Προς το περιεχόμενο

Bootcamp, ανασυγκρότηση δίσκου και format!

Dr.Stam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα macbook (2,4ghz, 2gb ram, 160gb σκληρό) εδώ και 6 μήνες. Δεν του έχω βάλει windows όμως η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να κάνω ένα μικρό partition και να τα βάλω για να περάσω μερικά προγραμματάκια που χρησιμοποιώ. Πριν κάποιες μέρες ξεκίνησα την διαδικασία μέσω bootcamp αλλά η όλη διαδικασία δεν προχωρούσε. Δεν έκανε το partition γιατί τα δεδομένα μου ήταν διασκορπισμένα στον σκληρό. Τουλάχιστον αυτό έλεγε το παράθυρο που έβγαινε πριν σταματήσει η διαδικασία.

Κατέβασα το iDefrag και προσπάθησα να κάνω ανασυγκρότηση αλλά από αυτά που κατάλαβα για να κάνει πλήρη ανασυγκρότηση πρέπει να κάνω boot από εξωτερική πηγή (μάλλον από dvd).Κατάλαβα σωστα? Το ένα πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό. Και άντε και το έκανα, το πρόβλημα θα λυθεί?

Αργότερα σκέφτηκα πως μια άλλη λύση θα ήταν το format. Ούτως ή άλλως έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει πολλά προγράμματα, το macbook ώρες ώρες φαίνεται "βαρύ" και σκεφτόμουν πως κάτι τέτοιο ίσως του έκανε και καλό. Έχω κάνει back up με το Time Machine, αλλά επίσης δεν έχω ιδέα πως να κάνω format καθώς αυτό είναι το πρώτο μου Mac και δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο.

Μπορείτε να μου πείτε ποια νομίζεται πως είναι η καλύτερη λύση? Και τι διαδικαία χρειάζεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...