Προς το περιεχόμενο

wireless problem

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια εχει απο εχτεσ το wireless μου χάνει σήμα κάθε 5 λεπτα.. και το άλλο computer ενωμένο κανονικά με το συρμα είναι μια χαρα.. τι να κάνω .. μου τα έχει πρηξει. και το μσν μου βγαίνει συνέχεια.. και ότι κατεβάζω σταματα.... πλσ κάποιοσ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τί υπολογιστή έχεις;;;;

Το γεγονός ότι με το καλώδιο λειτουργεί κανονικά δείχνει ότι το πρόβλημα θα υπάρχει στο κεραιάκι του router ή του υπολογιστή ή έχεις ξαφνικά πολλά παράσιτα στο χώρο σου που παρενοχλούν (π.χ ένα ρούτερ γείτονα που εκπέμπει με μεγάλη ένταση σε συχνότητα -κανάλι- κοντινή στη δικιά σου). Μόνο με δοκιμές μπορείς να δείς τι φταίει, π.χ χρησιμοποιώντας άλλο ρούτερ ή άλλο υπολογιστή ή άλλη κάρτα wifi ή ελέγχοντας με ένα πρόγραμμα wifi scanner τα άλλα δίκτυα της περιοχής σου, την έντασή τους και την συχνότητά τους...

Τί υπολογιστή έχεις;;;;

Το γεγονός ότι με το καλώδιο λειτουργεί κανονικά δείχνει ότι το πρόβλημα θα υπάρχει στο κεραιάκι του router ή του υπολογιστή ή έχεις ξαφνικά πολλά παράσιτα στο χώρο σου που παρενοχλούν (π.χ ένα ρούτερ γείτονα που εκπέμπει με μεγάλη ένταση σε συχνότητα -κανάλι- κοντινή στη δικιά σου). Μόνο με δοκιμές μπορείς να δείς τι φταίει, π.χ χρησιμοποιώντας άλλο ρούτερ ή άλλο υπολογιστή ή άλλη κάρτα wifi ή ελέγχοντας με ένα πρόγραμμα wifi scanner τα άλλα δίκτυα της περιοχής σου, την έντασή τους και την συχνότητά τους...

πως μπορώ να τα κάνω αυτά??? θα κάνω αυτα που μου λετε και τα λεμε αυριιο

πως μπορώ να τα κάνω αυτά??? θα κάνω αυτα που μου λετε και τα λεμε αυριιο

Πώς θα τα κάνεις;;;; Δοκιμάζοντας.

...χρησιμοποιώντας άλλο ρούτερ ή άλλο υπολογιστή ή άλλη κάρτα wifi ή ελέγχοντας με ένα πρόγραμμα wifi scanner τα άλλα δίκτυα της περιοχής σου, την έντασή τους και την συχνότητά τους...

παιδια τα εκανα.. και απο ότι φαίνεται δέχομαι παρεμβολές από ένα wireless network το οποίο είναι ανοικτό... χωρίς κωδικό.....!!! τι κάνω.....!!!!!!?????????

Δοκίμασε ν αλλάξεις κανάλι. Κάπου στο interface του router σου θα δεις τη σχετική επιλογή.

εεε... που ειναι αυτο??

-----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 11 : 41 : 26-----

παιδια κάποιος να μου πει τι να κανω.... δεν ξέρω τι να κάνω....

Με τον browser. Πληκτρολογείς στην διεύθυνση την ip του router σου και μπαίνεις... Η ip αλλάζει ανάλογα με το μοντέλο του router σου και πιθανώς να σου ζητήσει και username και password για να μπεις, που άμα δεν τα έχεις αλλάξει θα είναι τα εργοστασιακά. Άμα δεν έχεις καλό σημα wifi καλύτερα να μπεις συνδέοντας ethernet καλώδιο δικτύου. Δες τις οδηγίες στο προσπέκτους του router.

Με τον browser. Πληκτρολογείς στην διεύθυνση την ip του router σου και μπαίνεις... Η ip αλλάζει ανάλογα με το μοντέλο του router σου και πιθανώς να σου ζητήσει και username και password για να μπεις, που άμα δεν τα έχεις αλλάξει θα είναι τα εργοστασιακά. Άμα δεν έχεις καλό σημα wifi καλύτερα να μπεις συνδέοντας ethernet καλώδιο δικτύου. Δες τις οδηγίες στο προσπέκτους του router.

και το ip που να το βρω???

βρηκα το ip ομως δεν καταφέρνω να μπω εκεί που μου λέεις...!! και δεν μπορώ να ενωθώ με το σύρμα διότι είναι το αλλο pc με το σύρμα και αυτό είναι μακρία... παρατήρησα πως όποτε πηγαίνω στο status του network γιια να δω ποσο συμα έχει και ποια wireless υπάρχουν όταν βρίσκω το @citycell@ τότε χαλάει η σύνδεση μου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...