gdp77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Το καινούριο κινητό του gdp77 είναι πολύ όμορφο! Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι περσινό μοντέλο βέβαια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ένα αντικείμενο πόθου. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες: Πού είναι βρε το κινητό μου; Να το!!! Εμφανίστηκε!!! Πού το χάνεις, πού το βρίσκεις, όλο πάνω σε κάτι κουτιά γυρνάει... Κοίτα να δεις πού χώθηκε το άτιμο... Πού σκαρφάλωσες βρε; Θα πέσεις ατιμούλικο... Κρύφτηκες;;; Πού θα πάει; Θα σε βρω! Στους δύο, τρίτος δε χωρεί... Να το πάλι εκεί δεξιά... Από μια άλλη οπτική γωνία. Αρχηγού παρόντος... Ubuntu planet...
mihalakis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 με γειές η οθόνη να πούμε τότε; να προσέχεις μη στη γδαρει το κινητό (μην το βλέπεις μικρό...)αν δινεις ολη σου την προσοχή στην οθόνη και το παραμελείς, τότε θα τα πάρει
caution Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Με 'γεια και από μένα! Πολύ μου αρέσει αυτό ο ενθουσιασμός που διακρίνω στα γραφόμενά σου
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιος τροπος παρουσιασης! Μεγειες και η οθονη! Βαλτο στα review του φορουμ! (by the way ειναι ''το κινητο καθετΑΙ'')
pappous_soulis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Να'τος ο θεωρητικός μας Μεγειές gdp
gdp77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 (by the way ειναι ''το κινητο καθετΑΙ'') Τον τίτλο πρέπει να τον έκανε edit κάποιος mod. Το "κάθετε" δεν το έγραψα εγώ. But can it run Linux? Βλέπε τις δυο τελευταίες photo blogspam?? Όλα εδώ... Ικανοποιήθηκες;
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 2493 δίπλα σε 940n? Πωπωωωω χαοτική διαφορά έτσι. Πες μας και την αποψή σου. Εγώ την 940 την έδωσα πριν πάρω την 2493. αλλά την έχω δίπλα στην 1982u και πάλι φαίνεται χαοτική ποιοτική διαφορά. Κάνε και ένα review για το κινητό. Με ενδιαφέρει να το αγοράσω
gdp77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Πες μας και την αποψή σου. H οθόνη είναι απλά εντυπωσιακή και αξίζει το κάθε ευρώ που έδωσα. Όσο και αν έψαξα με ειδικά μοτίβα, δε βρήκα dead pixels, οι ρυθμίσεις καθ' ύψος, pivot, tilt κτλ εξαιρετικά βολικές. Η εικόνα και τα pre-settings είναι πολύ καλά (έμεινα ικανοποιημένο από τα settings για ταινία). Οι default ρυθμίσεις μου φάνηκαν πολύ φωτεινές (brightness 100 contrast 75) και τις άλλαξα (brightness 65). To dynamic contrast μάλλον δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ. Τα πλήκτρα ρυθμίσεων της οθόνης είναι αφής και επειδή δε φωτίζονται, χρειάζεσαι εξωτερικό φωτισμό για να βλέπεις τι πατάς (εκτός και αν με την πάροδο του χρόνου μάθεις "τυφλό σύστημα" ). Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα (πόσες φορές θα χρειαστεί να τη ρυθμίσεις ; ) 2493 δίπλα σε 940n? Δίπλα σε 913Ν.... Η νύχτα με τη μέρα λέμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.