mikios_69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 γεια χαρα.. εχω αγορασει ενα netbook acer aspire one 150 με τα XP τα χαρακτηριστικα του ειναι cpu: atom 1.6ghz ram: 1gb hdd: 120gb βλεπω στο youtube και κυκλοφορουν διαφορα βιντεο με netbook μηχανηματακια οπως το δικο μου αλλα και το asus 901 και παιζουν παιχνιδια οπως quake, half-life,counter strike.. εχω ψαξει μηπως βρω portable παιχνιδια αλλα τπτ.. αν ξερεις καποιος ας βοηθησει!!
BadBoy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα σου. Αν συνδέσεις ένα εξωτερικό DVD drive, δεν μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο παιχνίδι θέλεις (άσχετα από το τι επιδόσεις θα έχει);
Kostas-GR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 με κάποιο φλασάκι η εξωτερικό σκληρό μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία του cd για να το εγγαταστήσεις... δεν είναι portable κανονικές εκδόσεις είναι...
stefanos_79 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Ενας αλλος τροπος φυσικα ειναι να κανεις εγκατασταση το Daemon Tools και να κανεις εγκατασταση τα παιχνιδια που κατεβαζεις σε ISO μορφη.
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Καιρος να δοκιμασεις τα παλια παιχνιδια τα οποια κοιμουνται ανενοχλητα στο ντουλαπι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.