PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για σας παιδια.Εχθες οπως καθαριζα το δωματιο μου μετακινησα το pc μου.Οταν το ξανασυνδεσα και πατησα το κουμπι να ανοιξει ολα δουλευαν (fan,cpu fan etc) για 6-8 δευτερολεπτα.(η οθονη εγραφε no signal)μετα κανει restart και τα ιδια.Για 3-4 φορες εκανε αυτο το πραγμα και υστερα εκανε boot.Eχει ξανατυχει σε κανενα αυτο;Τωρα ολα δουλευουν ενταξει αλλα ειμαι λιγακι μανιακος με το pc και θελω να μαθω με τι εχει σχεση και αν ειναι κατι σοβαρο.Αν ξερει καποιος κατι ας γραψει.please!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snake_A Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Αμαν δουλεύουν ολα οκ ενοια που σε πήρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 γιατι ειρωνευεσε ρε;Εχω κολλημα με το pc μου και θελω να δουλευουν ολα τελεια.Μηπως ξερεις τι εγινε αλλιως μην ξαναγραψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nicktgr15 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 .....χαλάρωσε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε με το pc μου;;H ολοι τσαμπουκαδες ειστε εκτος απο μερικα ατομα που ειναι ενταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Gigabyte η μητρική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 asrock ειναι ρε φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις τι εγινε με το pc μου;;H ολοι τσαμπουκαδες ειστε εκτος απο μερικα ατομα που ειναι ενταξει Χαλάρωσε. Τα πέρνεις πολύ προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYXAKIAS7041 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ενταξει ρε φιλαρακι αλλα ο αλλος με ειρωνευεται.τεσπα.μηπως ξερεις τι εγινε με το pc μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Άγνωστο. Μπορεί να είναι χίλιοι λόγοι. Δες αν στο ξανακάνει όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.