Προς το περιεχόμενο

εγγυηση σε psp

alexism

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο αμερικη ενα PSP πριν απο λιγους μηνες, και καποια στιγμη σταματησε να διαβαζει δισκακια. Το πηγα σε sony service και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστουσαν εαν ηταν αγορασμενο στη Ευρωπη, αλλα αφου ειναι απο Αμερικη να τους το αφησω και εκτος εγγυησης, με καμμια 100αρια ευρω να προσπαθησουν να το φτιαξουν!!!

Δεν καταλαβα, δηλ. η SONY αμερικης ειναι αλλη εταιρια απο την SONY ευρωπης;

Μαλιστα θυμαμαι στο sony center στην Ν. Υορκη που το αγορασα, ο υπαλληλος μου τονισε οτι καλυπτεται απο "worldwide warranty".

Εχει καποιος αλλος παρομοια εμπειρια, να μου προτεινει κατι;

Δημοσ.

μπορεί να λεω και βλακείες, αλλα δοκίμασε να επικοινωνησεις με sony america και ισως σου δωσουν rma αριθμο και να τους το ταχυδρομησεις.

Δημοσ.
Αγορασα απο αμερικη ενα PSP πριν απο λιγους μηνες, και καποια στιγμη σταματησε να διαβαζει δισκακια. Το πηγα σε sony service και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστουσαν εαν ηταν αγορασμενο στη Ευρωπη, αλλα αφου ειναι απο Αμερικη να τους το αφησω και εκτος εγγυησης, με καμμια 100αρια ευρω να προσπαθησουν να το φτιαξουν!!!

Δεν καταλαβα, δηλ. η SONY αμερικης ειναι αλλη εταιρια απο την SONY ευρωπης;

Μαλιστα θυμαμαι στο sony center στην Ν. Υορκη που το αγορασα, ο υπαλληλος μου τονισε οτι καλυπτεται απο "worldwide warranty".

Εχει καποιος αλλος παρομοια εμπειρια, να μου προτεινει κατι;

δεν ισχυει η εγγυηση εκτος αμερικης. και εγω αμερικανικο εχω και ξερω

επισης αν πας να το δηλωσεις στην ευρωπαικη σελιδα θα δεις πως δεν γινεται, μονο στην αμερικη μπορεις να το δηλωσεις και μονο εκει ισχυει η εγγυηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...