Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα εκγατάστασης αρύρματου δικτύου

νοθωακι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στο σπίτι μου εγκατεστημένο δίκτυο ως εξής: Ένας σταθερός Η/Υ που συνδέεται με έναν router BaudTec ενσύρματα και ένας φορητός που παίρνει δίκτυο ασύρματα. Θέλω να συνδέσω και έναν σταθερό ώστε να έχει Internet αλλα λόγω απόστασης δωματίων πρέπει να γίνει ασύρματα...

Πήρα ένα USB WNC-0305USB, εγκατέστησα τον driver το συνδέω αλλά τίποτα!!!Δεν βλέπω το όνομα του δικτύου μου (ενώ ο φορητός το βλέπει), και επίσης στη Διαχείριση συσκευών υπάρχει κίτρινο θαυμαστικό στα

Ελεγκτής Ethernet (Άλλες συσκευές) και isatap.{B933E14F-D460-8112F-2C235E84F8EF(Προσαρμογέας δικτύου).

Το μόνο που αναγνωρίζει είναι το 11g Wireless USB Adaptor #7 στο Προσαρμογέας δικτύου.

Τι φταίει;Υπάρχει περίπτωση να φταίει το CD εγκατάστασης;Οδηγιες κανείς;

Δημοσ.

Οι καρτες δικτυου ειναι ενσοματομενεσ στην Μητρικη Πλακετα? Αν ναι δοκιμασε να βαλεις το CD της κ να εγκαταστησεις τους οδηγους διαφορετικα πρεπει να κατσεις να βρεις και να κατεβασεις τους οδηγους απο τις καρτες σου. Τι αποσταση εχει ο σταθερος Η/Υ απο το ρουτερ?

Δημοσ.

Στην διαχειρηση συσκευων κανε απεγκατασταση της καρτας δικτυου και κανε επαννεκινηση,κανονικα μετα θα παρει τους drivers μονο του.Πιγεναι στην διαχειρ.συσκευων παλι και δες αν εφυγε το κιτρινο.Αυτο μπορει να διορθωσει το προβλημα χωρις πολυ κοπο.

Δημοσ.

Φιλε ειχα το ιδιο usb wireless και οι drivers στο cd ηταν για XP οχι για Vista.

ΜΗπως εχεις Vista? Αν ναι τοτε θα πας στο site της level1 και θα κατεβασεις drivers που υποστηριζουν και Vista. Πληροφοριακα το καταργησα γιατι εκανε διαφορα κουλά (κοβοτανε η συνδεση κατα διαστηματα και ηθελε να κανω απενεργοποιηση- ενεργοποιηση) και εβαλα ενα access point διπλα στο pc και συνδεθηκα με lan και ειναι τζαμι τωρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι Vista εχει το pc. Κατεβασα drivers και να δούμε τι θα γίνει...Αλλά λίγο μούφα μου φαίνεται. Το access point πως το έβαλες?Πώς αλλίως δλδ μπορώ να το κάνω?Να κάνω LAN και να πέρνω δίκτυο από εκεί?

Δημοσ.
Φιλε ειχα το ιδιο usb wireless και οι drivers στο cd ηταν για XP οχι για Vista.

ΜΗπως εχεις Vista? Αν ναι τοτε θα πας στο site της level1 και θα κατεβασεις drivers που υποστηριζουν και Vista. Πληροφοριακα το καταργησα γιατι εκανε διαφορα κουλά (κοβοτανε η συνδεση κατα διαστηματα και ηθελε να κανω απενεργοποιηση- ενεργοποιηση) και εβαλα ενα access point διπλα στο pc και συνδεθηκα με lan και ειναι τζαμι τωρα.

Επειδή παρήγγειλα το ίδιο usb θα μπορώ να βλέπω έτσι τα αρχεία του σταθερού μου από λάπτοπ και να χρησιμοποιώ τη σύνσεση του νετ?

Όταν εννοείς σε αποσύνδεε κάθε πόση ώρα και έπρεπε να ξανασυνδεθείς?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...