elysium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Τρέχει αυτό τον καιρό μια εξαιρετική προσφορά για έναν φορητό με HDMI και τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Intel Dual Core T3200 2.00GHz, intel gl40 chipset,15.4" glossy,σκληρός δίσκος 250GB,μνήμη 2GB DDRII,Intel GMA 4500M, Wi-Fi Intel 5100 AGN, Bluetooth, Card Reader 4 σε 1, Webcam, HDMI, Vista Home 2.74 kg http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=B24A0083E6CD224A96125C1AA90FF3A0&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, σβέλτος, στιβαρή κατασκευή και core2 cpu. Τα πλαστικά του μέρη αν και τα περίμενα πολύ χειρότερα -όπως σε ένα ένα HP 530? αντίστοιχης τιμής- έχουν τελικά καλή ποιότητα, κληρονομιά από IBM προφανώς. Θα το βρείτε μόνο στα καταστήματα YOU (infoquest) και ΕΙΔΙΚΑ στο κατάστημα του Κορυδαλλού όπου ο ιδιοκτήτης είναι σοβαρός, μπορείτε και να το δοκιμάσετε. Το λέω γιατί στα άλλα ή δεν το έβαζαν σε λειτουργία ή δεν το έβγαζαν καν από την συσκευασία για να δεις πως είναι!! Επίσης έμαθα από συζητήσεις ότι η Quest έκανε λάθος υπολογισμό και έφερε μόνο 1300 κομμάτια. Γιατί τώρα έχουν μείνει καμιά 300ρια και ενώ έχει προπληρώσει γιορτινές διαφημιστικές καταχωρήσεις για τις επόμενες 2 κυριακές, δεν θα έχει φορητά να παραδώσει! lol Αυτά σε πρώτη φάση. Το έχει συνδέσει κανείς με full hd TV να μας πει εντυπώσεις; Τι HDMI version φοράει;
sboo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλό και άγιο το lenovo αλλά core2duo cpu δεν έχει. Απλό dual core είναι...
michalis2610 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 To οποίο φτάνει και περισσεύει στη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών όμως. Εξαιρετικό value for money! (Εχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ πάντως).
sboo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 To οποίο φτάνει και περισσεύει στη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών όμως. Εξαιρετικό value for money! πράγματι εξαιρετικό... Απλά νομίζω ότι μέσα στο επόμενο 6μηνο θα δούμε πραγματική κατρακύλα τιμών, ελέω οικονομικής κρίσης...
elysium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλό και άγιο το lenovo αλλά core2duo cpu δεν έχει. Απλό dual core είναι... Kι όμως, ένας κανονικότατος core2duo είναι -αρχιτεκτονικής merom δηλαδή- με μικρότερη cache. Και όχι μόνο η σειρά 3x00 της intel αλλά και τα φορητά που κυκλοφορούν με τον ταπεινό intel 2310/30/70! Μπερδεύει βλέπεις η Intel με τις marketing βλακείες της, που χρησιμοποιεί ονοματολογία προηγούμενης γενιάς ενώ το cpu είναι νεότερης. Παλιότερα πίστευα κι εγώ πως τα φθηνά φορητά δεν ήταν core2, αλλά ευτυχώς με διόρθωσε ένας πιο ψαγμένος φίλος του forum. Αυτά είναι τα καλά των forums! Στο you τελείωσε το απόθεμα, αλλά για όποιον τον ενδιαφέρει, κάποια you καταστήματα έχουν κάνει δέσμευση, πχ ο κορυδαλλός μου είπε ότι έχει δεσμεύσει 50 κομμάτια. Για όποιον θέλει να βάλει Win XP, ας κοιτάξει και το παρακάτω: http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=8077&view=by_date_ascending&page=8
pantelis1976 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα μπήκα στο you τέλος το Lenovo
nasmania Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Και να φανταστείς οτι δεν ήθελα να το πάρω αρχικά,δίνω την παραγγελία και τελικά χτες το έλαβα....Τυχερός μιας και είδα και εγώ οτι το ξηλώσανε απο χτες! Φίλε elysium να σαι καλά για την ενημέρωση και το link με τους drivers! 1000 thanks! Οσο αφορά την σύνδεση HDMI λίγο που πρόλαβα να το δω χτες, μπορεί να κάνει έξοδο σε full HD και μάλιστα μεταφέρει και τον ήχο στην tv Την εκδοση του hdmi του laptop πως μπορούμε να μάθουμε ποια είναι ? Αν και γνωρίζω οτι η TV μου τουλάχιστον έχει HDMI 1.1 αν δεν κάνω λάθος (Samsung 40'' M86B)
elysium Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Για όποιον το ψάχνει, το You Κορυδαλλού έχει ακόμα κομμάτια
zervakise Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά το έφεραν και στην INFO (που είναι το μεγαλύτερο μαγαζί στην κρήτη) (εγώ είμαι απο κρήτη) με καλύτερα χαρακτηριστικά και 6 άτοκες δόσεις. 2.16ghz 320gb δίσκο windows vista business και τελική τιμή 449. Για 49 ευρώ παραπάνω παίρνεις καλύτερο επεξεργαστή , μεγαλύτερο δίσκο και το σημαντικότερο windows vista business που μόνο αυτά σε σχέση με τα home basic έχουν διαφορά τιμή 80 ευρώ. http://www.infopcstore.gr/eshop/15-othonh/ibm-lenovo/773-lenovo-n500-ns75hgm-2.16ghz-2gb-320gb.html Τι λέτε?
MaTrOx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το τσίμπησα κι εγώ! Μια χαρά φαίνεται, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ξηλώσω τα Vista Basic και να βάλω XP!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Σωστός. Aλλά εκείνο που δε μ'αρέσει, είναι η glossy.
MaTrOx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ναι, και η λυτή "hardcore" κατασκευή! Αλλά... για 399Ε είναι σούπερ! Είναι το laptop του ΜΑΣΤΟΡΑ! Τα XP μπήκαν super χωρίς προβλήματα το λαπτοπάκι πάει σφαίρα και τώρα ξεκινάμε το project MacOS Leopard! Για να δούμε! Αν παίξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.