ήταν και είναι σκυλιά. Το 1 είναι 6 χρόνων κ ακόμα δουλεύει μια χαρά. Προσωπική άποψη παιδιά. Εγώ δεν θα ξαναπάρω HP. Δεν είναι δυνατόν τόσα προβλήματα...

Δημοσ.

διαφωνώ μαζί σου, εγώ έχω αυτή τι στιγμή Pavilion DV5 1160eν και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος (τo έχω 2 εβδομάδες)

συμβουλή, κανε ένα format τo laptop (όταν τω παίρνεις έχει πολλά άχρηστα (για εμενα) προγράμματα προ-εγκατεστημένα και επιβαρύνεται τω laptop αρκετά, μετά τω format σφαίρα...

Δημοσ.

Λέω προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο που το εχω 2 μήνες. Επίσης δεν είναι θέμα απόδοσης φορματ Κλπ κλπ κλπ. Μια χαρά σφαίρα πάει και γιατί να μην πήγαινε εξάλλου με τα χαρακτηριστικά του... Πρόβλημα κατασκευαστικής ποιότητας απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...